İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Başar Mert

GMD almak istiyorum ama arkadaşlar nasıl ucuza mal ederiz bu 500 e falan maledenler olmuş şıan en uygun 600 e buldum ama 4 gb lık n11.com da

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kredi kartı kampanyasından başka yol yok gibi.. 

Ben 16 gb olanı 699'a aldım.. 75 lira bonus yüklenecek... 624'e gelmiş olacak.. 

Yorum bağlantısı

GMD almak istiyorum ama arkadaşlar nasıl ucuza mal ederiz bu 500 e falan maledenler olmuş şıan en uygun 600 e buldum ama 4 gb lık n11.com da

Sahibinden com.da 500 liraya sıfır gibi ürünler var. Birisiyle anlaşıp sanalpazar üzerinden hem 12 taksit alın, hemde 3-4 gün inceleme süresi var. Tamizse alırsınız. Dedikleri gibi çıkmazsa kargo parası ödeyerek kurtulursunuz.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Kredi kartı kampanyasından başka yol yok gibi..

Ben 16 gb olanı 699'a aldım.. 75 lira bonus yüklenecek... 624'e gelmiş olacak..

Bende kliksa dan 16 gb 699 a aldım, 50 TL world puan verdi yakıt aldım. Abi sen benden karlısın :) tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

dünde Gold dan aldık bitane 16gb ı kalmamış ve daha gelmeyecek dedi mağaza müdürü üretimi durdurdular dedi nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum piyasayı allak bullak etmiş s3 ün satışlarını çok etkilemiş, casper in 13 megapiksel bi cihazı çıkmış şuan en fazla ondan satıyoruz dedi.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hepsiburada,Hızlıal ve Darty'de var 16 gb lar :) Gold'un müdürü elindekinin bitirmek için sallamış gibi geldi bana.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

dünde Gold dan aldık bitane 16gb ı kalmamış ve daha gelmeyecek dedi mağaza müdürü üretimi durdurdular dedi nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum piyasayı allak bullak etmiş s3 ün satışlarını çok etkilemiş, casper in 13 megapiksel bi cihazı çıkmış şuan en fazla ondan satıyoruz dedi.

Aynı şeyi 2 ay önce hepsiburada.com da yazıp söylemişti. Heralde o günden buyana 3-5 bin satmıştır bu telefon.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

16 GB ilk zamanlarda zor bulunuyordu. Ancak artık ateş düştü, interneti araştırmadan söylenene inanmamak lazım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Ben yanlışlıkla mesaj bölümündeki bir mesajı silmek isterken şifreledim, şifreyi de hatırlamıyorum ya da daha önce şifrelemediğim için standart bir şifre verdi telefon. Şimdi ne mesajı açabiliyorum ne de silebiliyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Neyse hallettim sorunumu. Dediğim gibi ben daha önceden şifreleme yapmadığım için telefon otomatik olarak 1234 şifresini koymuş :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hepsiburada,Hızlıal ve Darty'de var 16 gb lar :) Gold'un müdürü elindekinin bitirmek için sallamış gibi geldi bana.

Hızlı al zaten Gold'un :)  Orada olup Gold da olmaması da biraz enteresan olmuş.O müdüre diyeceksin ki Hızlıal bunları nereden alıyor üretim durmuşsa :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugün öğlen Mersin Forum Gold mağazasından aldım eşime 16 Gb ama başka hiçbir yerde bulamadım hep 4 Gb var ama geleceğini söylediler 16 Gb'ın.

Birde sanırım Gold'a özel bir sigorta kampanyası yapmışlar 99 TL verdiğinizde bir yıl içerisinde isterseniz telefonu götürüp ister keyfi olarak iade edin, ister düşürüp kırın, suya düşürün veya ev'den çaldırın satış tarihinden itibaren ilk 6 ay içerisinde götürürseniz fatura bedelinin % 70 ini ikinci 6 ay içerisinde götürürseniz % 60 ını koşulsuz iade ediyorlarmış bende yaptırdım bu sigortadan. Gold' dan alışveriş yapacak olan arkadaşların dikkatine......  

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

İnşallah kandırmaca değildir bu sigortada..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Ben General Mobile Discovery ilk çıktığında 600 Tlye aldım. Kart indirimi (100Tl Hızlıal.com) ile 500e indi. En karlınız benim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben General Mobile Discovery ilk çıktığında 600 Tlye aldım. Kart indirimi (100Tl Hızlıal.com) ile 500e indi. En karlınız benim :)

600-100+170 ?

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Onu saymassak Evet!

170`de ekran ücreti... Ekranınız kırılırsa Telpa`da 166.4 TL haberiniz olsun... Discovery kullanıcıları :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Hemde tek kırılan camı değil. Sistem hariç kapak hariç batarya hariç hepsini değiştiriyolar . ( cerceve + ic cam + dıs cam vs.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Hmm ekran için gayet uygun bir ücret, telefon ucuz, parça ucuz şu aşamada satış rakamlarını çok merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

S3 ve s4 ün ekranları 400 den aşağı değil :)

Doğru değil abi. Dün samsung servisindeydim. Minimum 600 tl fiyat çıkarıyorlar. O da ellerinde yok fiyat kesin değil ne zaman gelecek belli değil. Şahsen 160 liraya bedava. Benim telefon yine serviste malum. :)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Bizim telefonlarda rehber üzerinde sola kaydırınca arama, sağa kaydırınca SMS gönderme gibi seçeneğimiz yok mu?

Yorum bağlantısı

Bizim telefonlarda rehber üzerinde sola kaydırınca arama, sağa kaydırınca SMS gönderme gibi seçeneğimiz yok mu?

neyazıkki yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...