İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Ya aslında ben kimsenin beğenmediği huaweiden çok memnundum.. Bu sebeple 16 gb çıkmasını ve bir kampanya bekledim.. 

16 gb çıktı.. Hepsiburada da kredi kartına 75 lira indirim verince aldım işte.. 

Abi huawei'yi bu işi bilenler alır, kullanır. 10 tane gm eskitir. Elektroniğin köklü firmalarından biri. İdeos X5 zamanının en iyi telefonuydu. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sen ne diyorsun? Ben olsam "hadi len, sensin Zamzung" derim :p

Burada yine bizim hTC'lerin az tanınırlığı ortaya çıkıyor aslında. Telefon ne S3'e ne S4'e benziyor. GM Discovery, neredeyse %90 hTC One X.

Ya ben ne yapayım Zafer, aleti üstü-altı gri ana gövde siyah renk dabıl dip takılı masaya koyuyorum, buna uygun neyiniz var diyorum 5 sn. bakıyorlar aval aval  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi huawei'yi bu işi bilenler alır, kullanır. 10 tane gm eskitir. Elektroniğin köklü firmalarından biri. İdeos X5 zamanının en iyi telefonuydu. 

Android sürümünün eski olması dışında sorunum yoktu... Ha pil sorunum vardı.. 6 saatte bitirdiğim oluyordu :D

Ama S3'ten hızlıydı.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben discoveryi aldıktan sonra benden görüp beğenen 4 arkadaşımda discovery aldı :)

Facebook dscovery grubu açıklamasına göre bizi telin ikizi olan e3 telefonuna 280 mblık güncelleme gelmiş. Yakında bizede gelecek. Asıl önemli olan 4.3 ve 4.4 güncellemelerini alabilmek :)

Mert mesaj kutun dolu.. 

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

İşyerinde bir arkadaşımız aldı, arkasından 3-4 arkadaş daha aldı, bugün de 2 kişi internetten sipariş verdi. Satış patlaması var sanırım. Kullananlardan şikayet sorun duymadım henüz. 2011 de Motorola Atrix piyasaya çıktığında da herkes kuşkuyla bakıyordu, 2012 yılında fiyat/performans açısından en iyi telefondu.  (Android işletim sistemi, çift çekirdekli işlemci, 1 gb ram, 16 gb. dahili hafıza, 5 mp. kamera gibi ) Atrixi hala kullanıyorum ve çok memnunum. Şuanda GM Discovery fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi telefon olarak görünüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Açıkçası piyasadaki bilindik markaların hiçbirini düşünmedim. Arayışlarım hep Huawei ve/veya diğer ürünler üzerine idi. GM discovery'i gördükten sonra ikilemde kalmıştım ama fiyat olarak gm öne geçti ve şu an elimde.

Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak

Valla ben memnunum... 

Zafer beni çok kötü programlara teşvik ediyor deniyoruz ama hepsini de sorunsuz çalıştırıyor.. 

Bu kısım Servete

İlk günkü yaşadığım sorun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.. Bunu neden böyle yapıyor dediğim bir şey olmadı, herhangi bir şekilde abuklaşmadı.. Yapmadığım test sadece 5 metreden düşürme testi..  :fiuw:

Sakın deneme abi 2 metreye dayanamadı. Denenmiş bil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sakın deneme abi 2 metreye dayanamadı. Denenmiş bil.

Seninkinin halini gördüm.. Asla denemem :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yarım metreden betonda sağlam iz bırakıyor ama değişen yok...Lokal boyayla göze batmaz.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

ude8ured.jpg

Bunu yapan bazı uygulamalar var. Air accept gibi. Elinizi sensöre uzatıp çekince hem cevaplıyor hem de sesi dışarıya veriyor. Ama telefonun kendisinde olması daha güzel...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güncellemeyi yazayım diye girmiştir.. :)

Yüklüyorum şimdi.. 

Android yeni sürüme geçiriliyor diyor.   Neydi de ne oldu ?

Android 4.2.1 miş.. Eskiden de böyleydi galiba.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kamerada videoya geçtiğim zaman ayarlarda EIS görüyorum.. Bu nedir arkadaşlar. ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vay beee, über cihaz, harbiden güzel alet, özellikle bu fiyata bulunmaz nimet :)

Kamerada videoya geçtiğim zaman ayarlarda EIS görüyorum.. Bu nedir arkadaşlar. ?

OIS in sahtesi EIS olmasın :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Alacağın olsun samsung. Senin vermediğin güncellemeyi millet aldı gidiyor. :(

Söz dinlemiyorsun ki. Samsung, Canon vs

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Alacağın olsun samsung. Senin vermediğin güncellemeyi millet aldı gidiyor. :(

Hala zamzung mu diyorsun  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hala zamzung mu diyorsun  :D

Mecburen katlanıyoruz, şu an satsam sıfır discovery zor alır herhalde. :(

Söz dinlemiyorsun ki. Samsung, Canon vs

Samsung tırt, Canon forever. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mecburen katlanıyoruz, şu an satsam sıfır discovery zor alır herhalde. :(

Samsung tırt, Canon forever. :p

O da tırt. İnat etme abi sözü dinle. 

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bugün telefonu rootladım ve LG touch led notf. uygulamasını yükledim. Şimdi cevapsız arama yada sms geldiğinde tuş ışıkları yanıp sönüyor... Güzel uygulamaymış. Sonuçta telefonumuzda herhangi bir bildirim ışığı yok...

Yorum bağlantısı

(Yeni güncellemeyle ) ust panel duzenlemesini nasıl yapıyoruz.

düzen butonuna tıklıyoruz alt alta hepsi sıralanıyor parmağımızı en sağ tarafta işaretli bir yervar(üç çizgi var alt alta) oraya dokundurup bekliyoruz sonra yer değiştirme işlemini yapıyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...