Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Fatih fotoğraf makinasının soldaki menüsünü aç.. Orada ses açma apama anahtarı var.. Tuş kilidiyle sorunum olmadı.. Yazılımı güncel mi bi kontrol et.. En kötü fabrika ayarlarına dön düzelir diye tahmin ediyorum.. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 2. şık için smart cover lite kullan çok iyi çalışıyor. İndirdim şimdi bakalım düzgün çalışacak mı, daha önce auto screen diye bir program yüklemiştim, arandığımda ses çıkmıyordu. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Fatih fotoğraf makinasının soldaki menüsünü aç.. Orada ses açma apama anahtarı var.. Tuş kilidiyle sorunum olmadı.. Yazılımı güncel mi bi kontrol et.. En kötü fabrika ayarlarına dön düzelir diye tahmin ediyorum.. Abi camera settings var orada içinde "ses tuşları işlevi" var burası mı? Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Tamam buradan yapılıyormuş, abi teşekkür ederim. 2 kişi biz bulamadık burayı Yalnız smart cover lite yüklediğimde kapağı açarken sorun yok ama kapağı kapatırken ilk başta algılamıyor, ekran kapanmış mı diye kapağı hafif kaldırdığımda ancak kapanıyor. Kapağımda kalın ama eskisinde de böyle oluyordu acaba bunun da bir ayar yeri olabilir mi? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Muhtemelen kapağındaki hoparlör deliği biraz büyük yani geniş. Malum sensör kulaklığın tam dibinde. Eski kılıfımın deliği biraz genişti kapak sağa doğru kayınca kilit açılıyordu. Şimdiki kılıfım bu samsunglarda olan arka kapağa monteli olanından. Onun deliği tam ölçüsünde o yüzden program kusursuz çalışıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Sıfır beyaz discovery üzerine 550 lira ile note2 yi takas edelim dedi arkadaş. Kafam karıştı. Note2 çok güzel amasığmıyor bi yere. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Abi karlı bir Şey Olur senin için ama bence note 2 den sonra iyi gelmez. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Aynen Mert bana da öle geliyo ama, her ayakkabı bağlayışım da düşecek diye çıkartıyorum cebimden. Diğer telefonlar ufacık geliyo elime şimdi. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Kendi telefonumu servise verdiğim için bir süredir GM Discovery kullanıyorum. İşyerinde kablosuz ağ olmadığı için telefonumu modem olarak kullanıyordum, iPhone'da bu sıkıntısız çalışıyordu fakat GM'da Taşınabilir Mobil Ağ / Wifi Noktası etkin yaptığımda internette belli aralıklarla bağlantı gidiyor, telefonun açma tuşuna bastığımda tekrar 3G geliyor. Hotspot ile ilgili farklı bir ayar var mı merak ediyorum, internette HTC ile ilgili bir kaç konuda APN ayarlarıyla sorunu çözenler olmuş, konuya hakim olanlar yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Taşınabilir wifi noktasını aç ve açma anahtarını tıkla. Yeni açılan menüde açık kalma süresi ile ilgili ayarlar var.. Orayı kontrol et Mahmut. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Başta ondan olduğunu düşündüm 5 dakikayı gösteriyordu, "her zaman" olarak işaretledim fakat ekran kilidi devreye girdikten 3-4 dakika sonra tekrar bağlantı kopuyor, açma/kapama tuşuna basıp ekranı gördüğümde yukarda 3G'yi temsilen "H" harfini görüyorum ve bağlantı geri geliyor. Sanki bir süre sonra telefon kendini korumaya alıp 3G'yi kapatıyor gibi. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Başta ondan olduğunu düşündüm 5 dakikayı gösteriyordu, "her zaman" olarak işaretledim fakat ekran kilidi devreye girdikten 3-4 dakika sonra tekrar bağlantı kopuyor, açma/kapama tuşuna basıp ekranı gördüğümde yukarda 3G'yi temsilen "H" harfini görüyorum ve bağlantı geri geliyor. Sanki bir süre sonra telefon kendini korumaya alıp 3G'yi kapatıyor gibi. Aynen öyle. Sistem güç tasarrufu ayarlarından dolayı kapatıyordur... Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Evet sanırım sorunu bulduk, böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum ekran uyku modunu 10 dk yaptım bağlantı gitmedi, muhtemel sistem tasarruf modunda 3G'yi deaktif ediyor, şu an kapattım. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Ayarları incelemeye devam Mahmut... Ekranı görmek zorunda değilsin.. Wifi ayarlarında da var bu.. oraya da bak.. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Hallettim gibi abi uyku modunu eski haline getirdim, güç tasarrufunu kapattım 10 dakikadır kopmadı bağlantı. 2 senedir iPhone 4s kullanıyorum, şu bir haftada bu telefon hemen tüm isteklerime cevap verdi. 3G'de deli gibi ısınırdı elma, bunda bazı ağır oyunlar dışında hiç ısınma olmuyor. Şarzı ise kesinlikle daha iyi, günde 4-5 saat aktif 3G ve 10 saat bekleme süresini çok rahat görüyorum. Biz beyaz renk almıştık bundan dolayı biraz pişmanlık oldu, arka kısmı çok kaygan bir malzeme elden düşürmemek için sürekli konsantrasyon istiyor, siyah renk daha ideal bir tercih olabilir. Konuya da bakacak olursak haddinden fazla tutmuşa benziyor telefon, herkesin elinde bundan var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Valla ben memnunum... Zafer beni çok kötü programlara teşvik ediyor deniyoruz ama hepsini de sorunsuz çalıştırıyor.. Bu kısım Servete İlk günkü yaşadığım sorun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.. Bunu neden böyle yapıyor dediğim bir şey olmadı, herhangi bir şekilde abuklaşmadı.. Yapmadığım test sadece 5 metreden düşürme testi.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Bir arkadaşımda İlk gördüğümde ben de S4 mü demiştim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Yaklaşık 2 aydır eşim de ben de discovery kullanıyoruz, kafama takılan sorular var. 1) Alarm sesini kısmanın bir yolunu bulamadım. Ses açma kapatma var ama sadece telefonun çalma sesini ayarlıyor. İkisini ayrı ayrı ayarlamaktan bahsediyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kullananlardan bu sorunların çözümünü bilen var mı? Tüm ayarlarda ses ve titreşime gelince zil sesi ve alarm sesi ayrı ayrı ayarlanabiliyor... Birde bekleme ekranını iki parmakla aşağı çekince menü doğrudan geliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Bir arkadaşımda İlk gördüğümde ben de S4 mü demiştim İlginçtir, bu telefonu ilk kez bir arkaşında görmenden ve beğenmenden sonra haberim oldu, ama en son alan sanırım sen oldun abi... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Telefonu her gören samsung s3 diye mi soruyor Sen ne diyorsun? Ben olsam "hadi len, sensin Zamzung" derim Burada yine bizim hTC'lerin az tanınırlığı ortaya çıkıyor aslında. Telefon ne S3'e ne S4'e benziyor. GM Discovery, neredeyse %90 hTC One X. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Tüm ayarlarda ses ve titreşime gelince zil sesi ve alarm sesi ayrı ayrı ayarlanabiliyor... Birde bekleme ekranını iki parmakla aşağı çekince menü doğrudan geliyor.. Çok yardımcı oldu, ben iyi kurcalayamıyorum demek ki telefonu. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Arkadaşlar yazıldımı bilmiyorum 700 iletiyi tam okuyamadım ama Turkcell TV bizim telefonlarda çalışmıyormuş, müşteri temsilcisiyle görüştüm sistemsel diyebildi başka açıklama yapamadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 İlginçtir, bu telefonu ilk kez bir arkaşında görmenden ve beğenmenden sonra haberim oldu, ama en son alan sanırım sen oldun abi... Ya aslında ben kimsenin beğenmediği huaweiden çok memnundum.. Bu sebeple 16 gb çıkmasını ve bir kampanya bekledim.. 16 gb çıktı.. Hepsiburada da kredi kartına 75 lira indirim verince aldım işte.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts