Hüseyin Çolak 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Su anda discoveryden yaziyorum alet gayet iyi memnunum 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Bu arada navigasyon programi oneren var mi Yorum bağlantısı
Borga Tansel 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü 1-Mehmet Özyürek 2-Serkan Toker 3-Aydın Sert 4-Önder Kuru 5-Hasan Basri Bayraktar 6-Hakan Gürsu 7-Bilal Nazlı 8-Mert Gülkokan 9-Mahmut Sayar 10-Fatih Mehmet Uslu 11-Erol Eser 12-Aytaç Akyel 13-Süleyman Can Şahin 14-Mert Bilgin Irmak 15-Erhan Doruk 16-Serdal Soysal ve Arkadaşında/akrabasında olan, almayı düşünen onlarca kişi... Bence gayet iyi bir sayı. O kadar da yazdım he aşk olsun Mert Ben de varım.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü 1-Mehmet Özyürek 2-Serkan Toker 3-Aydın Sert 4-Önder Kuru 5-Hasan Basri Bayraktar 6-Hakan Gürsu 7-Bilal Nazlı 8-Mert Gülkokan 9-Mahmut Sayar 10-Fatih Mehmet Uslu 11-Erol Eser 12-Aytaç Akyel 13-Süleyman Can Şahin 14-Mert Bilgin Irmak 15-Erhan Doruk 16-Serdal Soysal17-Borga Tansel18-İlhan Kol19-Hüseyin Çolak ve Arkadaşında/akrabasında olan, almayı düşünen onlarca kişi... Altına eklenip devam edilebilir. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Bu arada navigasyon programi oneren var mi. İgo primo en iyisi ve en sadesi Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 (düzenlendi) Nevşehir'de 70-80 kişinin daha elinde gördüm. Daha Nevşehir'de..... 3 Kasım 2013 tarihinde Mert Bilgin Irmak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Nevşehir'de 70-80 kişinin daha elinde gördüm. Daha Nevşehir'de..... Burada tek tük rastlıyorum. Herkesin elinde S3,S4 ve minileri Note, Note2, Note 3. Başka telefon yok artık. Hele beyazsa tamam belediye dağıtmış gibi. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 (düzenlendi) Şirkette alan ilk bendim benden sonra 10 kişide daha oldu 4 Kasım 2013 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Fiyatına göre çok iyi telefon. Arkadaşım dinlemedi beni 599 iken al dedim. Beklemedi samsung duos aldı, bin pişman şimdi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 http://www.sikayetvar.com/firma/detay/general-mobile Şİkayetler ve çözüm süreci bu siteden takip edilebilir.Benim incelediğim kadarıyla şikayetler ağırlıklı olarak şarj olmama ve bunun kullanıcı hatası olduğu söylenip ücret talebi problemi görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Konu geçmişini takip etmiyordum. Discovery kullanıcıları. Telefonunuzda radyo olduğunu biliyorsunuz değil mi ? Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 radyoyu nasıl yüklüyoruz yardımcı olurmusunuz biraz teknoloji özürlüyüm de Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 radyoyu nasıl yüklüyoruz yardımcı olurmusunuz biraz teknoloji özürlüyüm de Şu dosyayı telefonunuza kopyalayıp açmanız gerekli. Sonrasında YÜKLE diyerek, yükleme bittikten sonra fm radyoyu kullanabilirsiniz. https://www.dropbox.com/s/ksiupp1bue3o2oi/FMRadio.apk Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Şu dosyayı telefonunuza kopyalayıp açmanız gerekli. Sonrasında YÜKLE diyerek, yükleme bittikten sonra fm radyoyu kullanabilirsiniz. https://www.dropbox.com/s/ksiupp1bue3o2oi/FMRadio.apk Ne diyorsun yavru, hanıma alayım mı bundan? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Ne diyorsun yavru, hanıma alayım mı bundan? Ben bilmem, Ertan abiye sor Valla alan memnun, kardeşime aldık, epey oldu, hiç sorun yaşamamış. Önceki telefonunuz neydi? Beklenti nedir? Kullanım yoğunluğu ve alanı nedir? Bunlarla birlikte bence sen şunu ölç: 1- Yenge hanım için çok güçlü teknik özelliklere sahip, geleceği henüz oluşmamış bir marka mı? 2- Yoksa geçmişi-geleceği belli daha sağlam bir markanın daha düşük teknik özelliklere sahip bir cihaz mı seçmek istersin? İkisi de senin işini görür. 500 TL'ye keş hTC Desire X var buradaki telefoncu arkadaşta, faturalı, garantili, 2 aylık Vodafone'dan alınma cihaz. 2.seçenek için önerebilirim mesela. Hepsiburada.com'da taksitle, kredikartı indirimiyle sıfırı 685 TL'ye geliyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Nokia E63 şuan ki telefon Bilmiyorum bakalım telefon ihtiyacı yok aslında. sanırım ben ipad mini alayım aynı paraya e63 e devam edelim Kararsızmışım onu anladım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) Nokia E63 şuan ki telefon Bilmiyorum bakalım telefon ihtiyacı yok aslında. sanırım ben ipad mini alayım aynı paraya e63 e devam edelim Kararsızmışım onu anladım Yanlış anlamışsın, kararsızlık değil, değişimden yana değilsin o kadar Not: hanım sana havayı bassında gör ona değil kendine al bence Talep yoksa aynen devam boşver Talep olsa ne yazar, seçeneklere bakınca aynı kapıya çıkıyor nasılsa "çokpispundunagetiriptaşıgediğinekoyanadamsımayleysi" 9 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) ipad alayım, hazır ucuzlamışken. telefonda genel amaç çünkü oyun ve internet olacak. İpad ile aynı işi görür hem de daha büyük ekran ve şarj ile "kendinitaklacıgüvercinsananıgörmezdengelenadamsmileisi" 9 Kasım 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 ipad alayım, hazır ucuzlamışken. telefonda genel amaç çünkü oyun ve internet olacak. İpad ile aynı işi görür hem de daha büyük ekran ve şarj ile Bencede en mantıklısı. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 1000TL'den fazla vermem telefona. 1000TL altına android alıp sürüneceğime kötü dediğiniz iphone alırım stabil stabil gezerim. 2x2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) Mini retina al bari, büyük ekran alacaksanda Asus Tranformer (18") yada Samsung 10.1" win8 tabletini alda oyuncakları bırak 1000TL'den fazla vermem telefona. 1000TL altına android alıp sürüneceğime kötü dediğiniz iphone alırım stabil stabil gezerim. 2x2 Discovery alsana, ayponda ne hemde ucuz, 4s falan masal yanında. Not: stabil gezersin evet, ama anca o kadar 9 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 Mini retina al bari, büyük ekran alacaksanda Asus Tranformer (18") yada Samsung 10.1" win8 tabletini alda oyuncakları bırak Transformer arkadaşım da var. Aman diyim. Sürekli sorun. Samsung'tan bedavaya yakın gelecek ki alacam. Başka türlü yok. Not: stabil gezersin evet, ama anca o kadar Markasından korkuyorum, ki telefon almaktan da an itibari ile vazgeçtim. Oyun internet vs için ipad mini, telefn ise e63 3 gün gidiyor şarjı hala Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 (düzenlendi) Seçim yerinde, e63 te yetiyorsa bak keyfine, boşa masrafa girme Asus transfomer bu, sorunlu olanla aynımı acaba? 9 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts