Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Bir ara samsung kameram vardı. Bozulduğunda servis demişti ki, abi parçalarını toplasan orjinalinin fiyatından daha fazla eder Çok merak ediyorum 500 liraya satılan bir ekran kaç liraya mal oluyor ? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 GM discovery de whatsapp dan veya facebook tan mesaj gelince uyari gelmiyor. Bu özellik için ek bir uygulama mi yüklemek gerekiyor. ? Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Konuya çok sık bakmıyorum.Ancak alıntı yapabiliyorum.Abimin arkadaşı arka cebindeyken oturup ekranı kırmış serviste değişim yapıldı ekranın 180 tl ödemiş.Bence fiyatı uygun geldi.Yetkili servise danışın bence Ayrıca burada nerdeyse her telefoncunun camında var olduğu yazıyor girip sormadım ama çoğu kişi bulamamaktan şikayetçi Telefoncu 1. ekran yani tauchscreen mi neyse o herkeste varmış fiyatı 20-30 TL filanmış fakat 2. ekran pahalı ve azmış. Yorum bağlantısı
Mert Bilgin Irmak 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 http://www.akilliphone.com/General-Mobile-Discovery-Orjinal-Ekran-Lcd-Dokunmatik-Touchscreen_13181.html#0 Bu parça olur mu ki.... Telefondan anlayan biri var mı ???? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Yardım lazım mı abi ? Bu arada çok lazım bana bir tablet. Mert bana yardım lazım Wifi ile bilgisayara bağlanıp veri alışverişi nasıl yapıyoruz yardımdımcı olabilir misin? GM discovery de whatsapp dan veya facebook tan mesaj gelince uyari gelmiyor. Bu özellik için ek bir uygulama mi yüklemek gerekiyor. ? Whatsapp ı denemedim ama facebook ta bildirim geliyor. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Her ikisinden de uyari geliyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Masraf demeyelim de tecrübe diyelim. Amaç 1800 almak değil mümkünse 2500 veya üzeri... yeni aldığım jiayu 3gs 3000mah ile geldi. akşam telefon %70 ile eve dönebiliyor. 3000mah çok iyi bence. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Mert bana yardım lazım Wifi ile bilgisayara bağlanıp veri alışverişi nasıl yapıyoruz yardımdımcı olabilir misin? Whatsapp ı denemedim ama facebook ta bildirim geliyor. Wifi file manager yeni aldığım jiayu 3gs 3000mah ile geldi. akşam telefon %70 ile eve dönebiliyor. 3000mah çok iyi bence. Nerden aldınız ? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Mert bana yardım lazım Wifi ile bilgisayara bağlanıp veri alışverişi nasıl yapıyoruz yardımdımcı olabilir misin? Whatsapp ı denemedim ama facebook ta bildirim geliyor. Her ikisinden de uyari geliyor... Aslında yanlış anlatmışım. Facebook veya Whatsapp dan mesaj geldiği zaman titreşim ve ses geliyor. Ancak ekranı açıp üstteki küçük bar a bakmadan , İphone daki gibi simgenin üzerinde mesaj geldiği uyarısı çıkmıyor. bildirim ışığı da olmadığından bu şekilde gelen mesajlarda gözden kaçabiliyor. bunun için flash notification isimli bir aplikasyon buldum. Sizin ayarladığınız şekilde telefonda belirttiğiniz uygulamalarda mesaj olduğunda, cevapsız çağrıda flash sizin belirttiğiniz periyotta , ayarladığınız sayıda yanıp sönüyor. Tam aradığım uygulama . Tavsiye ederim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manzy.flashnotification aslında daha başarılı bir uygulama daha bulmuştum. tuş kilitliyken ekranda küçük logo bildirimi yanıp sönüyor. uygulamayı kaybettim bulunca paylaşırım. Aslında yanlış anlatmışım. Facebook veya Whatsapp dan mesaj geldiği zaman titreşim ve ses geliyor. Ancak ekranı açıp üstteki küçük bar a bakmadan , İphone daki gibi simgenin üzerinde mesaj geldiği uyarısı çıkmıyor. bildirim ışığı da olmadığından bu şekilde gelen mesajlarda gözden kaçabiliyor. bunun için flash notification isimli bir aplikasyon buldum. Sizin ayarladığınız şekilde telefonda belirttiğiniz uygulamalarda mesaj olduğunda, cevapsız çağrıda flash sizin belirttiğiniz periyotta , ayarladığınız sayıda yanıp sönüyor. Tam aradığım uygulama . Tavsiye ederim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manzy.flashnotification aslında daha başarılı bir uygulama daha bulmuştum. tuş kilitliyken ekranda küçük logo bildirimi yanıp sönüyor. uygulamayı kaybettim bulunca paylaşırım. diğer uygulamayı da buldum. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.knock.knock.demo Full sürümü bulursam süper olacak. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 yeni aldığım jiayu 3gs 3000mah ile geldi. akşam telefon %70 ile eve dönebiliyor. 3000mah çok iyi bence.Hocam başka bir forumda "aynı boyutta daha yüksek amperli pil olmaz amperin artması için boyutlarının büyütülmesi gerekir" demişti bir arkadaş, ben de çok farklı mAh değerleri olan şarj edilebilir AA yada AAA pilleri örnek verdim. Arkadaş mı hakkı yoksa ben mi? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 diğer uygulamayı da buldum. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.knock.knock.demo Full sürümü bulursam süper olacak. Telefona yazmış olduğumuz bütün verileri depolama izni istiyor kredi kartı numarasıda dahil diyor bu sebepten dolayı yüklemedim. Telefonun kasa olarak zayıf görülmesinin sebebi sanıyorum inceliği ve hafifliği. Malzeme de plastik olunca insana güven hissi vermiyor. Ancak öyle hemen çıt diye kırılacak bir şeye de benzemiyor. Bunda da kutusundan ekran jelatini çıktı, kulaklığı, toplam 3 ayrı boyda kulaklık ucuna takılan plastiği, şarj aleti, usb kablosu ve kitapçıklar da içerisinde. Zafer hayırlı olsun, bende siyah 16gb lık olandan aldım fakat kulaklığı beyaz geldi, farklı renkli çıkan oldumu bilmiyorum ama siyah kırmızı olanını internette gördüm hoşuma gitmişti. 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 WhatsApp proğramını çalıştırmak için telefonunuzun saati ayarsız yeniden ayarlayın diye hata veriyor, saatim doğru ama Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 WhatsApp proğramını çalıştırmak için telefonunuzun saati ayarsız yeniden ayarlayın diye hata veriyor, saatim doğru ama webde bu hatadan çok bahsediliyor. Kaldirip tekrar kurmayı deneyin. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Saat ayarını şebekeden otomatik olarak ayarla yapsana bir abi ama sorun banada garip geldi. Yaptım Mert yine olmuyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Forumlarda bu hata ile karşılaşanlara GM servisinin verdiği yanıt, öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar kurun, olmaz ise root atılıp tekrar kurulması şeklinde, yine olmaz ise servise göndermeniz gerkiyor. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Telefona yazmış olduğumuz bütün verileri depolama izni istiyor kredi kartı numarasıda dahil diyor bu sebepten dolayı yüklemedim. Zafer hayırlı olsun, bende siyah 16gb lık olandan aldım fakat kulaklığı beyaz geldi, farklı renkli çıkan oldumu bilmiyorum ama siyah kırmızı olanını internette gördüm hoşuma gitmişti. Teşekkür ederim. Bizdekinin kulaklığı da beyaz abi. Yaptım Mert yine olmuyor. Forumlarda bu hata ile karşılaşanlara GM servisinin verdiği yanıt, öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar kurun, olmaz ise root atılıp tekrar kurulması şeklinde, yine olmaz ise servise göndermeniz gerkiyor. Servis ROOT yapılması gerekiyor mu demiş? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Yaptım Mert yine olmuyor. Hallettim arkadaşlar, kaldırıp google play den yeniden kurdum herşey yoluna girdi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Bugün kardeşimede bitane aldim gold dan beyaz renk 16gb. 699 tl. 99 tl yede vip kasko yaptirdim.beyaz rengi gercekten güzelmis.bugun 18 adet satmislar.abi hic bir cihaZda ben böyle satiş patlamasi görmedim diyo. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 2 gün önce kardeşime gold dan aldığım gm dis. 16.gb az önce mesaj gelmiş, Yasal Uyarı: Imail no nuz kayıtlı değildir kapanacak diye,akşam gold a götüreyim bi acaba değişimmi yaparlar başka bir çaresinemi bakarlar? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 2 gün önce kardeşime gold dan aldığım gm dis. 16.gb az önce mesaj gelmiş, Yasal Uyarı: Imail no nuz kayıtlı değildir kapanacak diye,akşam gold a götüreyim bi acaba değişimmi yaparlar başka bir çaresinemi bakarlar? Muhtemelen cihazınızın ımei'si kopyalanmıştır. O imei'nin kopyalandığı herkese mesaj gönderildi. Siz fatura sahibi olduğunuz için diğerleri kapanması lazım ancak sizin yasal olarak faturanızla başvurmanız gerekiyor. 2 - 3 sene önce hepsiburada'dan aldığım telefon için başıma gelmişti. Konuyu onlara ilettiğimde kendileri çözeceklerini belirttiler ve daha sonra bir problem olmamıştı. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Bugün birinin elinde gördüm ilk defa rica ettim inceledim biraz da sohbet ettik memnuniyetini anlattı bence çok başarılı almam an meselesi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Gold a götürdüm bugün, bayram sonrasi gelen ürünlerin bir kismini bildirmemişler.kimlik fotokopisini aldilar altina iki im. Numerosunu yazdilar biz mail atacagiz sisteme işlenecek dediler.işlem bukadar mis.işin enteresan tarafi bugün biseye dikkat ettim yeni aldigim 16 gb gm. İn kamerası benimkinden net.tüm ayarlar ayni ama yanyana tutunca bariz fark var kamera camını falanda sildim ama daha net ve daha canli görüntü. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü 1-Mehmet Özyürek 2-Serkan Toker 3-Aydın Sert 4-Önder Kuru 5-Hasan Basri Bayraktar 6-Hakan Gürsu 7-Bilal Nazlı 8-Mert Gülkokan 9-Mahmut Sayar 10-Fatih Mehmet Uslu 11-Erol Eser 12-Aytaç Akyel 13-Süleyman Can Şahin 14-Mert Bilgin Irmak 15-Erhan Doruk 16-Serdal Soysal ve Arkadaşında/akrabasında olan, almayı düşünen onlarca kişi... Bence gayet iyi bir sayı. 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Gelecek yıl 16 tane mağdur listesi olacak o liste Yorum bağlantısı
Recommended Posts