İçeriğe Yönlendir

General Mobile Discovery Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Mahmut Sayar

Google play de türkçe klavye diye ara Mahmut, Ğ amblemli bir dosya...

Teşekkürler abi hallettim.

Şarzı Iphone 4S'ten fazla gidiyor, ekran daha parlak, daha hafif, daha ince, ses çıkışı fena değil şu an için 5s ya da S4 alınmayacaksa bu telefon gözü kapalı alınır. Ben 550'ye almıştım şimdi bu fiyata zor bulunuyor ki 700'e kadar alınsa da üzmez insanı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Teşekkürler abi hallettim.

Şarzı Iphone 4S'ten fazla gidiyor, ekran daha parlak, daha hafif, daha ince, ses çıkışı fena değil şu an için 5s ya da S4 alınmayacaksa bu telefon gözü kapalı alınır. Ben 550'ye almıştım şimdi bu fiyata zor bulunuyor ki 700'e kadar alınsa da üzmez insanı.

Ben 500 liraya malettim, çok aşırı internet kullanımım falan olmadığından binli rakamlara ayfon veya galaksi almadım...Beklediğimden büyük bir telefon oldu, arabada konuşurken kulaklık olmazsa zorluk çekiyorum sadece o kadar... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben 2 hafta önce metroda inceledim. Telefonun dış kasası sağlamlık ve malzeme kalitesi olarak samsung s4 den bile daha iyi :)

Mert emin misin. Bi arkadaşım arka kapak çok kötü duruyor demişti. ekranı falan güzel gördüm ben. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Şu anda s4 mini s3 veya bunun arasında git gel yapıyorum. Markadan dolayı 3. sırada ama yorumları çok pozitif.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Mert emin misin. Bi arkadaşım arka kapak çok kötü duruyor demişti. ekranı falan güzel gördüm ben. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Şu anda s4 mini s3 veya bunun arasında git gel yapıyorum. Markadan dolayı 3. sırada ama yorumları çok pozitif.

Bence çok sağlam bir dış görünüşü var..Ben de çok beğendim.Kalite kokuyor yani :D

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Uzun süre incelemedim abi ama elimdeyken kullanılan malzeme kaliteli geldi ve telefon sağlam hissiyatı uyandırdı. Samsunglar gibi yere düşse parçalanır gibi gelmedi..

Ki düştü parçalanmadı... :good1:

http://www.ereyon.com.tr/urun/general-mobile-discovery-16-gb.aspx

16 gb olanı çıkmış..daha önce varmıydı bilmiyorum...

4 GB 649 TL, 16 GB 699 TL

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
(düzenlendi)

Bizim bir abimiz de düşürdü ama hiçbirşey olmadı :)

Bu güncelleme olayını yapan var mı? Varsa telefondaki Sistem Güncelle bölümünden mi yapıyoruz?

Bu arada ben GPS'i açtığım halde çalıştıramadım, yapılması gereken bir ayar mı var?

tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Media markt eskişehirde varmış. Sanırım iş çıkışı gidip alacağım... Kendi telefonumda sıkıntı var. Bataryası öldü ve karşı taraf benimle konuşurken çok rahatsız oluyor. Annem artık seni armayacağım dedi. Çünkü karşı taraf konuşurken kendi sesini 2. kez duyuyor. Sanırım telefonun mikrofonunda mı sıkıntı var bilemedim...

Hiç düşünmeden al kardeşim...

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Abi paket içeriğinden ekran koruyucu çıkıyor mu?

Çıkıyor ama ben ereyondan alırken greenmate'in ürününü de sipariş verdim, kendisininkini yapıştıramadım,diğeri mükemmel oldu. silikon veya deri kılıf ararsan da aliexpress.com'dan gionee e3 yada golden e3 model telefonlarınkine bak 1'e 1 uyuyor şu an kullanıyorum...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi paket içeriğinden ekran koruyucu çıkıyor mu?

Çıkıyor Mert, kutunun dibinden çıktı ben aldığımda..Bir hafta sonra farkettim... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
(düzenlendi)

Ben de içinden çıkanı mahvettim ama ekrana büyük geliyor zaten, dışarıda bi telefoncuya yaptırdım çok güzel oldu. Ben kılıf olarak deri almıştım yandan kapaklı ama kullanım stili olarak ben silikon tercih edince deri kılıf boşta duruyor şimdi. Sadece 1 gün kullandım. İsteyen olursa 25 liraya verebilirim, ben 40 a almıştım.

94334121_tn50_3.jpg

Kılıf bu.

tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Onlar bi işe yaramıyor. Hepsini denedim ben. En iyisi kendi içinde varsa. Oda tabi custom romlarda oluyo.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Onlar bi işe yaramıyor. Hepsini denedim ben. En iyisi kendi içinde varsa. Oda tabi custom romlarda oluyo.

Ben var diye biliyorum, bi denemem lazım.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

En son güncelleme yaptım az önce, SIM 1 ve SIM 2 dahil bütün numaralarım kayıp, hiçbirini göremiyorum. Telefonda kayıtlı bir iki tane vardı onlar duruyor işin ilginç tarafı. Güncelleme Türkçe eksikliklerin giderilmesine yönelik idi, noldu rehberime bilmiyorum :(

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

En son güncelleme yaptım az önce, SIM 1 ve SIM 2 dahil bütün numaralarım kayıp, hiçbirini göremiyorum. Telefonda kayıtlı bir iki tane vardı onlar duruyor işin ilginç tarafı. Güncelleme Türkçe eksikliklerin giderilmesine yönelik idi, noldu rehberime bilmiyorum :(

Sim kartını başka telefonda dene bi bakalım... :(

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Tamam abi hallettim :terle: En sonunda telefonun bataryayı söküp sim kartları çıkarttım tekrar açtım geldi hepsi. Bi daha da güncelleme müncelleme yapmam, ben memnunum böyle telefonumdan :D

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Offf ne bahtsızım ben yaa. Ne olduysa bu güncellemeden sonra oldu. Sanırım telefonumun ekranında ölü piksel sorunu ortaya çıktı. Ekranın arkası beyaz bir arka plana denk geldiğinde ya da açık bir renk tonunda çok ufak bir kısımda dikkatli bakıldığında hafif bir renk tonu farkı var. Yani beyazın içinde ufak bir bölge dumanlı gibi. Güncellemeyle alakası var mıdır bu durumun ya da sonradan oluşur mu bu ölü piksel olayı, telefonu hiç düşürmedim bu arada. Şimdi oldu ne olduysa, çok canım sıkılsı yaa :(  :(  :(

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tamam abi hallettim :terle: En sonunda telefonun bataryayı söküp sim kartları çıkarttım tekrar açtım geldi hepsi. Bi daha da güncelleme müncelleme yapmam, ben memnunum böyle telefonumdan :D

Abi ben gelene kadar halletmişsin. :D

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

evet gorusme esnasinda daha fazlaya tiklayarak ses kaydi oluyor gayet guzel ses veriyor.marketteki uygulamalarin cogu karsidan gelen sesi kisik kaydediyor.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Offf ne bahtsızım ben yaa. Ne olduysa bu güncellemeden sonra oldu. Sanırım telefonumun ekranında ölü piksel sorunu ortaya çıktı. Ekranın arkası beyaz bir arka plana denk geldiğinde ya da açık bir renk tonunda çok ufak bir kısımda dikkatli bakıldığında hafif bir renk tonu farkı var. Yani beyazın içinde ufak bir bölge dumanlı gibi. Güncellemeyle alakası var mıdır bu durumun ya da sonradan oluşur mu bu ölü piksel olayı, telefonu hiç düşürmedim bu arada. Şimdi oldu ne olduysa, çok canım sıkılsı yaa :(  :(  :(

Bunu birkaç kişiden daha duydum kronik olabilir. Güncellemeden olmaz abi. Servise götürmekten başka çare yok. :(

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Internet üzerinde satın alıp media markt eskişehir şubesinden teslim al şeçeneği ile ödeme yaptım. Şu an teslimatı için bekliyorum.

Hayırlı olsun..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...