Önder Kuru 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 O zaman bir daha deneyeyim bakalım. Abi şimdi google-playden indirdim. 6.79 mb. Oyunu açtıktan sonra 869 mb yükleniyor daha sonra. Oyunun yayınlayıcısı EA Sports. Doğru yerden mi indiriyorum? Çalışıyor mu? Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Dogru abi. Teşekkür ederim kardeşim. Çalışıyor mu? Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Çalışıyor abi sıkıntı yok. Sanırım ilk yüklemede ben biraz panik yaptım Hasan Basri abime de teşekkür ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Çalışıyor abi sıkıntı yok. Ne RR'ymiş kardeşim, milleti almaktan vazgeçireceksiniz Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 (düzenlendi) Ne RR'ymiş kardeşim, milleti almaktan vazgeçireceksiniz Şirkette bir abiye 2 tane aldırttım. Benden birkaç gün önce LG l705 alan bir abi vardı benim telefonu görünce aldığına pişman oldu 20 Eylül 2013 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Borga Tansel 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Bugün Kipa'dan annem için bu telefondan aldık. Tamamen buradaki yorumlardan yola çıkarak tavsiye ettim ve annemin de tipinin hoşuna gitmesiyle aldık. Baya bir inceledim ve gerçekten fiyatına göre çok üstün bir telefon. 2 yıl garantisi zaten mevcut. Tavsiye ederim, başarılı bir cihaz olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Rehberde yer alan kişileri nasıl arayacağız? Aranan kişilerden bakınca bu kişiyi ara aktif oluyor ancak rehberde yalnızca mesajlaşma ve görüntülü arama aktif oluyor. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 (düzenlendi) Rehberden ismi bulun ,tek dokunun .Numara gelecek... ismin altında. Tekrar tek dokunun ...arayacak... Rehberde yer alan kişileri nasıl arayacağız? Aranan kişilerden bakınca bu kişiyi ara aktif oluyor ancak rehberde yalnızca mesajlaşma ve görüntülü arama aktif oluyor 20 Eylül 2013 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Rehberden ismi bulun ,tek dokunun .Numara gelecek... ismin altında. Tekrar tek dokunun ...arayacak... Normalde ismin üzerinde sağa doğru kaydırdığınızda arama yapmıyor mu? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Rehberde yer alan kişileri nasıl arayacağız? Aranan kişilerden bakınca bu kişiyi ara aktif oluyor ancak rehberde yalnızca mesajlaşma ve görüntülü arama aktif oluyor. Numaranın üstüne basmak gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Mobil yazan yerdeki numaraya basınca arıyor bendeki telefon.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Telefon çalarken ters çevirdiğinizde sesi kesiyor...s4 de ki gibi... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Bu telefonun müzik kalitesi nasıl? Kulaklıkta veya ses sistemlerinde deneyen oldu mu ? Ses yüksekliği yeterli mi ? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 (düzenlendi) Kulaklıkla ses tatminkar...son ses yapmak istediğinizde telefon sizi uyarıyor...ses kalitesi ve stero uyumu iyi...Ses sistemine bağladım...Bangır bangır...Diz üstünden hiç bi farkı yok...ama onun gibi ses seçeneklerine henüz ulaşamadım... Şarkıdan şarkıya direk geçemiyorsunuz...illa geri deyip çalanı durdurmak ve tekrar yeni şarkıyı tıklamak gerekiyor... 21 Eylül 2013 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Kulaklıkla ses tatminkar...son ses yapmak istediğinizde telefon sizi uyarıyor...ses kalitesi ve stero uyumu iyi...Ses sistemine bağladım...Bangır bangır...Diz üstünden hiç bi farkı yok...ama onun gibi ses seçeneklerine henüz ulaşamadım... Şarkıdan şarkıya direk geçemiyorsunuz...illa geri deyip çalanı durdurmak ve tekrar yeni şarkıyı tıklamak gerekiyor... Uyarı artık zorunlu sanırım abi, bütün telefonlar yapıyor. Ses ayarları için seçenekler bölümünde eq ayarı felan olması lazım. Yani olmalı. 3. sorun ilginçmiş. Araştırayım bunu. Albüm kapağı resminin üstünde parmağını sağa veya sola sürüklemeyi denedin mi abi ? Cevaplar için teşekkürler öğretmenim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 başlık eski kalmış ama Dsmart inidirimi ile 579 TL Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 başlık eski kalmış ama Dsmart inidirimi ile 579 TL Gayet kaçırılmamalı... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 450ye düşşün bizim çocuğa karne hediyesi yaparız Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 başlık eski kalmış ama Dsmart inidirimi ile 579 TL İki tane D-Smart üyeliğim var, değerlendirsem mi acaba ? Yorum bağlantısı
Borga Tansel 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 başlık eski kalmış ama Dsmart inidirimi ile 579 TL Dün Kipa'dan 599 TL'ye aldık. Bugün gazetede gördüm Migros'ta 659 lira fiyat çekmişler Yorum bağlantısı
İlhan Kol 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 bende bugün telpadan aldım 650 lira .içinden film çıktı ama takamadım mahvettim gittim telefoncuya taktırdım on lira aldı.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Kesin bulmuştur kullanıcılar ama bilmeyenler vardır belki.. Doğru mu değil mi bilmem ama bir yerde okudum.. General Mobile TRT'ye Bandrol vergisi ödememek için Discovery'de radyo özelliğini yazılımla gizlemiş.Aslında telefonun radyo özelliği var.Radyo özelliğini açmak için öncelikle telefonun menüsünden storeoid uygulamasına girip Ardından FMRADIO yazılı programı indirmemiz gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 az once yukledim...canavar gibi calisiyor... Yorum bağlantısı
Akan Belen 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Abime de almayı düşünüyoruz da.Zaten kullananlar oldukça memnun.D-smart kampanyasından yararlansak mı acaba.Bir yamuk çıkmaz değil mi garanti konusunda falan. Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 d smart kampası için kime nereye başvuruyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts