Hasan Basri Bayraktar 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Hasan abinin mesajını görünce yahu dedim bende yukleyeyim şu oyunu.O da ne nerdeyse 1gb mis ya bu oyun ben 16 gb class 10 sd kart taktim...ucuyor... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Wifiyi hallettim fakat diğer ayarı kapatamadım sadece 20, 40, 99 kare seçeneği var. Benim telefona baktım bende de durum aynı Mahmut, ancak belki ekrana dokunarak çekim yapmak daha kolay olabilir farkettin mi bilmiyorum o özelliği... Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Hocam real racing oyununu nereden yuklediniz? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Hocam real racing oyununu nereden yuklediniz? Google Play markette ücretsiz 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Google Play markette ücretsiz Az önce indirdim ve tamamen indikten sonra telefonun ekranı şuanda simsiyah ne ana ekrana dönebiliyorum ne de başka bişey. Telefonu da kapatmak istemiyorum. EA Sports tarafından olanı indirdim yaklaşık 869 Mb idi. Lütfen acil olarak yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Az önce indirdim ve tamamen indikten sonra telefonun ekranı şuanda simsiyah ne ana ekrana dönebiliyorum ne de başka bişey. Telefonu da kapatmak istemiyorum. EA Sports tarafından olanı indirdim yaklaşık 869 Mb idi. Lütfen acil olarak yardımcı olur musunuz? Telefon neydi? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Telefon neydi? Aydın da "Disco"culardan 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Oyunun telefona zarar vereceğini sanmıyorum. En fazla olacak olan 1GB dosya boyutunu download ederken kafası karışmış olabilir. Kapatıp açmak sorunu cozer muhtemelen. Oyun çalışmaz hepsi bu. Gerçi Aydın Bey de yazali epey olmuş, umarım başka bir sorun yoktur Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Oyunun telefona zarar vereceğini sanmıyorum. En fazla olacak olan 1GB dosya boyutunu download ederken kafası karışmış olabilir. Kapatıp açmak sorunu cozer muhtemelen. Oyun çalışmaz hepsi bu. Gerçi Aydın Bey de yazali epey olmuş, umarım başka bir sorun yoktur Direk bataryayı çıkarttım. Sorun düzelmedi oyunu kaldırdım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Direk bataryayı çıkarttım. Sorun düzelmedi oyunu kaldırdım Telefon açılsın da oyun çok önemli değil. Tekrar denersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Allah Allah...ben günlerdir oynuyorum hiç bir sıkıntı yok...sorunu anlamadım... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Anlık bi sorun bence. Telefon hafızası çok dolu olabilir belki. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Gazınıza geldim az önce bende siparişi verdim. Eşimin telefonu bozulmuştu. Sürpriz yapcam, beğenirse kullanır beğenmezse ben kullanıcam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 bazı oyunlar kitliyor, bizim tablet kitlendi, hatta bildiğin cortladı Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Gazınıza geldim az önce bende siparişi verdim. Eşimin telefonu bozulmuştu. Sürpriz yapcam, beğenirse kullanır beğenmezse ben kullanıcam Aynı şekilde bende arkadaşların gazına geldim, iyi ki de gelmişim çünkü çok sağlam makine. Eşimin c5-03'ü bozulmaya yüz tutmuştu, sürpriz yaptım. Kullanırım diye hiç umutlanmayın bence çünkü eşiniz çok beğenecek Yorum bağlantısı
Önder Kuru 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 bazı oyunlar kitliyor, bizim tablet kitlendi, hatta bildiğin cortladı Tablet muhtemelen tek çekirdektir, kitler... hatta kilitler... Aynı şekilde bende arkadaşların gazına geldim, iyi ki de gelmişim çünkü çok sağlam makine. Eşimin c5-03'ü bozulmaya yüz tutmuştu, sürpriz yaptım. Kullanırım diye hiç umutlanmayın bence çünkü eşiniz çok beğenecek Eşinizde htc one yada iphone 5 gibi ultra pahalı cihazlar yoksa (yada teknoloji düşmanı değilse) bu cihazı beğenmemesi mümkün değil bence de... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 bazı oyunlar kitliyor, bizim tablet kitlendi, hatta bildiğin cortladı hangi oyunlar merak ettim abi :D Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 bazı oyunlar kitliyor, bizim tablet kitlendi, hatta bildiğin cortladı Yardım lazım mı abi ? Bu arada çok lazım bana bir tablet. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Allah Allah...ben günlerdir oynuyorum hiç bir sıkıntı yok...sorunu anlamadım... Abi Google-Play'den mi indirdin? Aşamalarını biraz anlatırmısın? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Yardım lazım mı abi ? Bu arada çok lazım bana bir tablet. tablet önerebilirim artesQ812 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Arkadaşım kullanıyor, baya bir inceledim. Yüz tanıma sistemine kadar var gayet başarılı bir cihaz. Marka ile ilgili ön yargıları kafanızdan otomatik olarak atıyorsunuz.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Abi Google-Play'den mi indirdin? Aşamalarını biraz anlatırmısın?GOogle playden indirfim...yukle ve aç başka bir şey yok... Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 (düzenlendi) GOogle playden indirfim...yukle ve aç başka bir şey yok... O zaman bir daha deneyeyim bakalım. Abi şimdi google-playden indirdim. 6.79 mb. Oyunu açtıktan sonra 869 mb yükleniyor daha sonra. Oyunun yayınlayıcısı EA Sports. Doğru yerden mi indiriyorum? 19 Eylül 2013 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 http://www.n11.com/general-mobile-discovery-cep-telefonu-telpa-garantili-stoklarda-P15084699 Yorum bağlantısı
Recommended Posts