İçeriğe Yönlendir

Kendi Çekimleriniz

Onur Demir

Recommended Posts

Mert Yeldan

Senin ya gözlerde sorun var ya da fotoğrafa baktığın ekranda renk sorunu var :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Birde tapatalktan bakiyorsan renkler bi acayip gorunuyor. Flickr den bak gercekler orda.

Gerci sen on yargili adamsin canona karsi hep mok atiyon :p

via Note2

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yok len objektif davranıyorum. Renklerde sorun var sanırım. Benden başkası da yorumlasın dur bakalım :p

Yorum bağlantısı
Onur Demir

ya sen renk korusun ya da ben :)

Saka bir yana ne var renkte anlamadim :) nasil olmaliki daha, Pembemsi renkli bir araba ve beyaz renkli balkon masasinin oldugu bir kareden ne gibi bir renk gormek lazim :D

via Note2

Yorum bağlantısı
Onur Demir

masa golgede kalmasina ragmen gokyuzu yansiyor belkide ondandir. Renk patlamasi isi nerde var mesela.
Suan baglantim kotu ve mobilden yapamiyorum flickr da az once yukledigim ahmetin foto var baksana ona onda varmi skinti

via Note2

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

ilk 1,4 ü aldığımda ben de paso 1,4 le çekiyordum :) Normaldir bunlar Mert :p Çocuk sevinsin biraz :sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mavimtrak soluk bir renk var. renk patlamaları var.

+1

Galaxy Note II Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

masa golgede kalmasina ragmen gokyuzu yansiyor belkide ondandir. Renk patlamasi isi nerde var mesela.

Suan baglantim kotu ve mobilden yapamiyorum flickr da az once yukledigim ahmetin foto var baksana ona onda varmi skinti

via Note2

AWB'de sıkıntı var sanki

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Oabilir janlarim. Bi bakayim. Kelvin sabit bende zaten. Veleti ev icinde cekerken sari cikmasin diye dusurmus olabilirim. Araba elime gectigindede cikip balkona cektim kasla gox arasinda degistirmedigimden olabilir.

Raw duruyo bidaha bakar el atarim olmadi.

via Note2

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Aynı kare değil ama aynı değerlerle çekilmiş olması lazım, Aynen dediğimiz gibi WB sabitte ve sarı ışığa göre kaldığından mavimtraklık varmış. Alttaki fotonun orjinalide ilk attığımla aynı renkte. Before Afterda yapabilirim :) 

9639664362_4cfcb512c2_c.jpg
IMG_8814 by OnurD., on Flickr

9648206188_b4acafea21_c.jpg
IMG_8822 by OnurD., on Flickr

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

ilk foto yani mavimtrak olan gümbürdemiş :p Ve şimdi güzel olmuş renkler, ne kadar da pentax renk tonajını veremese de idare eder :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ya ciddi ciddi bahane diceksiniz ama :) velet uyku modundaydi ekran parlakligini iyicr kismistim 2 dakka ps te acip jpeg yapip flickr a koydum. Note2 tapatalk ilede sarimtirak genelde bende fotolar ve haliyle hersey normal :) pc yi acip bir baktim aboovv :) Neyseki toparladik durumu :) hahaha

via Note2

ilk foto yani mavimtrak olan gümbürdemiş :p Ve şimdi güzel olmuş renkler, ne kadar da pentax renk tonajını veremese de idare eder :p

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ersen Tapan

Şimdi Hakan bu fotoğrafa da hayvan baygın bakmış der :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Bizim foto konusu niye böyle ikiye bölündü diyeceğim. Başka birşey demiyeceğim. orada ne güzel Exiflerle birlikte paylaşıyorduk. 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Tek konu olsun bence de, başkasına ait kareleri paylaştığımız da söylüyoruz zaten alıntı diye.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Diğer konu başlığı sorgu sual ile alakalı, Çekimlerimizi paylaşalım diye burayı açtım ama orasını açıkçası Bende daha çok ziyaret ediyorum. Diğer konu başlığı Fotoğrafçılık hakkında merak ettikleriniz değilde genel bir isim bulunsa konular birleşse herkeşler mutlu olsa.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Adını da değiştirtelim o zaman diğer tarafın. Fotoğrafçılık ve Fotoğraflarımız gibi bir şey :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...