Servet Aydın 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 2013 araçlarımdan biri kaldı egzos muayenesinde. Aracın sürücüsü personelim çok devirsiz kullanır, vites değiştirmeye üşenirdi. Yaptığım, sadece 3 km yüksek devir çevirmek oldu. Max. 1.2 olması gereken bilmem ne değeri 2 çıktı, sonra gittik, 0.8 çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Abi ben de benzin de bayağı simsiyah duman atıyor ölçen eleman ilk defa böyle birşey gördüm dedi bir de 2500 devir çevirirken araçta bariz titreme oldu veya tekleme diyebiliriz pazartesi ne çıkacak bilmiyorum tuvdeki eleman lpg ayarı yapan yerler hem benzinı hem lpg yı duzeltirler dedi ama bilemedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Abi ben de benzin de bayağı simsiyah duman atıyor ölçen eleman ilk defa böyle birşey gördüm dedi bir de 2500 devir çevirirken araçta bariz titreme oldu veya tekleme diyebiliriz pazartesi ne çıkacak bilmiyorum tuvdeki eleman lpg ayarı yapan yerler hem benzinı hem lpg yı duzeltirler dedi ama bilemedim Bobin buji ve kablolari kontrol edilecek. Lpg ci degil, mekanik ustaniz gormeli. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 (düzenlendi) Bujileri 3 ay önce bosch bujilerle degistirmistim bir de araba sabahları veya soğukken ilk marşta çalışmıyor ama ısındıktan sonra sorun kalmıyor bununla alakalı mi bilmem 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: 10 dakika önce, Nuri Güngör yazdı: Bobin buji ve kablolari kontrol edilecek. Lpg ci degil, mekanik ustaniz gormeli. 11 Kasım 2017 tarihinde Nuri Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Abi ben de benzin de bayağı simsiyah duman atıyor ölçen eleman ilk defa böyle birşey gördüm dedi bir de 2500 devir çevirirken araçta bariz titreme oldu veya tekleme diyebiliriz pazartesi ne çıkacak bilmiyorum tuvdeki eleman lpg ayarı yapan yerler hem benzinı hem lpg yı duzeltirler dedi ama bilemedim Sen ateşlemeye de bak hocam. Buji ve kablolar özellikle Bujileri 3 ay önce bosch bujilerle degistirmistim bir de araba sabahları veya soğukken ilk marşta çalışmıyor ama ısındıktan sonra sorun kalmıyor bununla alakalı mi bilmem Hımm. Kompresyonlara da bak. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Abi o zaman benim iş normal ustada değil mi lpg ci ile işim yok sani bey in dediği gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Benzinli arabada siyah duman yakıtın yanmadığı anlamına gelir 1 Yorum bağlantısı
Celal Sarsilmaz 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 arkadaşlar ben dışarıdan egzoz emisyona girdim direk geçti Yorum bağlantısı
Recommended Posts