Mehmet Eren 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 mk2 mondeonun ön görünümünü güzelleştirmeye dair neler yapılabilir, buradan paylaşımlarda bulunmaya davet ediyorum tampon ızgarası genişletilmesi Plaka altı ızgaraların griye boyanması + tampon altı karlığın vurgulanması: sadece Plaka altı ızgaraların griye boyanması karlığın araç rengine boyanması: plakalıgın iptali: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 o tamponun plastiğine bunları yapmanız çok zordur, alt karlıkta boyanacak bir malzeme değil Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 Geriye tek ızgara kalıyor ozaman.. Başka paylaşımlarıda bu konu altında yapalım, neler yapılabilirse.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Bu tampondaki ızgaraya ne yaparsan yap çok değişim elde edilemeyebilir.Karlık boyanabilir ama uzun ömürlü olmasını hiç bekleme.Plakalıklı hali en güzel hali gibi gördüm.Yakışıyor sanki. Far arasındaki panjur nikelaj kısımlar hariç araç rengine boyanabilir.aracında önünde siyah kısımlar zaten yok gibi bir şey. Daha farklı bir görünüm için paraya kıyacaksın farlar moretti tarzı olacak yada junyan tipi far alıp içindekileride komple kaliteli şekilde değişip takacaksın,yoksa bu hali ile cidden çok değişim bekleme. Değişim tampon versiyonlarında yakışan bir model çok nadir bulursun. Bir kaç konu daha vardı onları bul ve incele.Güzel paylaşımlar olmuştu. Aynalar keisnlikle araç renginde olmalı diye düşünüyorum.Farklı hava veriyor. Sileceklerin metal kısımlarıda araç rengine boyanabilir. Far içindeki çerçeve araç rengine boyanabilir, Panjur,tampondaki plastik kısım far içi,aynalar sis çerçevesi vardı sanırım onlar piyano siyah olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Bence bu tampondan bulunup takılması lazım. 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Bence bu tampondan bulunup takılması lazım. ebay de var satıcının tekine mesaj attım türkiye ye gönderim yapabilirmisin diye... adam kargo ücretini karşılarsan neden olmasın diyordu... kargo ücretide 250s sterlin tutuyordu... baya niyetlenmiştim ama kargoda başına gelecekleri düşünüp kesin kırılacaktır düşüncesiyle vazgeçtm.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 O tamponu turkiyede uretmeleri lazim abi... tek tip tampon uretilmis burda. Altina ek yaptirilmis ornekler de var Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Sen önce şu sislere bi çerçeve alsaydın be Mehmet Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 Çerçevesi var da aralarda boşluk kalıyor yahu ya tampondan yada yan sanayi sislerden.. Böyle daha iyi Yorum bağlantısı
Levent Eksen 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Tampon alt plastiğini ve sisleri+çerçevelerini falan orijinalleriyle yenileyin, tertemiz mis gibi olsun.. Hiçbişey bu halinden iyi durmaz.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 kaput maskesi takılsa buna yakın bir görüntü olur heralde Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 (düzenlendi) Sisleri bir şekilde ters takmış olabilirmisin?bendeki sisler de depo marka ama sıfır boşluk.Bir de şu kaput maskelerini bir türlü sevemedim ben yaaa :)Bence orjinal haliyle kalsın,kurcalama fazla.ne olur mesela ben yan aynaları ,içerden kapı açma kollarını karbon kaplamıştım.. St tampon olmadıktan sonra çok birşey yapılmıyor. 14 Ağustos 2013 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 sisler tam takılı da çukurda kalıyor biraz onu anladım. biraz dışa çıkık takılsa olur, altına pul yerleştirip denerim bir ara... st24 tamponu olmadan pek bişey yapılamıyor gibi de hiç değilse bi marşbiyel takımı ve ön tampona ek yapılmalı .. ama bunlar masraf Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Masraf yapmadan nasıl güzelleşecek,eğerki güzelleşsin istiyorsan resim boyamak kafi değilmiş değil mi. Bu aracı ciddi manada mebla harcamadan istediğin hale getirmen kolay olmayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 15 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2013 Masraf yapmadan nasıl güzelleşecek,eğerki güzelleşsin istiyorsan resim boyamak kafi değilmiş değil mi. Bu aracı ciddi manada mebla harcamadan istediğin hale getirmen kolay olmayabilir. Bu aracın tutulmamasından kaynaklı bir durum. Kuş serisi araçlara bin bir türlü modifiyeyi minimum fiyatlara yapabilirken böyle tutulmayan arabalara aynı ayarda modifiyeyi çok büyük meblağlara yapıyoruz.. Adelet mi bu :D Aslan gibi araba niye tutulmuyorsa anlamadım gitti.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 (düzenlendi) mondeo krom ön panjur fotoşop 27 Ekim 2013 tarihinde Mehmet Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Bu aracın tutulmamasından kaynaklı bir durum. Kuş serisi araçlara bin bir türlü modifiyeyi minimum fiyatlara yapabilirken böyle tutulmayan arabalara aynı ayarda modifiyeyi çok büyük meblağlara yapıyoruz.. Adelet mi bu :D Aslan gibi araba niye tutulmuyorsa anlamadım gitti.. aslanı beslemek hep zor oluyo yemide baya bir tuzlu ben yaptım biliyorum bu arada dip not st tampon var sadece sis cerceveleri eksik getiririm diyen varsa tampon satılır.bilginize 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 aslanı beslemek hep zor oluyo yemide baya bir tuzlu ben yaptım biliyorum bu arada dip not st tampon var sadece sis cerceveleri eksik getiririm diyen varsa tampon satılır.bilginize Fırat bi resim isterük bir de fiyat Ya bu st tamponu fiberden döktüremezmiyiz? forumda isteyenler var, hiç anlamadığım için soruyorum yapılmazmı böyle birşey Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Fırat bi resim isterük bir de fiyat Ya bu st tamponu fiberden döktüremezmiyiz? forumda isteyenler var, hiç anlamadığım için soruyorum yapılmazmı böyle birşey abi resmi cismi yok ama malzeme sıfır sadece sis kapakları eksik fiberden ön taraf dökülebilir ama saglıklı olmaz hatta yan marşpiyelleri zamanında antalyada bir abimiz döktürmüş fakat kriko kapak yeri olmadıgı için arabaya kriko takamıyormus fiyatını net olarak sormadım eksiği var diye ama aralıgı geniş tutarak söylüyorum 1500-2000 tl arası istenir benim marşpiyelleri getiricek 1000 tl rakam kargosu herseyi içinde dahil hesabını sen yap Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 28 Ekim 2013 Yazar Paylaş 28 Ekim 2013 Bu tampondan getiren veya getirten olursa Allah rızası için bir fiberciye gidilsin tamponu takmadan önce aynısını yaptırmaya çalışsın sis far yerine de uygun bir kısım yapsın. Fotoğraf paylaşsın. Hatta becerebilen bir fiberci olursa o tamponun aynısını , gidelim anlaşalım bir yerlerle mk2lerimizi st24e çevirme kampanyası başlatalım mk2ye sahip çıkalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts