Ahmet Coşkun 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Sezai sana durumu şöyle anlatayım senin anahtarında şu özeliğin olup olmadığını kontrol et anahtarınızın açma ve kapama tuşuna aynı anda basılı tutun 3-4 sn sonra dörtlü flaşörlerin yandığını göreceksiniz flaşörler yandığında tuşlara basmayı bırakın şimdi aracınızı 2 kez kapama tuşuna basarak kapatın. Hemen ardından açam tuşuna 1 kez basın sadece şöför mahali açılacaktır. 2 kez bastığınızda 4 kapı aynı anda açılır. çocuklarınız arabaya bindiğinde aracınızı 2 kez kilitleyin ardından 1 kez açma tuşuyla şöför mahalini açıp aracınıza binin ve çalıştırın diğer kapılar içeriden açılıyomu şimdi deneyin Not: ( Bu durum açma tuşuna 1 kez bastığınızda 4 kapı açılıyorsa kapı şifre durumunu değiştirmek için kullanılır. Eğer 1 kez açma tuşuna bastığınızda sadece şöför mahali açılıyosa aracınız zaten istenilen durumdadır) Kapıların açma şekli 2 şekildedir istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz bir problem yoktur. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Sezai sana durumu şöyle anlatayım senin anahtarında şu özeliğin olup olmadığını kontrol et anahtarınızın açma ve kapama tuşuna aynı anda basılı tutun 3-4 sn sonra dörtlü flaşörlerin yandığını göreceksiniz flaşörler yandığında tuşlara basmayı bırakın şimdi aracınızı 2 kez kapama tuşuna basarak kapatın. Hemen ardından açam tuşuna 1 kez basın sadece şöför mahali açılacaktır. 2 kez bastığınızda 4 kapı aynı anda açılır. çocuklarınız arabaya bindiğinde aracınızı 2 kez kilitleyin ardından 1 kez açma tuşuyla şöför mahalini açıp aracınıza binin ve çalıştırın diğer kapılar içeriden açılıyomu şimdi deneyin Not: ( Bu durum açma tuşuna 1 kez bastığınızda 4 kapı açılıyorsa kapı şifre durumunu değiştirmek için kullanılır. Eğer 1 kez açma tuşuna bastığınızda sadece şöför mahali açılıyosa aracınız zaten istenilen durumdadır) Kapıların açma şekli 2 şekildedir istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz bir problem yoktur. ben tek açma ile şöför kapısını açarak, çift açma tuşu ile diğer kapıları da açma yaparak kullanıyorum.. böyle yapıldğında diğer üç kapı da içerden açılıyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Bu çift kitleme sadece alarmlı focusda mı var ? 2011 annemin focusda arabayı stop ettim 2 defa kitledim yine içerden açıldı camı açık bırakıp dışarıya çıkıp denedim yine olmadı. 2 defa kitlerken sinyaller yanıp söndü mü? çift kilit varsa ve arıza yoksa yanıp söner devreye girerken 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Coşkun 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Merakımdan arabayı her iki kilitleme konumunda denedim araç çalışmazken arka kapılar açılmıyor ancak anahtarı takıp çalıştırdığınız anda bütün kapılar açılıyor Kaza ya karşılık alınmış bir tedbir olarak düşünüyorum tek çare çocuk kilidi iyi forumlar Yorum bağlantısı
Yalçın Aksoy 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Merhabalar benim şöyle bir sorunum var. Kendi isteğim dışında yaptım galiba sağ arka kapı kumandaya bir kere bastığımda açılmıyor ikinci basışta açılıyor. bunu sıfırlama yani tek basışta 4 kapıda açılması için ne yapabilirim acil yardım ederseniz sevinirim herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Merhabalar benim şöyle bir sorunum var. Kendi isteğim dışında yaptım galiba sağ arka kapı kumandaya bir kere bastığımda açılmıyor ikinci basışta açılıyor. bunu sıfırlama yani tek basışta 4 kapıda açılması için ne yapabilirim acil yardım ederseniz sevinirim herkese teşekkürler. Anahtarın açma kilitleme tuşlarına basılı tutun aynı anda, sinyaller bir kez yanıp sönecekler.. Yanlışlıkla yaptığınız program iptal olacak.. Yorum bağlantısı
Yalçın Aksoy 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Anahtarın açma kilitleme tuşlarına basılı tutun aynı anda, sinyaller bir kez yanıp sönecekler.. Yanlışlıkla yaptığınız program iptal olacak.. Serkan Bey, teşekkür ederim yardımınızdan dolayı ancak dediğinizi yapıyorum, 1. basışta sadece sürücü kapısı açılıyor 2. basışta diğer 3 kapıda açılıyor. tekrar açma kilitleme tuşlarına basıp sinyaller yanıyor sönüyor, 1. kere basıyorum 3 kapıda açılıyor sağ arka kapı açılmıyor şaka gibi ikinci basışta açıyor. Eğer bir sorun olsa ilk programda da tek basışta açmaz ama açılıyor kafayı yedim. şöyle birşey söylemek istiyorum şoför kapısından bütün kapıları kilitleyip açtığımda kilitliyor ama sağ arka kapıyı açmıyor. anahar ile ikinci basışta açıyor. Ne yapacam bilemedim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Serkan Bey, teşekkür ederim yardımınızdan dolayı ancak dediğinizi yapıyorum, 1. basışta sadece sürücü kapısı açılıyor 2. basışta diğer 3 kapıda açılıyor. tekrar açma kilitleme tuşlarına basıp sinyaller yanıyor sönüyor, 1. kere basıyorum 3 kapıda açılıyor sağ arka kapı açılmıyor şaka gibi ikinci basışta açıyor. Eğer bir sorun olsa ilk programda da tek basışta açmaz ama açılıyor kafayı yedim. şöyle birşey söylemek istiyorum şoför kapısından bütün kapıları kilitleyip açtığımda kilitliyor ama sağ arka kapıyı açmıyor. anahar ile ikinci basışta açıyor. Ne yapacam bilemedim Kilit sökülecek temizlenecek, yağlanacak geri toplanacak.. Ben üç kapı açılmıyor gibi anlamışım.. İlk bastığınızda biraz açılıyor ikinci de açılıyorsa programla alakalı değil, kilitte sorun vardır.. 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Aksoy 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Kilit sökülecek temizlenecek, yağlanacak geri toplanacak.. Ben üç kapı açılmıyor gibi anlamışım.. İlk bastığınızda biraz açılıyor ikinci de açılıyorsa programla alakalı değil, kilitte sorun vardır.. Teşekkür ederim cevapladığınız için iyi günler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts