İçeriğe Yönlendir

B-Max Cam Filmi

Dilşah Özkılınç

Recommended Posts

Dilşah Özkılınç

Arkadaşlar selam. Aranızda B-MAX aracına cam filmi yaptıran varmı? Herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı? Ben birazdan sonaxta 3m cam filmi yaptırmaya gideceğim. Bakalım nasıl olacak...

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Beyazsa süper gidecektir 3m de  zaten bilindik kaliteli bir marka

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

Aydın sıcak yer faydalı olur. Fakat ön yan camları biraz açık yaptırın , yoksa tehlikeli olur.

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Dilşah Özkılınç

Evet araç beyaz. Haklısınız ön camları açık arkaları koyu istedim akşam alacağım. Görücez bakalım.

Yorum bağlantısı
Dilşah Özkılınç

Aracımın cam filmi tamamlandı. :) ben çok beğendim iyi ki 3M yaptırmışım. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Ön camlar 1 ton açık oldu arkalardan. Hoş duruyor...

Yorum bağlantısı
Dilşah Özkılınç

Hayirli olsun, resim, fiyat-yer bilgisi alabilirmiyiz?

Teşekkürler. İphone veya iPad bağlantısı yapıyorum foto koymaya uğraşacağım. Sonax'ta yaptırdım 450 tl bana 400 oldu:) (aydın)

Yorum bağlantısı
Murat Arıcan

Arkadaşlar selam. Aranızda B-MAX aracına cam filmi yaptıran varmı? Herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı? Ben birazdan sonaxta 3m cam filmi yaptırmaya gideceğim. Bakalım nasıl olacak...

Yaptıracağın yere bağlı  bazı yerlerde çok dikkatli yapmıyorlar ben batkan dizayda yaptırdım çokta güzel oldu ama 3 m harici yaptırma arkacamları biraz koyu yaptırırsan süper oluyor

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Ben normal camlarda cam filmi sevmiyorum, içimi karartıyor aracın içi karanlık geliyor bana. Benim isteğim panaromik cam tavanlı aracımın cam tavanının en güneşli günde bile açık olması ama ışığı belli bir oranda içeri verirken sıcağı vermemesi. Yani güneşli yaz günlerinde bile sıcaktan etkilenmeden cam tavanın keyfini çıkarmak. Araştırdım ve bu özellikte cam filminin mevcut olduğunu öğrendim. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruduğu gibi ışığın belli bir miktarını içeri alıp büyük bir miktarını yansıtıyormuş ve sıcağıda geçirmiyormuş. Park halinde cam tavan perdesini de kapatınca aracın içinin daha az ısınacağını tahmin ediyorum. Yarın cam tavana bu bahsettiğim cam filminden yaptırmayı düşünüyorum, 3M'in ısı geçirmeyen modeli için 150 tl fiyat verdiler ve sıcaklığı geçirmemesi konusunda da garanti verdiler. Yarın yaptırdıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ben normal camlarda cam filmi sevmiyorum, içimi karartıyor aracın içi karanlık geliyor bana.

Demek ki neymiş, büyük konuşmamak lazımmış. Cam tavanla birlikte ön cam hariç tüm camlara cam filmi yaptırdım. :biggrin:  3M biraz pahalı gelince normal camlara amerikan winguard cam filminin en açık tonunu yaptırdım. Camlar renkli cam gibi oldu, aracın içi görünüyor ama güneş altında araç içi sıcaklığını önemli oranda azalttı. Cam tavan için ise sıcağı büyük oranda geçirmeyen bir film kullanıldı, güneşli havalarda bile cam tavanın perdesini açabiliyorum. Sonuç olarak hepsine 170 tl ödedim. İşçilik hoşuma gitti , şimdilik bir sorun yok, trafikte de sorun yaşamam umarım. Geçenlerde bir mahkemeden emsal bir karar cıktı ve bu konu ile ilgili de zaten bir kanun teklifi var.

http://www.hakimiyet.com/gundem/chpli-tanaldan-cam-filmi-kanun-teklifi-h29504.html

http://gundem.milliyet.com.tr/suruculere-iyi-haber-o-ceza-iptal/gundem/detay/1760293/default.htm?ShowPageSkin=1

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Dilşah Özkılınç
(düzenlendi)

Demek ki neymiş, büyük konuşmamak lazımmış. Cam tavanla birlikte ön cam hariç tüm camlara cam filmi yaptırdım. :biggrin: 3M biraz pahalı gelince normal camlara amerikan winguard cam filminin en açık tonunu yaptırdım. Camlar renkli cam gibi oldu, aracın içi görünüyor ama güneş altında araç içi sıcaklığını önemli oranda azalttı. Cam tavan için ise sıcağı büyük oranda geçirmeyen bir film kullanıldı, güneşli havalarda bile cam tavanın perdesini açabiliyorum. Sonuç olarak hepsine 170 tl ödedim. İşçilik hoşuma gitti , şimdilik bir sorun yok, trafikte de sorun yaşamam umarım. Geçenlerde bir mahkemeden emsal bir karar cıktı ve bu konu ile ilgili de zaten bir kanun teklifi var.

http://www.hakimiyet.com/gundem/chpli-tanaldan-cam-filmi-kanun-teklifi-h29504.html

http://gundem.milliyet.com.tr/suruculere-iyi-haber-o-ceza-iptal/gundem/detay/1760293/default.htm?ShowPageSkin=1

İyi günlerde kullanın korhan bey arada görüyorum yolda aracınızı :)

tarihinde Dilşah Özkılınç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlyas Baykal

cam filmi yaptırdım başta kapı ıc dosemelerı cıkartılıp yapılması lazım dedıler ama ben cıkartmadan yaptırdım cokta hos oldu 3 aydır hıc bı sorun yaşamadım 90 tl ye yaptırdım arka on cam dahıl on camlara 0,5 numara on yancam 2 numara arka camlar 3  numara cektırdım

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

cam filmi yaptırdım başta kapı ıc dosemelerı cıkartılıp yapılması lazım dedıler ama ben cıkartmadan yaptırdım cokta hos oldu 3 aydır hıc bı sorun yaşamadım 90 tl ye yaptırdım arka on cam dahıl on camlara 0,5 numara on yancam 2 numara arka camlar 3  numara cektırdım

Yakışmıştı, özellikle beyazda daha farklı duruyor, güle güle kullan İlyas.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlyas Baykal

Yakışmıştı, özellikle beyazda daha farklı duruyor, güle güle kullan İlyas.....

Allah razı olsun sağolasın abi

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

İyi günlerde kullanın korhan bey arada görüyorum yolda aracınızı :)

teşekkür ederim, bende arada AAR plakalı bir B max görüyorum sizin araç mı?

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Alper Bey bugün arkadaşlarlarla cam filmi konusundan konuşuyorduk. B Max'e cam filmini yaptırdığım yer için arkadaşım "Bende orada yaptırdım, ancak en ucuzunu yaptırmıştım. İki senede koyuluğu azaldı. O yüzden memnun kalmadım" dedi. Ben de B Max'te durum nedir diye merak ettim. 11 Eylül 2013'te yaptırmışım. 1 numara en hafif film çekilmişti. Şuan filmlerin koyuluk durumu/aşınma durumu ne durumda acaba? Aynı yerde şuan kullandığım aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ucuz olanlar bir iki yılda açılır. Daha dandikler morarır.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ucuz olanlar bir iki yılda açılır. Daha dandikler morarır.

2 yıl, 5 ay olmuş yapılalı. Bende onu merak ettim. Bakalım durum nedir. :)  :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ahmet Akkayagil

Arkadaşlar selamlar...cam filmi kanserojen miş diye duydum.Aklıma bit yeniği düştü.Perde daha sağlıklı değilmi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...