İçeriğe Yönlendir

Bu Renkten Başka Yok:)

Oktay Temiz

Recommended Posts

Oktay Temiz

Buda benim aracım 1,5 yıl önce uzun uğraş sonunda ilk sahibinden aldığım kırmızı biber mondim daha 112 bin km de.

9NRS9Up.jpg

Cx2Df8a.jpg

PH04gSB.jpg

LWargoU.jpg

CGE1rxV.jpg

ZJoLftP.jpg

7u4x3cQ.jpg

c0dmalT.jpg

ndLbtPR.jpg

gGpklQX.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Gerçekten harika duruyor.İç ve dış renk uyumu süper.Sunroof artısı olmuş.Bence o nazarlığı büyütün. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Biber kırmızı. Focus 1 de çoktu. Çok güzel. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Güle güle kullanın. Trend Stil paket ve dizel ve temiz sunroof ve kırmızı çok güzel. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Oktay Temiz
(düzenlendi)

Mondide çok araştırdım bu renk bir kaç tane buldum benzinlide, dizelde hiç denk gelmedim

Biber kırmızı. Focus 1 de çoktu. Çok güzel. Güle güle kullanın.

Gerçekten harika duruyor.İç ve dış renk uyumu süper.Sunroof artısı olmuş.Bence o nazarlığı büyütün. :)

Teşekkür ederim. Nazarlık ilk arabamdan kalma tüm araçlarımda kullandım Allah'a çok şükür şu ana kadar bir kazaya karışmadım ninem takmıştı ilk aracıma uğruna inanırım.

Güle güle kullanın. Trend Stil paket ve dizel ve temiz sunroof ve kırmızı çok güzel. Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim Mehmet bey dediğiniz gibi imkanlar doğrultusunda bir kaç dokunuş da yapabilsem tadından yenmez o zaman.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın..

Makyajlı kasa stoplarından ve tampon altı eki ile çok daha güzel görünecektir.. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. :nazar:

Renk çok güzel.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...