İçeriğe Yönlendir

Lastik Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Berk Yalçın (REZULTEO)

Recommended Posts

http://www.n11.com/l...-2013-P17016245

özel fiyat 99 tl.

Benim 2000 fiesta için 165/70/R13 diyorlar ve üzerindede bu ebatlar var. Şimdi bu ilandaki lastikleri alıp taksam zararı olurmu 175/70/R13 ? sürtme vs. gibi

birde lastikler için baya iyi performanslı olduklarını söylüyorlar siz nedersiniz?

birde 4 tane mi alıp takmak daha iyi olur yoksa  2 tanesiyle de idare edebilir miyim ?

Bahadır bence 4 tane al. Önler patinaj yapmasa bile arkalar buzlu yollarda savurma yapabilir. Bence çok maliyetli değil zaten. 4 tane al derim. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bir de lastik numarasından sonra XL diye bazen de XL Extra Load diye bir ibare var. Bu, ağır araçlar için (passat,mondeo vs) bazen tercih ediliyor. B6 passat XL istiyor. Dokümanlarda öyle. 93 yükten daha fazla 100 KG daha ek koyuyor galiba. Bir yerde okumuştum.

Yorum bağlantısı
Kaya Yasak

Sayın Berk Yalçın,

2012 Connect Silver sahibiyim. Aracimi alir almaz kışlık lastigini aldim ( snoways XL 195x65x15). Yazlik lastikten bir farki yok. Connect silver icin ne onerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Bahadır bence 4 tane al. Önler patinaj yapmasa bile arkalar buzlu yollarda savurma yapabilir. Bence çok maliyetli değil zaten. 4 tane al derim. :good1:

yav alıcamda net bir bilgi alamadım ki sürtme vs sıkıntı yaratırmı diye net öğrenebilsem bilen arkadaşlardan alıcam taktırıcam dün ankara da maşallah baya sağlam kar yağdı şimdi yerler hep kar buz hani iyide fiyat kaçırmayım diyorum alıyım uzun süre kullanırım 

Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO)

Sayın Berk Yalçın,

2012 Connect Silver sahibiyim. Aracimi alir almaz kışlık lastigini aldim ( snoways XL 195x65x15). Yazlik lastikten bir farki yok. Connect silver icin ne onerirsiniz?

Merhaba Kaya Bey,

Aracınıza uygun birçok lastik var. Sizin öncelikleriniz, lastikten beklentileriniz, bütçeniz nedir? Ona göre seçenekleri daraltabiliriz ve size uygun olan lastiği bulmak daha kolay olur.

Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO)

http://www.n11.com/l...-2013-P17016245

özel fiyat 99 tl.

Benim 2000 fiesta için 165/70/R13 diyorlar ve üzerindede bu ebatlar var. Şimdi bu ilandaki lastikleri alıp taksam zararı olurmu 175/70/R13 ? sürtme vs. gibi

birde lastikler için baya iyi performanslı olduklarını söylüyorlar siz nedersiniz?

birde 4 tane mi alıp takmak daha iyi olur yoksa  2 tanesiyle de idare edebilir miyim ?

Lastikleri aldınız mı?

Tabii ki de 4 lastik alınmalı. Nedenine gelince; şu makalemizdeki videoya bir göz atabilirsiniz : Neden dört adet kış lastiği kullanılmalı?

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Merhaba Berk bey,

Lastikleri almadım şimdi gelecek gidicem lastikçiye sök tak balans derken aynı paraya gelecek dedim almadım gittim bir iki lastikçiye kafamı karıştırdılar biraz da fiyat konusunda yüksek uçtular kafam bozuldu bıraktım geldim takmadım  şuan yazlıklar la idare ediyorum. Mecbur kalırsam da alırım orta halli birşey diyorum sonuçta gündelik ve kısa mesafede kullanıyorum aracımı ve aşırı karda zaten çıkmam. Şimdi siz dört tane alın diyorsunuz bana petlas haricinde önerebileceğiniz bir lastik var mı? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Rifat Gelve

arkadaşlar lastiklerde kullanılan malzeme ve vakum başlığıyla yeni bir konu açtım baktım burada epey bilgili arkadaş var. yorumlarınızı alabilir miyim?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Berk Yalçın (REZULTEO)

Merhaba Berk bey,

Lastikleri almadım şimdi gelecek gidicem lastikçiye sök tak balans derken aynı paraya gelecek dedim almadım gittim bir iki lastikçiye kafamı karıştırdılar biraz da fiyat konusunda yüksek uçtular kafam bozuldu bıraktım geldim takmadım  şuan yazlıklar la idare ediyorum. Mecbur kalırsam da alırım orta halli birşey diyorum sonuçta gündelik ve kısa mesafede kullanıyorum aracımı ve aşırı karda zaten çıkmam. Şimdi siz dört tane alın diyorsunuz bana petlas haricinde önerebileceğiniz bir lastik var mı? 

Yazlıklarla nasıl geçiyor kış, hiç de iyi bir fikir değil açıkçası.. Umarım kış lastiği alabilmişsinizdir. Size önerebileceğim lastik aracınıza, bütçenize ve lastikten beklentinize göre değişir. Ancak, hesaplı olsun diyorsanız orta seviye lastik markalarına bakabilirsiniz. Hoşunuza giden model varsa, yine konuşabiliriz.

Ayrıca bilgi olsun diye söylüyorum, sökme-takma hizmetini ücretsiz veren internet siteleri var. Lastikleri aldığınız takdirde, onların garajlarında balans da dahil olmak üzere, sökme-takma işlemini yaptırabiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Valla Ankara da yaz hiç gitmedi karda yağmıyo ki zaten kullandığım yol çok kısa ve her daim açık bir yol o yüzden bu seneyi atlattım diyebilirim ;)

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...

2114 tarihli lastik acaba 21.hafta 2014 üretimi mi demek acaba?Bir arkadaşın golf 4 aracı için aldık acaba fiyatı iyimi?birde yol tutuşu ses yakıt performans konusunda nasıldır?sanırım çok soru sordum..... :unsure2:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2114 tarihli lastik acaba 21.hafta 2014 üretimi mi demek acaba?Bir arkadaşın golf 4 aracı için aldık acaba fiyatı iyimi?birde yol tutuşu ses yakıt performans konusunda nasıldır?sanırım çok soru sordum..... :unsure2:  :unsure2:

Konunuz birleştirilmiştir. İlk mesajda cevaplarınızı bulabilirisniz.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

fiyat http://www.hepsiburada.com/liste/bridgestone-195-65-r15-91v-turanza-t001-oto-lastik/productDetails.aspx?productId=otysf555479&categoryId=259720 aldıgımız yer...

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...