Taner Gündüz 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Son olarak bir çok işlem yapmıştım aslında spoiler gündüz led bi xenon far tavan çıtası cam rüzgarlıları ayak aydınlatma vs. vs. fotoğraflayıp koymak nasip olmadı biede fusion 1.6 tdci ile 5 kişi bagaj full istanbula 4.5 satte gitmişliğim var. çekişine laf dedirtmem 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 benim de 1,6 lpg li otomatik fusionla 195i gormuslugum var daha da giderdi .gidisi gayet iyiydi kalkislar agir kaliyodu ama zaten otomatikte bunu kabulleniyosunuz Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Son olarak bir çok işlem yapmıştım aslında spoiler gündüz led bi xenon far tavan çıtası cam rüzgarlıları ayak aydınlatma vs. vs. fotoğraflayıp koymak nasip olmadı biede fusion 1.6 tdci ile 5 kişi bagaj full istanbula 4.5 satte gitmişliğim var. çekişine laf dedirtmem Cevap için teşekkürler. Bendeki 1.4 fiesta yüklü iken rampada canımı sıkıyor ikileyince çekmiyor birdeyken bağırıyor. Ilerde belki bir 1.6 focus ya da fusion alirim. Şartlar neyi gosterirse tabi. Bizim memleket dağlık kuvvetli motor lazım :-) resimleri bekliyoruz spoileri özellikle Yorum bağlantısı
Recommended Posts