Orçun Dikayak 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 :nazar: Maşallah çok güzel kardeşim benim az evvel yanımdaydı araba cayır cayır yanıyor.Hayırlı olsun tekrar Allah nazardan saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Sıfır km bir araç kadar temiz ve diri duruyor, güle güle binin 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Hayırlı olsun, Ben demiştim hepiniz birgün Fusion alacaksınız diye. Ben vallaha öyle oldum abicim yüksekliği bagajı beni yeterince tatmin etti 364 gün c-max... C max de alırız inşallah belli bir modeli aklımda bakalım ileride neden olmasın Maaşallah, Allah kaza, bela vermesin Amin Hayırlısı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın Taner kardeşim Sağolasın necat abicim teşekkür ederim. aracınız hayırlı olsun.. Jant boyama ile ilgili bizi de bilgilendirir misiniz? Fotoğrafları var mı? nasıl yapılır? teşekkürler. Sağolun jant boyama gerçekten çok zor bir iş inanın 1 gün sürdü yapmamız hasanla beraber zımpara yapmaktan canım çıktı . sonra macun tekrar zımpara sonra astar tekrar zımpara sonra mumlu bez ile silindi ardından boya ve verniklendi. hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin Sağolun teşekkürler. Hayırlı olsun çok temiz araba maşallah Sağolun Hayırlı olsun, Güle güle binin kazasız, belasız. Amin teşekkürler. hayırlı olsun.Ben de 1.6 dizelini az farkla kaçırmıştım.Gidişi de muhteşem olur bunun Sağolun gerçekten 1.6 çok iyi gidişi Tekrar hayirli olsun kanka. Güle güle kullan. Sağol kardom Senin el sanatın var jantlarımda Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. teşekkürler. Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın... Şu sinyalli aynalardan koca istanbulda bulamıyorum bir türlü Sağolun teşekkürler. Hangi araç için bakıyorsunuz mk6 fiesta fusion için almak çok kolay. sıfır ayna alın yan sanayi içinde sinyal için yer var zaten c max ayna kapağı dewamında ise çamurluktaki sinyal yerleri için titanium veya ghia logosu sadece sinyalleri bulmanız biraz zor olur gerçi var ama tanesi 70 tl ben birini 40 diğerini 30 aldım biri bursadan biri istanbuldan gelmişti toplam hepsinin yenisi almak isterseniz ghia çıkartmarı 2 si 100 tl aynalar fusion için 150 fiesta için ise 2 si 70 tl sinyallerde 2 si 140 hayırlı olsun çok temiz görünüyor aynayı nerden kaça buluruz benim eski kasa fusiona olurmu acaba 2 ayna yerli yenisi 150 tl ayrıca sinyal ve kapak almanız gerekecek. Hayırlı olsun.Kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. sağolun teşekkürler. Bu arada Sinyal lambalı ayna Peugeot 307 için bulabilirmiyim acaba? Çok şık durmuş. araştırmak lazım olabilir Maşallah çok güzel kardeşim benim az evvel yanımdaydı araba cayır cayır yanıyor.Hayırlı olsun tekrar Allah nazardan saklasın. Sağol kardeşim allah razı olsun Sıfır km bir araç kadar temiz ve diri duruyor, güle güle binin Deyimi yerinde ise gerçekten böyle içinde sıfır kokusu buram buram sıfır araba almışsınız.Hayırlı olsun. Sağolun teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Sevemedim bu arabayı bir türlü. Kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Sevemedim bu arabayı bir türlü. Kazasız belasız sürüşler. başta bende sıcak bakmıyordum ama daha sonradan içime sindi. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Tanerim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Kızımız mı olur yeğenimiz mi olur şimdiden allah analı babalı büyütsün. Bu aracada bir ses yalıtımı yaparsın artık sağol kardeşim allah razı olsun yeğeniniz olucak ses yalıtımı yapılır ama fiestayaa göre daha sessiz gibi yükseklikten kazanıyor sanırım . 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Hayırlı olsun.Kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. bu arada oktay abicim fusionun farları en yakın zamanda ellerinden öpücekler bir şey sorucam abi bunun sadece taslarını bulsam bizim işimize yarar mı tas söküp montaj yapılsa msela. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Hayırlı olsun abi fiestanı 6.sanayi sitesinin ordaki oto pazarında görmüştüm ama seyir halindeydin durduramadım çok güzel bir görünümü vardı Sıfır gibi görünüyor kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Çok temiz görünüyor maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2013 Hayırlı olsun abi fiestanı 6.sanayi sitesinin ordaki oto pazarında görmüştüm ama seyir halindeydin durduramadım çok güzel bir görünümü vardı Sıfır gibi görünüyor kazasız belasız sürüşler sağol kardeşim evim o civara yakın oturuyorum fiestamız gitti yeni sahibine hayırlı uğurlu oldu Hayırlı olsun... sağolun teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Hayırlı olsun, nadir kondisyonda ve donanımda bir araç bulmuşsunuz. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2013 Paylaş 6 Ağustos 2013 Sağolun teşekkürler. Hangi araç için bakıyorsunuz mk6 fiesta fusion için almak çok kolay. sıfır ayna alın yan sanayi içinde sinyal için yer var zaten c max ayna kapağı dewamında ise çamurluktaki sinyal yerleri için titanium veya ghia logosu sadece sinyalleri bulmanız biraz zor olur gerçi var ama tanesi 70 tl ben birini 40 diğerini 30 aldım biri bursadan biri istanbuldan gelmişti toplam hepsinin yenisi almak isterseniz ghia çıkartmarı 2 si 100 tl aynalar fusion için 150 fiesta için ise 2 si 70 tl sinyallerde 2 si 140 Teşekkürler bir bakayım dediğiniz olaya,olmadı sadece kapak ve sinyal ile çözebilirim bu durumu belki.. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 Maşallah... Hayırlı olsun tertemiz bir araç sağolun teşekkürler. bu arada sizin aldığınız yeni copperda çok tatlı maşallah rengide ayrı bir güzel aynı kasanın s var bir arkadaşımda sizinki dizel sanırım S'i gerçekten çok tehlikeli Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 11 Ağustos 2013 Paylaş 11 Ağustos 2013 Gördüğüm en temiz Fusion diyebilirim normalde sevmem pek gerçekten aracınızın temizliği çekiyor insanı kocaman Maşallah abicim..Rabbim kaza bela göstermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 Gördüğüm en temiz Fusion diyebilirim normalde sevmem pek gerçekten aracınızın temizliği çekiyor insanı kocaman Maşallah abicim..Rabbim kaza bela göstermesin.. allah razı olsun kardeşim Genelde ortalama 1400 km yol yaptım. hani şu fusion savruyor diyorlardı bende yükseklikten ötürü biraz korkuyordum. 2 gün önce alaçatıya 25 dk 'da girince bu bu korkularım tamamen yok oldu diyebilirim. gayet güzel yol tutuyor. şuanda ş. içi sakin kullanım ortalamam ise 4 litre. depoyu fulleyerek ölçtüm yol bilgisayarıyla aynı değeri verdi. bu beni çok tatmin etti. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 22 Kasım 2013 Yazar Paylaş 22 Kasım 2013 evet arkadaşlar uzun bir süreden sonra yapım aşamasında olduğumdan konuya pek fazla yazamadım. bi xenonun fusiona çok yakıştığını düşünerek mutlaka yapmam gereken işlerden biri olduğuna kanaat getirdim. bu ara bixenonun maliyet açısından minimum rakama getirmek için kendim yapmayı düşündüm ve yaptım. kullandığım mercekler e 211 hella +kapakları balast olarak hella bi xenon kiti komple + osram xenarc ampül seti kullandım. sonuç mükemmel görüntü bir harika resmen modelliğine model kattı diye bilirim. en kısa sürede fotoğraflandıracağım . Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 7 Ocak 2014 Yazar Paylaş 7 Ocak 2014 http://[imgur](http://i.imgur.com/Ou6YW8D.jpg) Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 7 Ocak 2014 Yazar Paylaş 7 Ocak 2014 (düzenlendi) Kapıda yatan aslanım. Bi xenon ve sony teyp sonrası aracımı fotoğraflayamamıştım pazar günü güzel bi cila attım pazartesi bilader sağolsun 1 2 fotoğraf çekmiş . Bi xenon ve sony teyp için yardımı ve el emeği geçen orçun dikayak ve hasan tahsin şipit kardeşlerime teşekkür ederim. el emeğimiz çok geçti ama orjinal bir görüntü elde ettik. fabrikasyondan ayırmak güç desem yeridir. orjinal hella balast takımı ve ostram ds2 XXenarc ampüller kullanıldı. 7 Ocak 2014 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts