İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Fusion Bir Fırtına Gride Benden :)

Taner Gündüz

Recommended Posts

Ramazan Karaçolak

hayırlı olsun

Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Kazasız,belasız,cezasız inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Spilden hatıralar

Kar gören masum İzmirli. :)

Kapıda yatan aslanım. :D

Bi xenon ve sony teyp sonrası aracımı fotoğraflayamamıştım pazar günü güzel bi cila attım pazartesi bilader sağolsun 1 2 fotoğraf çekmiş . Bi xenon ve sony teyp için yardımı ve el emeği geçen orçun dikayak ve hasan tahsin şipit kardeşlerime teşekkür ederim. el emeğimiz çok geçti ama orjinal bir görüntü elde ettik. fabrikasyondan ayırmak güç desem yeridir. orjinal hella balast takımı ve ostram ds2 XXenarc ampüller kullanıldı. 

Nefis olmuş, forumun ikinci en iyi ikinci Fusion'u.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Resimli alıntı yapmıyoruz lütfen.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Sırf o karı görmek için gittik spile vallaha :D

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Kardeşim yaptıkların fırtınaya çok yakışmış.Orjinal  ve yerinde uygulamalar olmuş.Sen kar görmek istiyorsan buraya gel ben misafir ederim seni.geçtiğimiz yıl eski fusionumla çektiğim bir kar resimi vardi.Bu sene kışlık lastik almadığımdan  çıkartmadım aracımı.Konunu kiletmek gibi olmasın  buda benım geçtiğimiz yıl çektiğim bir foto 8ith.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Ne zaman gelicek olursam mutlaka haber veririm sende izmire yolun düşerse mutlaka haber ver :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Taner Gündüz

Haftasonu gözüme kestirdiğim bir kaç titanium jant vardı. Hasan T.şipit kardeşimi ziyaret ettim sonra jantlarda çiğlide olunca beraber gidelim dedik Tabii hasanı tanımayan yok PAşa lastik servisi Hasanın daimi müşterisiymiş :D sağolsun çok yardımcı oldu. Artık titanium jantlıyız 3 gündür durmak bilmeyen yağmurdan dolayı resim çekemedim en yakın zamanda otoğraflarını paylaşırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Allah nazarlardan saklasın Taner. Yeni gördüm konuyu. Güle güle kullan. 1.6tdci Fusion ben de çok severim.  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Çevre geniş panpa sıkıntı yok. :p

Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak

Kardesim güle güle kullan eksiği tamamlandı aracın koy resimleride görelim:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Allah nazarlardan saklasın Taner. Yeni gördüm konuyu. Güle güle kullan. 1.6tdci Fusion ben de çok severim.  :nazar:  :nazar:

Sağolun ali bey teşekkür ederim.

Çevre geniş panpa sıkıntı yok. :p

Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan. :)

Sağolasaın kardooo :)

Kardesim güle güle kullan eksiği tamamlandı aracın koy resimleride görelim:)

Eywallah kardo yağmur durmadı biliyorsun en yakın zamanda yıkanır fotolanırız.  :yika:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

maşallah bunu görünce şeytan dürttü sat 1.4 tdci yi al bitane 1.6 tdci benim tek memnun olmadığım nokta performansı dediğiniz gibi yüksekliğine göre çok iyi yol tutuyo 190 yaptım hiç tedirgin etmedi önceki aracım bi sağa bi sola kafa kaldırıyodu o hızda :D özelden ne kadara aldığınızı yazabilirseniz sevinirim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

2mWcQyFl.jpgFBKspSnl.jpgHuddLwml.jpgKjLQgMkl.jpg

evet yıkandık paklandık :)  :nazar:  Bu arada sitenin en dolu ( buda doluluk mu oluyor bilmiyorum artık ama diğer fusionlarda olmayan özellikler ) olduğunu keşfettim :) Örnek orjinal torpito aydınlatma gibi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Sen daha yaşıyon mu pampa :D

Çok şükür panpa. :)

Sayende kArdoqqq  :nazar:  :good1:

Estağfurullah kanka. :)

Sanki jantin parasini ben verdim. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Taner Gündüz

Geçen haftasonu pazar eşim ve ailemizin 6 aylık üyesi biricik oğlum muhammed ali ile  beraber ege turuna çıktık.  Tire selçuk isabey cami meryam ana yedi uyuyanlar şirinceyi gezdik. depomuzu doldurduk ibreyi sıfırladık. sabit hız 90 km toplam 270 km yol yaptık. 51 tl ye tekrar doldu depomuz. buda yüzümü bir kez daha güldürdü. Bir kaç kare.

Merhaba ben Muhammed ali

tnKKCIul.jpg

ggLOhfbl.jpg

Tek başıma kalınca bu emziği kemiresim geliyo der gibi :D

rttmZ6al.jpg

EwbHfO8l.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Taner Gündüz

Uzun bir süredir ilenmiyordum aracımla üzerinde yoğunlaşıp bir kaç değişikliğe gittim yakında fotoğraflarını paylaşırım bu arada titanium jantlarla 205 55 16 lastikleri uzun yolda 1 2 deneyimimde yolda gezdiğini bariz bir şekilde fark ettim 195 55 16 ya geçiş yaptım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Taner Gündüz

Çok sevdiğim aracımı rahatlığa ve konfora düşkünlüğümden dolayı sattım konu silinebilir.

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

hayrını görün parasının .fusiona ben de 3 sene cok severek binmiştim 

Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş

Hayırlı olsun aracınız. Fiestayi aratmaz herhalde iç kısmı ayni nerdeyse. Fusionun 1.6 dizel olanı araç dolu iken rampada nasıl ceker acaba? Bir de bu fusionlarin arka taraf güzel değil. (ki eski fiestalar da oyleydi) fusion için de arka kisma bir hava katacak spoiler yapilmasi lazim. Eski fiestalara spoiler takinca berbat olan arka kisim aracın en dikkat ceken tarafi oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...