İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Klima Gazı Basımı Nereden Yapılıyor?

Evrim Aker

Recommended Posts

Evrim Aker

Öncelikle ıyı günler focus 1 aracıma klima gazı bastırmak için ayvalıkta bir servise geldim usta nereden basılıyor buna gaz diye arabayı sökmeye kalktı. Sunun tam yeri nerededir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bence başka bir ustaya gidin. Bu işi yapıpta focus'un gaz basım yerini bilmiyorsa başka bir yere götürün derim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

sen başka ustaya kesin git, yeride sag tekerlek davlumbazı,teker köşesinden sökülecek ord,Diger ucuda akünün ön tarafında ızgaranın üstünde...gaz basımında kaliteli ustaya git.bende bilmeyene gittim;lastik basıncını ölçme aleti gibi bişeyle ölçtü dolu dedi,Başkasına gittim 120 gram bastı,en önemliside hemen bu aracın fanı çalışmıyor dedi vesoketide yaptı...fark burda kalitede..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Yolcu tarafı ön teker davlumbazla radyatör arasında olması lazım.

Yorum bağlantısı
Evrim Aker

sağ teker davlumbazı ve sol farın dibinde girişleri buldup problemi hallettik.Allahtan kullanılan makina kaliteliydi(bosch) araç 1 saat makinaya bağlı kaldı ve alet tüm temizlik ve bakımlarını otomatik yapıp klima gazını kendisi bastı.

Yorum bağlantısı
Evrim Aker

evet o gaz basan makina bosch marka mini buzdoLabından biraz büyük yeşil bi alet :good1:  evrim bey size iyi serinlemeler  :bravo:

teşekkürler :) makina tarif ettiğinizden biraz farklı baya yeni nesil teknolojik bir cihaz 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...