Evrim Aker 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Öncelikle ıyı günler focus 1 aracıma klima gazı bastırmak için ayvalıkta bir servise geldim usta nereden basılıyor buna gaz diye arabayı sökmeye kalktı. Sunun tam yeri nerededir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Bence başka bir ustaya gidin. Bu işi yapıpta focus'un gaz basım yerini bilmiyorsa başka bir yere götürün derim. 2 Yorum bağlantısı
Evrim Aker 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Haklısınız bende şaşırdım bu duruma Yorum bağlantısı
Hami Erışık 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 sen başka ustaya kesin git, yeride sag tekerlek davlumbazı,teker köşesinden sökülecek ord,Diger ucuda akünün ön tarafında ızgaranın üstünde...gaz basımında kaliteli ustaya git.bende bilmeyene gittim;lastik basıncını ölçme aleti gibi bişeyle ölçtü dolu dedi,Başkasına gittim 120 gram bastı,en önemliside hemen bu aracın fanı çalışmıyor dedi vesoketide yaptı...fark burda kalitede.. 1 Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Yolcu tarafı ön teker davlumbazla radyatör arasında olması lazım. Yorum bağlantısı
Evrim Aker 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 sağ teker davlumbazı ve sol farın dibinde girişleri buldup problemi hallettik.Allahtan kullanılan makina kaliteliydi(bosch) araç 1 saat makinaya bağlı kaldı ve alet tüm temizlik ve bakımlarını otomatik yapıp klima gazını kendisi bastı. Yorum bağlantısı
Evrim Aker 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 evet o gaz basan makina bosch marka mini buzdoLabından biraz büyük yeşil bi alet evrim bey size iyi serinlemeler teşekkürler makina tarif ettiğinizden biraz farklı baya yeni nesil teknolojik bir cihaz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 İyi sorunsuz halletmişsiniz.Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Evrim Aker 3 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2013 İyi sorunsuz halletmişsiniz.Hayırlı olsun. teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts