Misafir 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 2004 Passat Depo marka farlarına eski tip Hella bi-xenon mercek ve eski merceklerinide uzun hüzmeye takıldı.Arkadaşımız gündüz farı tarzı önerilerim arasından Angel halka çalışmasını seçti.Halkayı tam yuvarlak yapmıştım ama sonradan bazı uyumsuz haller olunca yarım ay şeklinde yapmaya karar verdim.Tam halka artık sıradan diyede düşünüyorum.Sinyal içinde power led çalışması yapıldı ve içinede Amerikan park montajıda yapıldı.İşta resimler ile bazı detaylar.Sinyalin ilk hali ve son hali.Amerikan park.Uzak bir mesafeden halkaların görünümü.Farların son durumu ve montajı.Sinyal verirken Halkaların ışık gücüde park moduna geçiyor ve filip flop tarzı görüntü ortaya çıkıyor,sinyal anında resimlemeye çalıştım ve yakaladım.Amerikan parklı görünümü.Buda sinyal videosu.MVI_4464_zpseee0ebf3.mp4 Video by tamircioktayy | PhotobucketAksilik olmaz ise far ayarını yapınca resimleyeceğim.Bilahire eklerim. 5 Yorum bağlantısı
Birkan Ergin 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Eline sağlık abi yine çok güzel bir iş çıkarmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Abi emeğine sağlık.. Yine harikalar yaratmışsın 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Abi elline emeğine sağlık orjinal çalışmalarına bir yenisini daha ekledin tebrikler 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) Şeytan diyo ver kargoya farları... 1 Ağustos 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Şeytanı bana bulaştırma,Kalbin istiyorsa kargocular geçte olsa teslim ediyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Aha benim araba Eline sağlık abi, maliyet ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Bi-xenon takım 550,toplamda 700tl. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Abi ellerine sağlık. Ancak DRL'lerin sinyaller yanarken komple kısık kalması daha güzel olmaz mı? 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Şeytanı bana bulaştırma,Kalbin istiyorsa kargocular geçte olsa teslim ediyorlar. Kendimi tutmak için bahane bulacağım ya şeytanı buldum suçlayacak; ben istemiyorum daaaa, şeytan diyooo.... Bak bak... :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Sani daha iyi olabilir,orjinal sistemlerde de öyle imiş fakat benim seçenek tavsiyelerinden sonra seçilen bu oluyor.Ne yalan söyliyeyim Honda farından sonra benimde hoşuma gitti.Aynı role üzerinde değişiklik olmadan rahatca oluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Sani daha iyi olabilir,orjinal sistemlerde de öyle imiş fakat benim seçenek tavsiyelerinden sonra seçilen bu oluyor.Ne yalan söyliyeyim Honda farından sonra benimde hoşuma gitti.Aynı role üzerinde değişiklik olmadan rahatca oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Buda gayet güzelmiş.Bunun için iyi bir role devresi tasarlamam lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Abi eline koluna sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Hella h7 yerine, d2s hella taktın galiba. Arkayı uzatmaya gerek olmuyordu ? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) Ustam arka görünüş resmini orta sıralarda eklemiştim.Bembeyaz sırıtıyor. Aslında kendi toz kapaklarından birisi kafi idi ama diğerininki yetmediği için ikisinede ek yaptım.Farlar Depo fakat içi tamamen merceklerine sinyal şapkasına kadar birbirinden farklı.Beni çok uğraştırdı. 1 Ağustos 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 üzerindeki orjinal mercek h7 miydi? aynı marka far bende de var h7 mercek kullanıyor ama sadece kısadaki merceği belki değişmeyi düşünüyorum acaba yerine h7 bi halojen rahat sığar mı? abi sen bu farda uzun hüzmenin yerine mi bi xenon mercek taktın? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Depo fardaki mercekler H7 ve kaliteli değil.Eski tip Hella bi-xenon merceklere farın birindeki çok benziyor ama orjinal Helladan yarım cm büyük ve mercekte 2mm falan büyüktü,diğer farda farklı idi,vida yerleri falan küçük operasyonlar ile rahtaca takılabiliyor.H7 bi-halojen sığar. Uzun hüzmeye eski H7 merceğini taktım.Kısaya bi-xenon merceği taktım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 halojen merceği olduğu için fazla bir şey beklememek lazım ama sonardaki junyandaki merceklerden iyi 2. el olarak da kullandım sıfırınıda aldım FK ların. şuan için aydınlatması idare ediyor da farın formunu bozmadan selektör için şu hella bi halojen mercekleri ile değişmek var kafamda. hem muayene ile de uğraşmam varda çok kurcalanmaz diye düşünüyorum. yani üzerindeki h7 mi daha büyük helladan? çünkü daha önce eski tip hella ile değişen olmuştu o merceği farın orjinal şapkasını kesmek zorunda kalmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 Bu far alt yapı olarak orjinale benzediği için iç kısımda benziyor dolayısı ile mercekleride o yapıda kullanmışlar.Sendeki fardada farklı olduğunu sanmıyorum.Eski Hella merceğini elin yatkın olursa yeride müsait ise zorlanmadan takabilirsin. Evet H7 mercek çap olarak ve uzunluk olarak yarım cm kadar büyüktü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts