Sercan Eskin 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Babam dün çalışıyordu.. Sahurda aradı L200'ün anahtarını kaybettiğini söyledi.. Sabah erkenden yedek anahtarı alıp yanına gittim, anlık şekilde sorunumuzu hallettik.. Sorum şu; kayıp durumunda kasko anahtarı karşılıyor mu? Sanırım kendimiz yaptırırsak 350 lira civarı tutuyormuş.. Ben yedek anahtar bastırıp sustalı yaptırmayı düşünüyorum ama ne yapılır bilmiyorum.. 29 Temmuz 2013 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 kasko karşılıyor.çok masraflı değilse kaskoyu bozdurmaya deymez.elindeki anahtardan kopya yaptırsa 100-150 civarı bir şey tutsa kasko bozdurmaya deymez yane sercan Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Serkan Ünsalan yazdı: kasko karşılıyor.çok masraflı değilse kaskoyu bozdurmaya deymez.elindeki anahtardan kopya yaptırsa 100-150 civarı bir şey tutsa kasko bozdurmaya deymez yane sercan Kasko zaten bozulacak.. Neden dersen çok sevdiğim arkasından iltifatlarımı eksik etmediğim kamyonumuzu kullanan şöför pikabı virajda savurmuş, sağ arka çamurluk pert onu yaptıracağız kaskodan, karşılıyorsa anahtarı da halledelim diye düşündüm.. 29 Temmuz 2013 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) geçmiş olsun kardeşim.hasar için bozulacak tamam ama bu sefer hasar fiyatı artacak.tramer kaydında hasar büyük olmuyacakmı.sonra senin hasarsızlık indirimide düşecek ondan dolayı demiştim 29 Temmuz 2013 tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Serkan Ünsalan yazdı: geçmiş olsun kardeşim.hasar için bozulacak tamam ama bu sefer hasar fiyatı artacak.tramer kaydında hasar büyük olmuyacakmı.sonra senin hasarsızlık indirimide düşecek ondan dolayı demiştim Kdv'si bittikten sonra yenileneceği için sanmıyorum tramerle ilgili bir sorun olacağını.. Servise bir gidip danışmam lazım, önce forumdan faydalanmak istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 anahtarcılarda daha ucuza yaptırablir mi bir araştırın derim 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Kasko karşılıyor ve hasarsızlık indirimi 1 basamak düşüyor. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Kasko klozuna göre değişiyor sanırım, ama 1000 liraya kadar olan kısımda hasarsızlık bozulmuyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 emmi konuyu görünce en iyi o fikir verir. bize Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Yarın kasko yaptırdığım yere bir danışayım.. İlk defa başımıza geldiği için en sağlıklı karar ne olur onu öğrenmek gerek.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Bir çok sigorta şirketinde anahtar kaybı teminat dahilindedir.. Anahtarı öder, kilit sisteminin değişmesi gerekiyorsa değişim maliyetini öder, şifreler değişecekse öder, programlamayı öder... Fark gerekiyorsa, fark vererek istediğin anahtar tipini de yaptırabilirsin.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Erkan Uludağ yazdı: Bizimkilerde varmı emmi. Var Erkan, yukarda yazdığım gibi.. Ama hasar olarak nitelendilir ve hasarsızlığı bozar Bu sebeple, anahtarın nerede nasıl kaybolduğunu biliyorsak, anahtarcıdan 100 liraya anahtar yaptırmak daha karlı... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Bir çok sigorta şirketinde anahtar kaybı teminat dahilindedir.. Anahtarı öder, kilit sisteminin değişmesi gerekiyorsa değişim maliyetini öder, şifreler değişecekse öder, programlamayı öder... Fark gerekiyorsa, fark vererek istediğin anahtar tipini de yaptırabilirsin.. Anladım abi teşekkür ederim.. Hasarsızlık bozulacak gibi zaten, anahtarı da aradan çıkarmış oluruz böylelikle.. Erkan Uludağ yazdı: Bizimkilerde varmı emmi. Bu arada.geçmiş olsun Sercan. Edit:ilave Teşekkür ederim abi.. Bir anlık dalgınlık işte.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Sercan Eskin yazdı: Anladım abi teşekkür ederim.. Hasarsızlık bozulacak gibi zaten, anahtarı da aradan çıkarmış oluruz böylelikle.. Bir hasarla iki hasar da fark eder.. Sonra poliçe yenileme zamanı gelince, vay demediydin, ne olacak şimdi deme 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Aracımın yedek anahtarı kaybolmuştu. Biraz araştırma yaptım piyasadaki anahtarcılarda garip garip teklifler yaptılar. en saçma geleni ise maslakta bir anahtarcı imboyu iptal edelim dedi araba aldım alalı bundan saçma bir laf duymamıştım heralde. Bu teklifin üzerine anahtarcılara karşı bir güvensizlik oluştu ve yetkili servise gittim. Yetkili serviste kasko ile hallettim. rapor oluşturdular 10 gün sonra aradılar geçtiğimiz cumartesi gittim 1 saat içinde yapıp verdiler. kumandalı anahtar 438 TL +100 TL İŞÇİLİK Anahtarcıda yedek anahtar yaptırırken imboyu iptal edelim 70-80 tl ye anahtar yapalım gibi bir teklif duyarsanız aman ha kaçın ordan Yorum bağlantısı
Recommended Posts