İçeriğe Yönlendir

Bu Telefon Alınır Mı? %64 Indirimde

Misafir

Recommended Posts

Klasik hepsiburada yalanlarından biri. Bazen gerçekten kampanya oluyor ama bu öyle olmasa gerek. Telefonun özelliklerine bakıldığında giriş seviyesi akıllı telefonlardan. Fiyatı budur yani bence zaten. 

Yorum bağlantısı

Klasik hepsiburada yalanlarından biri. Bazen gerçekten kampanya oluyor ama bu öyle olmasa gerek. Telefonun özelliklerine bakıldığında giriş seviyesi akıllı telefonlardan. Fiyatı budur yani bence zaten. 

Açıkçası bende öyle mi acaba diye düşündüm. Ancak ikinci eline 350 TL istiyorlar. Bu da en ucuz sıfır fiyatları

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-huawei-vision-u8850-fiyati,797201.html

Yorum bağlantısı

Huwai turkcelle akıllı telefon veren firma. Hani şu maxiplus. Sadece o telefondan biliyorum markayı. Geçenlerde Tr pazarında büyüyeceklerini okumuştum. Turkcelle verdiği telefon kalitesiz. Tabi sadece bunu baz alamayız ancak aynı özelliklerde kampanyalı bir Samsung almak daha mantıklı. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Huwai turkcelle akıllı telefon veren firma. Hani şu maxiplus. Sadece o telefondan biliyorum markayı. Geçenlerde Tr pazarında büyüyeceklerini okumuştum. Turkcelle verdiği telefon kalitesiz. Tabi sadece bunu baz alamayız ancak aynı özelliklerde kampanyalı bir Samsung almak daha mantıklı. 

Maxipluslar Zte'dir huawei değil.  Turkcell T20 ile T10 huaweidir. Bende almam. Bu fiyata akıllı telefon alınmaz. Alırsanızda samsung alın. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

gerçek fiyatı 500 civarıdır ilk önce 700'e çekip ondan sonra 300'e indirmişlerdir.

100 liraya da verseler almam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maxipluslar Zte'dir huawei değil.  Turkcell T20 ile T10 huaweidir. Bende almam. Bu fiyata akıllı telefon alınmaz. Alırsanızda samsung alın. 

Karıştırmış olabilirim, bir arkadaşım kullanıyordu, biraz inceledim, 2 ay sonra kasası soyulmuştu, ahize hoparlörü patladı. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Karıştırmış olabilirim, bir arkadaşım kullanıyordu, biraz inceledim, 2 ay sonra kasası soyulmuştu, ahize hoparlörü patladı. 

Hor kullanılmış olabilir, babamda 1 yıldır kullanıyor hiçbir deforme veya bozukluk olmadı. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Marka olark çok iyidir. Türkiye'de duyulmadı diye kötü bi marka gözüyle bakıyorlar ki, 2005 yılında turkcell'in dağıttığı pcmcia GPRS kartları dahi huawei idi. Senelerce sorunsuz kullanıldılar.

Ha, ederine gelince, bu fiyata bu donanım zaten normal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aydın

Huawei Çin malıdır.

Bir ara bende düşündüm arkadaşımda tableti vardı. Sorunsuz kullandı.

F/p oranı çok iyi telefonlar var.

Fakat kime sorsam alma dedi.

Herkes bir Samsung tutturmuş gidiyor bende vazgeçtim sonra.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Huawei marka hiç bir cihaz kullanmadım ama şu an evde kulladığım probook marka tabletten google play'e girince cihazı huawei olarak tanıyor. Muhtemelen bu tableti de o firma yaptığı için. Tablet gayet iyi(250 TL, 1,5 ghz işlemci , 1ghz ram 8 gb hafıza  8 inch hd ekran... GAyet memnunum, telefonun fiyatı ise uygun ama aynı özellikte samsung falan olsa 450-500 olur ki o da bu telefon samsung S5830i ace=500 TL

Yorum bağlantısı

Aaaa,ben konuları karıştırmışım :p

Bunlar sıfır dolu hocam sıkıntı yok. Bunu da seneye alacağım :p

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

S3 Mininin yanında hediye vereceklerse ben alırım :tongue:

Android 2,3 mü kaldı ya :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

1 GB dahili hafıza, 512 MB ram ile bence iyi fiyat. Android telefonum olsun, internete girerim, 2-3 program kullanırım diyene, androide giriş için mis gibi.

Şarjı falan da iyi gider bunun kesin. Boyut olarak da en düzgün boyut. 3,7"

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Bence alınır.Ama hepsiburadan değil.Huwaei kötü değl x5 oldukça popülerdi bi ara.Böyle markalar sayesinde telefonlar ucuzluyor.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

S3 Mininin yanında hediye vereceklerse ben alırım :tongue:

Android 2,3 mü kaldı ya :D

S3 mini fiyatıyla 2,5 tane bundan alınıyor ama :p

Symbian'dan iyidir Andronun 1.0'ı bile :good1:

1 GB dahili hafıza, 512 MB ram ile bence iyi fiyat. Android telefonum olsun, internete girerim, 2-3 program kullanırım diyene, androide giriş için mis gibi.

Şarjı falan da iyi gider bunun kesin. Boyut olarak da en düzgün boyut. 3,7"

HTC Exp. daha pahalı olmasına rağmen daha düşük donanımlı. F/P telefonu gibi duruyor.

Bence alınır.Ama hepsiburadan değil.Huwaei kötü değl x5 oldukça popülerdi bi ara.Böyle markalar sayesinde telefonlar ucuzluyor.

HB en uygun fiyatlı hocam, hem forumdan bir arkadaşa geçenhafta bedeva telefon göndermişlerdi :biggrin:

aynı özellikte samsung falan olsa 450-500 olur ki o da bu telefon samsung S5830i ace=500 TL

Cihazın özelliklerinin çok iyi olmadığının farkındayım. Ancak aldığı paranın hakkını veriyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Hızlıal oldukça uygun.genelde kargo almıyor alsa da hb nin yarısı kadar falan alıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...