Devrim Kara 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 arkadaşlar bugün vakit bulduğumda tavan döşemesini söküp kaplayacağım aşama aşama resimleri yükleyeceğim Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Selamlar, Aynı sorundan bende yakınıyorum ancak cesaret edemedim girişmeye. Sonuç alabildinizmi acaba merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 arkadaşım yaptım ve çok güzel oldu resim eklemeye çalışıyorum ama birtürlü beceremedim ama sen sen ol yapacaksan tekbaşına yapma istersen aşama aşama anlatabilirim Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Cesaret edebilirsem yancım hazır Aşamalı bi anlatım işimi çok kolaylaştırır aslında Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Tavan döşemesini söküp,araçtan çıkarabilmek için ön veya arka camın çıkması gerekli diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 hocam ön koltuklar tamamen yatırıldığınde kapıdan alabiliyoruz Batuhan Demirkol yazdı: Cesaret edebilirsem yancım hazır Aşamalı bi anlatım işimi çok kolaylaştır uzun uzun yazdım ama gönder dediğimde hepsi silindi sende ankaradaymışsın anlatayım veya yapalım bi zaman bulursak bu arada foto yüklemek neden bukadar zor 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 (düzenlendi) Tahir İlter yazdı: Tavan döşemesini söküp,araçtan çıkarabilmek için ön veya arka camın çıkması gerekli diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim. Benim 98 mondeonun tavanındaki benzer sorunu çözmek için ben de tavanı kendim söküp yeniden kaplamıştım. Fakat benim mondeo hatchback olduğundan sorun yaşamamıştım. Arkadaşınki sedan ise sorun olabilir belki. Ama arka koltukları yatırıp bagajdan çıkarırsa belki olabilir. 28 Temmuz 2013 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Devrim Kara yazdı: hocam ön koltuklar tamamen yatırıldığınde kapıdan alabiliyoruz uzun uzun yazdım ama gönder dediğimde hepsi silindi sende ankaradaymışsın anlatayım veya yapalım bi zaman bulursak bu arada foto yüklemek neden bukadar zor Tesekkur ederim bir ara ayarlamaya calisalim. Bu arada aracim hatchback fakat tavan dosemesini degistirmemde gerek yaniklar var cunku. Öncelikle bi malzeme tedarigi isini halledeyim ben. Siz nasil yaptiniz degistirdinizmi dosemeyi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 imageshak a yükelyip, oradan forum için linki konuya yapıştırın. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Batuhan Demirkol yazdı: Tesekkur ederim bir ara ayarlamaya calisalim. Bu arada aracim hatchback fakat tavan dosemesini degistirmemde gerek yaniklar var cunku. Öncelikle bi malzeme tedarigi isini halledeyim ben. Siz nasil yaptiniz degistirdinizmi dosemeyi? büyük sanayide döşemeci var oradan kumaşı ve baly alabilirsin ben oradan aldım Celalettin Süğürtin yazdı: Benim 98 mondeonun tavanındaki benzer sorunu çözmek için ben de tavanı kendim söküp yeniden kaplamıştım. Fakat benim mondeo hatchback olduğundan sorun yaşamamıştım. Arkadaşınki sedan ise sorun olabilir belki. Ama arka koltukları yatırıp bagajdan çıkarırsa belki olabilir. hocam benim arabam sedan ve bir problem yaşamadım ön koltukları iyce yatırdığında kapıdan çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 bu konuda bir resim alsak aslında denemek isteyenlere hem örnek olur hem cesaret verir. başta ana Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Mustafa ÇİÇEK yazdı: bu konuda bir resim alsak aslında denemek isteyenlere hem örnek olur hem cesaret verir. başta ana hala yüklemeye uğraşıyorum ama olmuyor arkadaşın dediği gibi ımageshack den deniyorum yükleyemiyor Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/41/8nts.jpg/ ensonunda ekledim resimleri galiba görebiliyomusunuz arkadaşlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 [/img] [/img][/img][/img] Sondan başa gitmişim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Keçiören belediyesi sponsorluğunda süper bir çalışma olmuş Focus 1 in tavanı nasıl sökülür acaba Yorum bağlantısı
Batuhan Demirkol 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Elinize saglik. On numara olmus hakkaten cesaret verdi Ancak oyle puruzsuz bi sekilde doseyebilirmiyim acaba? Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Mustafa ÇİÇEK yazdı: Keçiören belediyesi sponsorluğunda süper bir çalışma olmuş Focus 1 in tavanı nasıl sökülür acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 o döşeme malzemesinin ismi ne peki ne diye alacağız? Yorum bağlantısı
Çözüm Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Çözüm Paylaş 29 Temmuz 2013 Batuhan Demirkol yazdı: Elinize saglik. On numara olmus hakkaten cesaret verdi Ancak oyle puruzsuz bi sekilde doseyebilirmiyim acaba? biraz el becerisi birazda cesaret söktüğünüzde zaten mecbur yapıyorsunuz döşemeciler özellikle baly kullanın diyorlar onunda satışı yasak çok nadir bulunuyor boydan boya 10 cm baly hem kumaşa hemde tavana sürerek 5 dk bekledikten sonra bir kişi kumaşı gergin tutacak diğeride yapıştırarak gelecek ben cam filmi çekmede kullanılan plastikle ezerek yapıştırdım Mustafa ÇİÇEK yazdı: o döşeme malzemesinin ismi ne peki ne diye alacağız ben oto döşemecisinden aldım adam tavana baktı ve aynı kumaştan getirdi arkası farklı bir kumaş yapıştırıcı diğer tarafa geçmiyo tabiki az sürmek gerek yoğun bir şekilde değil 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Sani Gerşon yazdı: [/img] [/img] [/img] [/img] Sondan başa gitmişim buna şükür hocam ben bunları eklemek için neler çektim Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Mehmet Pınar yazdı: Elinize sağlık.Güzel olmuş. teşekkürler Mustafa ÇİÇEK yazdı: malzemeyi kaça aldın? kumaş enden uzunsa 1.20 cm yetiyo metresi 20 lira tavanı güzelce ölç kenarlarında 10 cm kalacak şekilde baly 20 lira Mehmet Pınar yazdı: Elinize sağlık.Güzel olmuş. teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 elinize sağık nefis olmuş harika, vesile ile sprey bally vardır, işi çok kolaylaştırır 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts