Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 kesin bana üsküdarda köstürmüşlerdir çog kaçtım ordan isparkta BORCU YOKTUR! iyi bak ibo olması lazım nasıl olmaz Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 kesin bana üsküdarda köstürmüşlerdir çog kaçtım ordan isparkta iyi bak ibo olması lazım nasıl olmaz Allah korusun abi herkese borcum olsun devlete olmasın Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 5Tl varmış Borçsuz arabamı olur kalsın o kalsın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Allah korusun abi herkese borcum olsun devlete olmasın borç kabakçının kamçısıodır ibo sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Allah korusun abi herkese borcum olsun devlete olmasın İspark devletin bi kuruluşu değil ki? Özel bir kuruluş. Belediyenin iştirakı. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 İspark devletin bi kuruluşu değil ki? Özel bir kuruluş. Belediyenin iştirakı. Doğru söyledin onu Abi. borç kabakçının kamçısıodır ibo sıkıntı yok kabak kurtarırmı ki borcu abi elimizde patlar valla Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 İsparkı yabana atmayın koskoca karaköy otoparkını nasıl ele geçirdi gayet iyi biliyoruz forumda emmi ne ise, istanbul da da ispark odur hahaha ) yahu illa bizi borçlu çıkaracaksın. sana ne kadar lazımsa verelim de bırak artık peşimizi 3000tl beni keser 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Araba çok, her plakada borç çıktı. Süha görünme gözüme Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 İsparkı yabana atmayın koskoca karaköy otoparkını nasıl ele geçirdi gayet iyi biliyoruz forumda emmi ne ise, istanbul da da ispark odur hahaha ) 3000tl beni keser Bu hic iyi olmadi :) Yorum bağlantısı
Samet Daş 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Arkadaşlar anayasa mahkemesinden ret alan bir uygulama. Ispark kaldırım kenarı park yerlerine araç koyarsanız para ödemek gibi zorunluluğunuz yok. Eğer kapalı otopark kullanırsanız o zaman ödeme elbette yapmalısınız. Kaldırım kenarından park ücreti almaları yasalara aykırı. Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 1 tl nasıl borç çıkar anlamadım,zaten en az 4 yada 5 tl en kısa park ücreti anlayan varsa bana da anlatsın. saat geçince ekstra eklenen mebla olması lazım. parayı alırken onu neden almamışlar onu anlamadım. İsparkı yabana atmayın koskoca karaköy otoparkını nasıl ele geçirdi gayet iyi biliyoruz forumda emmi ne ise, istanbul da da ispark odur hahaha ) 3000tl beni keser ben 300TL ye de seni kesecek adam bulurum. 1 Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 bu park borcunu ödemezsek bir sıkıntısı olur mu? Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 bu park borcunu ödemezsek bir sıkıntısı olur mu? ispark dahilinde yapacağınız ilk park etmede sistem otomatik olarak park ücretine ekleyecektir borcunuzu. ekstra uğraşmaya gerek yok yani Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 Arkadaşlar anayasa mahkemesinden ret alan bir uygulama. Ispark kaldırım kenarı park yerlerine araç koyarsanız para ödemek gibi zorunluluğunuz yok. Eğer kapalı otopark kullanırsanız o zaman ödeme elbette yapmalısınız. Kaldırım kenarından park ücreti almaları yasalara aykırı. resmi bir kaynak resmi gazete vs. var mı ? anlayan varsa bana da anlatsın. saat geçince ekstra eklenen mebla olması lazım. parayı alırken onu neden almamışlar onu anlamadım. ben 300TL ye de seni kesecek adam bulurum. valla anlamadım dediğini ama Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 ben senden kurtulmak için ne kadar lazım dedim -- sen 3000 TL beni keser dedin -- bende bu kadar masrafa gerek yok, 300TL ye seni kesecek adam buluruz dedim. Yorum bağlantısı
İbrahim Aydın 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Tarih Aralığı Parklanma Adedi Toplam Borç 13.10.2008 - 31.12.2012 48 405,00 Genel Borç Toplamı 405,00 benim şimdi bu kadar borcum varmış he araba ispark yüzü görmedi bizdeyken.nasıl oluyor bu iş anlamadım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 ben senden kurtulmak için ne kadar lazım dedim -- sen 3000 TL beni keser dedin -- bende bu kadar masrafa gerek yok, 300TL ye seni kesecek adam buluruz dedim. 300.000 TL kesmez bileğimizi bükmeye bizim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Konuyu hortlatmak gibi oldu kusura bakmayın ama az önce ofise gelirken alt katımızdaki restoranın valesi kötü haberi verdi, haftaya ofisimin bulunduğu caddeye ispark çökecekmiş ve günde 15 lira ücret alacaklarmış (ispark hakkındaki düşüncelerimi buraya yazamıyorum !! ) bu durumda hergün bende ofisimin önündeki parka 15 lira vermek durumunda kalacakmıyım ? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Konuyu hortlatmak gibi oldu kusura bakmayın ama az önce ofise gelirken alt katımızdaki restoranın valesi kötü haberi verdi, haftaya ofisimin bulunduğu caddeye ispark çökecekmiş ve günde 15 lira ücret alacaklarmış (ispark hakkındaki düşüncelerimi buraya yazamıyorum !! ) bu durumda hergün bende ofisimin önündeki parka 15 lira vermek durumunda kalacakmıyım ? Restoranın valesi arabaları nereye koyuyor? Bir de 15 liralık pek park yok. Ofis nerede? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 (düzenlendi) Restoranın valesi arabaları nereye koyuyor? Bir de 15 liralık pek park yok. Ofis nerede? Oda ofisin önüne koyuyor kalabalık olduğu zaman 2.sırayı yapıyor yanına arkada otoparkımız da var ancak daire başına 1 araçlık onuda zaten şirket sahibimiz kullanıyor doğal olarak , ofis Kozyatağı'nda. 22 Nisan 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Bir yerde yoğunluk olmasın,ispark hemen orada.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Gidicem buralardan yemin ediyorum yerleşicem ormana bu acımasız düzene isyan ediyorum artık, ne arabam olacak, ne faturam, ne ispark parası, ne benzin vergisi mis gibi bağ bahçe kurup güneş enerjisi ile yaşayacam..resmen soyuluyoruz hergün..diyorum ammaa olmuyor işte gidemiyoruz biryere lanet edip yaşıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts