Furkan Egemen Akın 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Orda arkadaki carbon fiber i kaldırıp birde turnier yazısını silip linkini atarmısın ama station wagon olucak bu arada Mustafa Banada Yapabilirmisin Rica Etsem? Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Merhaba, Arkadaşlar genellikle piyasada Focus MK1 için bulunan basık araç sticker'ını Focus MK2 için yeniden çizdim. Kendi aracıma böyle bir sticker yaptıracağım fakat, eğer talep fazla olursa talep doğrultusunda matbaa ile çalışıp toplu bastırabilirim. Maliyetinin ne olacağı hakkında bir bilgim yok talep doğrultusunda fiyat alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Bu Fiesta yazılı sticker ı nerden temin edebiliriz Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Bu Fiesta yazılı sticker ı nerden temin edebiliriz Merhaba Mehmet Bey, Buradan devam edebilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Metin Mankal 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 (düzenlendi) Ben de bi şeyler yapmaya çalıştım.Mustafa'nın kiler kadar olamaz tabi.. 17 Şubat 2015 tarihinde Metin Mankal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 Bu Fiesta yazılı sticker ı nerden temin edebiliriz Vektörel çizimler konudan silinmiş... Çizimleri tekrar yükler misiniz? Mail olarakta atabilirsiniz... Bu çizimleri hangi programı kullanarak açabiliriz... Saygılar Kerim https://yadi.sk/d/n_sg8QIFepftc link yenilenmiştir.Bu dosya cdr formatındadır.Corel Draw programında baskı için kullanabilirsiniz.Bu arada uzun bir süredir giremiyordum foruma bundan sonra daha sık gireceğim elimden geldiği kadar Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 https://yadi.sk/d/n_sg8QIFepftc link yenilenmiştir.Bu dosya cdr formatındadır.Corel Draw programında baskı için kullanabilirsiniz.Bu arada uzun bir süredir giremiyordum foruma bundan sonra daha sık gireceğim elimden geldiği kadar Mustafa kardeşim bu araç üstündeki seritlerin çizimini çıkarma şansın olur mu? Bir de sunu rica edicem 4 kapı şeklinde yapabilir misin ? Teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Mustafa Banada Yapabilirmisin Rica Etsem? Mustafa Banada Yapabilirmisin Rica Etsem? Mustafa Banada Yapbilirmisin orda arkadaki carbon fiber i kaldırıp birde turnier yazısını silip linkini atarmısın ama station wagon olucak bu arada Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Mustafa Banada Yapabilirmisin Rica Etsem? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Rica etsem Ford Club Türkiye logosunun vektörel çizimini gönderebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts