Önder Kurtcalı 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Cem Işık yazdı: Malzeme pleksiglass türü bir şey mi? Bence ışıklandırmayı deneyin en azından siyaha boyamadan önce denemiş olursunuz. Yarı şeffaf da olsa ışıklandırma ile çok güzel olacağı kanaatindeyim. Gerçekten deli(!) işi.. (İyi manada söyledim bunu, hiç kimse uğraşmaz bununla ama çok güzel olmuş cidden bravo) Malzeme sıvı polyester reçine döktüğüm için ufak tefek çatlaklar ve recineyi tek defada dökmediğim için renklerinde tam şeffaf değil onun için mecburen siyah olacak. Böyle birşey. Daha gündüz farı sisler olacak. 5 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 30 Kasım Yazar Paylaş 30 Kasım İyi akşamlar. Uzun arastırmalardan sonra tampona yakışacağını düşündüğüm w220 mercedes gündüz farında karar kıldım. Çıkma olarak araştırdığımda çiftine en ucuz 9000 lira para istediler. Toplasam tamponu okadara mal etmemişimdir. Bende çinden araştırdım aynı gündüz farı sıfır tanesi 980 liraya herşeyi içinde takım 2000 liraya aldım. Ülkenin durumunun ne halde olduğu siz karar verin. Resimlerde gündüz farının yanış şidetinden resimler iyi çıkmadı. Sis farı olarakta bir takım su geçirmeyen mercekli uzun kısalı bi-led projektör aldım farlardan daha iyi yanıyor. Gündüz farı ve sisleri ızgaraları simetrik olarak kesip yerleştireceğim. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts