Önder Kurtcalı 14 Şubat 2021 Yazar Paylaş 14 Şubat 2021 Yüksel Vatan yazdı: Renault 9 Broadway 360 derece lümen değeri yüksek h1 led ampul bakacağım. Teşekkür ederim. Fanlı led ampul sığmazsa su şişesi veya pimaş borudan çözüm bulabilirim Far camı orijinal cam ise mercek ışığını dağıtır. Şeffaf pleksi , mika olursa daha iyi ışık çizgisi olur. Yorum bağlantısı
Yüksel Vatan 14 Şubat 2021 Paylaş 14 Şubat 2021 Far camı orijinal cam ise mercek ışığını dağıtır. Şeffaf pleksi , mika olursa daha iyi ışık çizgisi olur.Öneri için tekrardan teşekkür ederim [emoji1303] Ben cam üzerine zımpara ve vernik işlemi yaparak cam yüzeydeki deseni yok edip düz bir cam oluşturmuştum. Mercek hiza çizgisini net bir şekilde görebiliyorum [emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 10 Nisan 2021 Yazar Paylaş 10 Nisan 2021 İyi akşamlar. Spoiler kanadının geçeceği yeri oydum zaten içi boştu ilk bir tarafı geçirip sonra karşı tarafı geçiriyorum daha yapıştırmadım yapıştırırsam macun. astar, zımpara işlerine zor olacak. Bu arada fren lambasını orjinali iyi durmayacak diye güzel canlı yanan ( çok araştırdım) transporter T5 üçüncü stop diye geçiyor onu alıp resimlerde görüldüğü üzere ( üstü bantlı)oyup yerleştirdim fena olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 21 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2021 İyi akşamlar. Arka tampon hazır, marşpiyerler hazır, spoilerde yeniledik. Ellemiycektim içime sinmedi farın yanmayan ledleri, merceklerin far motoruna ağır gelip bozuk yollarda titremesi azda olsa şeklinde değişiklik yapmak için söktüm onunla uğraşıyorum. Aracın arkasına, yanlara kendi çapımızda birşeyler yaptık geriye kaldı ön, ön, ön ne yapacağım belli değil ek mi yoksa komple tamponmu. Merak eden olabilir ne zaman takacağımı. Ön tamponu da bitirdiğim zaman bütün body kiti komple takmayı düşünüyorum. Benimde sabrım kalmadı ama yarım işi sevmem. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2021 Paylaş 22 Mayıs 2021 incik boncuk son detaylar gıcıktır her zaman 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 29 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2021 İyi günler arkadaşlar uzun zaman oldu yazamadım. İşlerim yoğunluğundan aracımın işleriyle uğraşamdım anca vakit buluyorum. Malum farları birdaha elden geçiriyorum. Farın kayar silikon leflerin sıcaklıktan sarardığını farketdim buzlu mika yapmaya karar verdim . Resimlerden anlaşılacağı gibi zor ve meşakkatli bir iş bakalım yapabilecek miyim. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 31 Ekim 2021 Yazar Paylaş 31 Ekim 2021 (düzenlendi) İyi akşamlar. Aynı resimleri yüklüyormuşum gibi gelebilir turuncu plasiğin orijinal şeklini ısıtıp beyaz plastik esnek malzemeyi üstüne koyup presliyorum ve son resimdeki ( normal 220v ev ampulünün ışığı) ışık her köşesine yayılıyor. Ledleri yaktığım zaman turuncu plastiğin altında yer tek gözükmeyip ışığı yayılacak. Sonuç olarak vakit buldukça uğraşıyorum 31 Ekim 2021 tarihinde Önder Kurtcalı tarafından düzenlendi Eksik re 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 25 Mart 2022 Yazar Paylaş 25 Mart 2022 İyi akşamlar. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle fazla ilgilenemedim farların kasası mercekleri hariç değişmeyen yeri kalmadı. Boyarken boyada kabarmalar oluştuğu için kazıyıp birdaha boyamak zorunda kaldım yani işler ters gittiği içinde bitirmem uzun sürdü. Boya işi bitti artık far camını patlatıp kapatıp bitiricem 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 26 Haziran 2022 Yazar Paylaş 26 Haziran 2022 İyi akşamlar herkese. Farlar bitireli uzun zaman oldu. Aşağıdaki resmi çizelide uzun zaman oldu. Cesaretimi toplayabilirsem bitirmekte uzun zamanımı alacak bakalım zaman ne gösterecek. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 20 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2022 İyi akşamlar. Resimlere dikkatli bakarsanız böyle bir kullanım şekli 1000de 1 raslanır herhalde. Ya lastik dişleri azalır yada tarihi geçer. Ben bu lastiklerle gidiş geliş 700-800 yol yapmayı düşünüyorum ön lastiklerin iç yanaklarında hafif çatlaklar var. Uzun yolda bana sıkıntı çıkarırmı? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Çatlaklar çok büyük değilse hızı biraz düşük tutarak temkinli gidilir Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 21 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2022 Selçuk Bakış yazdı: Çatlaklar çok büyük değilse hızı biraz düşük tutarak temkinli gidilir Teşekkürler. Bende sizin gibi düşünüyorum. Canımı sıkan lastikleri nerdeyse hiç kullanmadığım halde değişmesi gerektiği en az 4 lastik 4,5 - 5 bin lira. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Temmuz 2022 Paylaş 21 Temmuz 2022 Önder Kurtcalı yazdı: Teşekkürler. Bende sizin gibi düşünüyorum. Canımı sıkan lastikleri nerdeyse hiç kullanmadığım halde değişmesi gerektiği en az 4 lastik 4,5 - 5 bin lira. Bendeki lastikler 2014 😅 seneye çıkmaz. Bu sene fiyatlar artmasa değişecektim, 1 sene erteledik. Harcamadan kaçınmak lazım Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 21 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2022 Senin lastikler benimkilerden de eskimiş 😊sende dikkatli ol. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 31 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2022 Bismillah deyip başladık bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 6 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2022 4 çuval alçıyı parça parça boş boya tenekelerinde kararak 3 günümü aldı. . Dik yerlerinde alçının dışarıya taşması uğraştırsada hallettim. 3 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 13 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2022 Tamponu kalıptan zorda olsa çıkardım. Çıkarırken ufak tefek yerlerinde çatlamalar oldu ama sıkıntı değil. Tahmininden kötü çıktı bazı yerlerinde boşlukla kalmış dediğim gibi sıkıntı değil sonuçta bana dış hatlarının ölçüleri lazım. Alçı tam kurulmamış, işlerimde yoğunlaştığından beklemeye geçtim. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 29 Eylül 2022 Yazar Paylaş 29 Eylül 2022 (düzenlendi) İyi akşamlar. İşlerimin yoğunluğundan pek uğraşamadım. Bir haftadır resimdeki farın altındaki siyah plastik havalandırma parçasıyla uğraşıyorum. İlk önce polyester den yaptım (bayağ uğraştım) hoşuma gitmedi. Siyah mikadan yapmaya uğraşıyorum bakalım becerebilecekmiyim. 29 Eylül 2022 tarihinde Önder Kurtcalı tarafından düzenlendi Yazım hatası 5 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 2 Ekim 2022 Yazar Paylaş 2 Ekim 2022 Vaktim olup uğraşınca birşeyler ortaya çıkıyor. Mobilyacı olmasaydım yani makinalar olmasaydı bu işler ortaya çıkmazdı. Yanlış yapmamak için çokça düşünüp bir defada yapmaya çalışıyorum. Birşeylere benzemeye başladı daha işi var. 5 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts