Alpay Sumer 16 Haziran 2019 Paylaş 16 Haziran 2019 Aynen Bende aksam karar almamaya calisiyorum.Yoksa sabah zor oluyor😊 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Uğur Kamil yazdı: Allah sizdeki sabırdan herkese versin. Ben arabaya bişeyi yarın yapıcağım dediğimde akşamdan sabahı zor ediyorum siz aylarca net birşey görmeden uğraşıyorsunuz. Aslında bende tez canlıyım biran önce bitirip karşısına geçip izlemek beğenen insanları görmek beni mutlu ediyor. Ama sonuçta bakmak zorunda olduğum ailem yapmak zorunda olduğum mesleğim, işim sorumluluklarım var. Yaşımızda ilerledi eskisi gibi uğraşamasamda elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum beğeniliyorsa ne mutlu bana. 3 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Flanşlı resimleri çektim paylaşayım dedim. 2 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 23 Haziran 2019 Yazar Paylaş 23 Haziran 2019 Tampona gelince mümkün olduğunca kalıptaki çukur, eğri, yamuk yerleri düzeltdim orjinal tamponun ölçülerine getirmeye çalıştım. Sonuçta alçıyı fazla yontuğum traşladığım için ölçüler değişti. polyester ayırıcısını sürdüm boya tabancasıyla polyester attım artık polyester cam yünü döşeme işine başlayacağım bakalım nasıl birşey ortaya çıkacak. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2019 Paylaş 30 Haziran 2019 Flanşlı resimleri çektim paylaşayım dedim.Bu tür değişiklikleri yapmıyorum ben ama. Güzel durmuş. Tampona gelince mümkün olduğunca kalıptaki çukur, eğri, yamuk yerleri düzeltdim orjinal tamponun ölçülerine getirmeye çalıştım. Sonuçta alçıyı fazla yontuğum traşladığım için ölçüler değişti. polyester ayırıcısını sürdüm boya tabancasıyla polyester attım artık polyester cam yünü döşeme işine başlayacağım bakalım nasıl birşey ortaya çıkacak.Ayakları nasıl yapacaksınız. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 30 Haziran 2019 Yazar Paylaş 30 Haziran 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu tür değişiklikleri yapmıyorum ben ama. Güzel durmuş. Ayakları nasıl yapacaksınız. Tamponun cam elyaf döküm işinin yarısını bugün tamamladım. Cam elyaf işinin tamamını bitirip kalıptan çıkardıktan sonra (kalıbı kırmadan imkansız)tamponun araca bağlantı yerlerini cam elyaf yardımıyla araca uygun olarak ayarlayacağım. İşim daha çok. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 12 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2019 Fena değil ama işim daha çok. instagram ( ecdat ) 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 13 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2019 İyi geceler hayırlı bayramlar. Proje yavaş ama emin adımlarla devam ediyor. Bir kaç hafta önce taponun yan bağlantı yerini polyesterden aracın orjinal bağlantı yerine gelecek şekilde ayarladım.Bugün tekrardan takıp orjinal civata yerlerinden iki önde iki yanlardan tutdurdum. Aracın çizgileriyle iyi örtüştü fena olmadı. Ayarları kusursuza yakın olması için 3-4 kere daha söker takarım işim çok.Spoylerede ufakmı olur büyükmü olur dokunuşlar olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2019 Paylaş 14 Ağustos 2019 Tampon güzel oldu. Ufak hatalar olacak. Düzeltilecek. Sonuçta el emeği güzel bir şey çıkıyor ortaya. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 25 Eylül 2019 Yazar Paylaş 25 Eylül 2019 İyi akşamlar. Geçen hafta aracın muayne vize işlemleri için tüvturke götürdüm aracın orjinal farlarını takıp ışıları kontrol edip gittim şükür muayeneden sıkıntısız geçti. Tampon işini soracak olursanız dört kez söküp taktıktan sonra ayarlarını, civata yerlerini halletdim. Tek canımı sıkan tamponunu yan alt kısmında lpg dolum ağzı için istemesemde delik açmam gerekiyor. Yapabilirsem yuvarlak şekilde zedelemeden kesip çıkardığım parçayı lpg dolum ağzını içerde bırakıp kestiğim parçayı gizli kapak olarak kulanmayı düşünüyorum. Tamponun ilk astarını boyadım resimde güzel gözüksede küçük küçük polyester delikleri cam elyafının yapışmadığı yerleri düzeltmek için tamamına yakınını macunladım. İkinci resimde zımparalamaya başladım yavaş yavaş vakit buldukça hallediyorum bana kolay gelsin. 3 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 15 Ekim 2019 Yazar Paylaş 15 Ekim 2019 İyi akşamlar. Tamponun videosunu instagram (ecdat) hesabımda paylaştım resminide burada paylaşayım daha işim çok. 3 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 15 Ekim 2019 Yazar Paylaş 15 Ekim 2019 LPG dolum ağzı için istemeye istemeye tamponu deldim ama ne delme allah akıl fikir versin. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 15 Ekim 2019 Yazar Paylaş 15 Ekim 2019 Tamponun hava deliklerini iç kısımları gözükmesin diye ızgaralı telle kapatmayı düşünüyorum (siyaha boyanacak) sizce hangi yakışır. 1-2-3 mü? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim 2019 Paylaş 16 Ekim 2019 Bu konuyu ayırsak ya.. Neden connect altında yürüyor.. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 17 Ekim 2019 Yazar Paylaş 17 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konuyu ayırsak ya.. Neden connect altında yürüyor.. Mehmet abi ayırmayalım konuyu burda başladı burda bitsin. Biterse. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 İyi geceler herkese. İşlerim yoğunlaşınca tampona vakit ayıramadım yukarıda paylaştığım tampondaki hava kanallarını çoğunluğun oyuyla 1numaralı ızgaralı teli yapmaya karar verdim. Siyaha boyamayı düşünüyordum ama aluminyum olduğu için aracı yıkarken boyanın atmasından korkuyorum ne yapalım boyamadan taksam yakışırmı? Lpg dolum ağzınıda gizli kapak yaptım (instagramda videosu var) ayarı uğraştırdı ama güzel oldu. Yapmışken tamponun sağ sol alt köşelerine ek yapayım dedim resimlerden gördüğüm kadarıyla bazı orjinal rs tamponlarında var. Biraz daha işi var. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Aracın geri vites ışığının aydınlatması zayıf kalıyor. Resimde görüldüğü üzere elimde tam o boşluğa denk gelen sis lambası var fikir vermesi amacıyla öylesine tutturdum sizce yakışırmı?Eğer yakışır derseniz orayı kesip sadece camı gözükecek şekilde orjinal birşey yapmayı düşünüyorum.Bunlarıda yaptıktan sonra zımparalayıp boyanacak sonra egzos işleri var. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 5 Ocak 2020 Yazar Paylaş 5 Ocak 2020 İyi akşamlar iyi seneler herkese. Projeler yavaşta olsa devam ediyor. En son geri vites ışığı yapacaktım lambanın arka kısmı aracın şasesine deyeceğini fark edip vazgeçtim. İki hafta önce taponun siyah olacak yerini iki defa boyayıp içime sindikten sonra maskeleyeyip bu günde beyaz yerinin ikinci kez boyadım. Resimler siyah boyadığım yerlerin resimleri bu gün boyadığımın videosu instagram hesabımda.(ecdat)Bu resim boyadan önce kotrol amaçlı sonkez marjpiyel ile takılan resmi. Daha marjpiyelede dokunuşlar olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2020 Paylaş 5 Ocak 2020 geri vites tamponun en altında olduğu için oraya ledli sis farı da taksanız aydınlatması başarısız kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 21 Ocak 2020 Yazar Paylaş 21 Ocak 2020 Tampon projesi bitti sonunda takmaya gelince yaza doğru marjbiyel ve spoylere ufak dokunuşlar yapıtıktan sonra takmayı düşünüyorum. Ön tarafada bişeyler yapmak lazım düşünmeye başladım zaman ne gösterir hayırlısı. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak 2020 Paylaş 21 Ocak 2020 maaşallah. zeminde astarda standart boya mı kullanıldı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts