Önder Kurtcalı 7 Kasım 2013 Yazar Paylaş 7 Kasım 2013 Farlardakı xenon'ları sökerseniz bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Orjinal farlarıyla ön tanponu takıp öyle gitmeyi düşünüyorum. Bu seferde arka tarafa sorun çıkarırlarmı bilmem, kararsızım. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 7 Kasım 2013 Yazar Paylaş 7 Kasım 2013 Hemşerim önder abi aracın hoş seninle birgün görüşmek isterim sanayide nerde çalışıyorsun bende 2009 var. Hemşerim önder abi aracın hoş seninle birgün görüşmek isterim sanayide nerde çalışıyorsun bende 2009 var. Arkadaşım iş yerim bakırlı kavşağına gelmeden eski fiat bayisinin altında önder mobilya. Yanlız aracı cumartesi günleri iş yerine getiriyorum. Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Arkadaşım iş yerim bakırlı kavşağına gelmeden eski fiat bayisinin altında önder mobilya. Yanlız aracı cumartesi günleri iş yerine getiriyorum. Arkadaşım iş yerim bakırlı kavşağına gelmeden eski fiat bayisinin altında önder mobilya. Yanlız aracı cumartesi günleri iş yerine getiriyorum. Tanışmak için inş.. müsait zamanda Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Orjinal farlarıyla ön tanponu takıp öyle gitmeyi düşünüyorum. Bu seferde arka tarafa sorun çıkarırlarmı bilmem, kararsızım. Orjinal tamponu takmanıza gerek yok. Stop lambası gerektiği gibi çalışıyorsa xenon'ler dışında dış akşamdaki şeylere birşey demezler. Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Aynalara da el atmak lazım.. aracın her yeri değişmiş ama aynalar çok sade kalmış.. beyaz renk yada sadece krom olabilir. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 7 Kasım 2013 Yazar Paylaş 7 Kasım 2013 Orjinal tamponu takmanıza gerek yok. Stop lambası gerektiği gibi çalışıyorsa xenon'ler dışında dış akşamdaki şeylere birşey demezler. Orjinal farı takmamın sebebi ampul uyuşmazlığı. Orjinal h4 mercek h7.Aynalara da el atmak lazım.. aracın her yeri değişmiş ama aynalar çok sade kalmış.. beyaz renk yada sadece krom olabilir. Beyaz araçta krom gitmiyor. Yeni model dikiz aynası yapmam gerekirki bakalım vaktim olursa şu an spoyler için uğraşıyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Yapım aşamasındanda resimler eklerseniz daha iyi olur. Far konusunda bende aynı yapıyorum bi-xenon farımı söküp orjinalini takıp öyle gidiyorum muayneye Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Tüvtürk maceram destanla geçti. Orjinal ön far ve ön tanponu takıp gittim. Sonuç: Plaka ölçüleri ve karakterleri: Plaka yönetmelikte belirtilen özeliklere uygun değil. İlk yardım çantası: İçindekiler eksik. Yangın söndürme tüpü: Kontrol süresi geçmiş. Camlar: Sonradan filim yapılmış. Arka sis lambaları: Fonksiyonunu yerine getirmiyor. Plaka aydınlatma lambaları: Fonksiyonunu yerine getirmiyor. Plaka aydınlatma lambaları: Hasarlı. Aydınlatma lambaları: Araçta mevzuatauygun olmayan renkte ve özelikte aydınlatma düzeneği var. kısa huzmeli far: Ayarı çok yüksek. Kısa huzmeli far: Yönü hatalı Arka yaylar: Araç yere çok yakın. Raporda yazanları aynen yazdım. Hafif kusurla geçti. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Aracın yere yakın olması devleti bukadar niye ilgilendiriyor bir anlamadım gitti.Yere yakın araç 1. düz yol dışında hız yapamaz, 2. şehir içinde normalden daha yavaş gitmesi gerekir, 3. araç yola daha iyi tutunur. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Aracın orjinal ön taponunu takınca arkası yere yakın göründü. Sonuçta polyester ön tanpon biraz daha orjinalden yere doğru büyük. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 Aracını makaslara işlem yapmadan alçaltmak isteyenlere arkadaşlara bir öneri.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Yurt dışında bu işlemi uygulayan çok var. Bazıları 2. makasıda iptal ediyor.Önü alçatmanın sağlıklı bir yolu lazım önce ama. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Yurt dışında bu işlemi uygulayan çok var. Bazıları 2. makasıda iptal ediyor. Önü alçatmanın sağlıklı bir yolu lazım önce ama. uğur galiba focusun ki leer uyuyo diye duydum ama ne kadar gerçek bilemiyorum Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 (düzenlendi) uğur galiba focusun ki leer uyuyo diye duydum ama ne kadar gerçek bilemiyorum Bende öyle tahmin ediyorum ama deneyen çıkmadı hiç. Caddy'lere Golf'unkiler uyuyor mesela. Geçen gün bu ilana denk geldim. Mesaj attım ama cevap yazmadı. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-connect-3-5cm-5cm-spor-helezon-storm-spring-marka-7-yl-148205470/detay/ Bu ilanıda şimdi gördüm. Bir mesaj atıp bilgi aliyim. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-connect-spor-yay-3,5-cm-5-cm-sustech-helezon-yay-150665022/detay/ 17 Ocak 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 arkası makas bunlar nasıl takılacak merak ettim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 arkası makas bunlar nasıl takılacak merak ettim Resim temsili Çağlar abi Sadece önler için 2 tane satılıyor. Connect'ler içinde üretilmeye başlandı galiba. Bunca zaman bekledim azdaha bekliyim kullananların yorumlarını bir alıyım. http://www.ototoptan.com/Ford-Connect-Spor-Yay-Sport-Helozon-2li,PR-4351.html Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 bütün arkadaşlara merhaba aranıza yeni katıldım resmi yüklemek için baya uğraştım olmadıysa da kusura bakmayın. Bu fotonun başka açıları varmı. Ön tamponun sanal olmadığına inanmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Resim sanal olsaydı sahibinden com sitesine koymazdım. İlan no 127091756 Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 7 Şubat 2014 Yazar Paylaş 7 Şubat 2014 Bir spoylerin anatomisi. Akşamdan akşama uğraşıyorum, bakalım ortaya nasıl birşey çıkacak. Resimler cepten akşam cekildiği için iyi olmayabilir. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Hafif yukarı doğru bakıcak şekilde birşey tasarlarsnız güzel olur bence. Sonucu merekla bekliyorum. Bu arada makaslara uyguladuğın yöntemdeki parçaları sizmi yaptırdınız yoksa hazırmı hasılıyor= Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 8 Şubat 2014 Yazar Paylaş 8 Şubat 2014 Allah razı olsun. Allah olmayanlara versin Yorum bağlantısı
Önder Kurtcalı 8 Şubat 2014 Yazar Paylaş 8 Şubat 2014 Bakalım nasıl şekillenecek bende bilmiyorum. Makasların aparatlarını kendim yapıp taktım. Yaptıracaksan ölcülerini vereyim dicem resim üzerinden anlaşılmaz. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 (düzenlendi) Bakalım nasıl şekillenecek bende bilmiyorum. Makasların aparatlarını kendim yapıp taktım. Yaptıracaksan ölcülerini vereyim dicem resim üzerinden anlaşılmaz. Bu işlemden sonra kaç cm alçaltı arkası peki? Ön havada kalmasın sonra arabanın Birde kullanılan parçalar nekadar sağlıklı? Ben bazen 600-700 kg koyuyorum araca(senede 1-2 kere kısa mesafe). Parçaları sizin yapıp gönderme sansınız varmı (ücreti karşılığında) burda bununla uğraşacak birini bulamam çünkü. 9 Şubat 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts