İçeriğe Yönlendir

Connect Jant Secimi?

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Çınar

iki secim de güzel de ikinci secimdeki kollar ince gibi eğrilme sorunu yapabilirmi uğur connect normal araç lar dan biraz daha ağır sonucta

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

iki secim de güzel de ikinci secimdeki kollar ince gibi eğrilme sorunu yapabilirmi uğur connect normal araç lar dan biraz daha ağır sonucta

Benzer modelini Connect'te görmüştüm. Bir sorun olcagını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Range jantı oldukca güzel duruyor.

Bende çok beğendim ama 18 oldukları için zaten performanslı olmayan(75'lik) aracımın performansını düşürme ihtimali olduğundan 17 düşünüyorum.

Sadece şehir içinde kullansam çok önemli değilde sık sık köye gittigim için rampalarda sorun çıkartırmı diye kafamda soru işareti oldugu için riske girip 18 almak istemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Daha farklı bir jant olabilir Uğur. Sanki kendini göstermemiş sönük kalmış gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Daha farklı bir jant olabilir Uğur. Sanki kendini göstermemiş sönük kalmış gibi.

Son olarak 550 tl kadar indi. 

Perşembe günü bir aksilik çıkmazsa burdaki jant satan yerleri dolaşıcam burdaki modellere bakıcam birde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu

Rover jantı olmayacak ise Mavi aracın jantından al derim.

aynı fikirdeyim

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Sizlerin öneri ve arkadaşların ısrarı üzerine(bende çok sevdim) Rover jantlarını almaya karar verdim. Rize'de ilk olcak bu jantlar takılı Connect. Blkide Türkiyede ilk olcak henüzz denk geledim bu jantlar takılı Connect.

Enson 1800 olur diyordu görüştüğüm yer, bugün nakit 1700 israr edicem yada en kötü ihtimal 1750 tl Montajı vs herşeyi ona ait 225-40-18 lastik takılacak. Konfor baya düşecek ama en az yoracak lastik buydu. Yanagı büyütünce hem jantlar kendini bu kadar güzel göstermiycek hemde eskiye göre lastikler büyüyceği için aracı zorlayacak.

Anlaşırda bugün jatların şiparişini verdirirsek bir aksilik çıkmazsa Pazartesi veya salı günü montajını yapmış olucaz araç üzerine.

55sv.jpg

r0zcn.jpg

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Teşekkürler.

Az önce babamlada anlaştım. Jantları bulmaktan daha zor oldu ikna etmek ama sonuçta istedigim oldu :) Önce orjinal jantları neyine yetmiyordan başladı o kadar para verilmezle devam etti son olarakta ben sadece lastik parası veririm(ojinalleri tuttugu kadar) benimde istedigim o kadardı zaten sonuç olarak 560 tl babam veriyor üzerini ben tamamliycam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Teşekkürler.

Az önce babamlada anlaştım. Jantları bulmaktan daha zor oldu ikna etmek ama sonuçta istedigim oldu :) Önce orjinal jantları neyine yetmiyordan başladı o kadar para verilmezle devam etti son olarakta ben sadece lastik parası veririm(ojinalleri tuttugu kadar) benimde istedigim o kadardı zaten sonuç olarak 560 tl babam veriyor üzerini ben tamamliycam.

Değiştireceğim dediğimde aynı tepkileri bende aldım ve aynı sonuçla kapandı bizim konu da  :D yakında kış lastikleri takılacak bir süre idare edeceğim artık sonrasında güzel bir jant ve lastik Glx'ime eklenecek inş.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

En iyi kararı vermişsin fakat 40 yanak lastik ile çok havada kalabilir aracın dikkat et .. Muhtemelen yere yakınlaştırman gerekecek ..

Ayrıca 40 yanak kullanmak da bayağı zordur .. 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

En iyi kararı vermişsin fakat 40 yanak lastik ile çok havada kalabilir aracın dikkat et .. Muhtemelen yere yakınlaştırman gerekecek ..

Ayrıca 40 yanak kullanmak da bayağı zordur .. 

Arkadaş şuanda önlerde 35 arkalarda 40 yanak kullanıyor  :biggrin:

Lastik ve jantlar aracı çok yükselticegini samıyorum çünkü orjinalleriyle aynı ebatta sadece taban genişlemiş olcak. 40 yanakla konfor baya düşecek ve tümsek, çukur ve kaldırımlara dikkat etmem gerekicek.

İlerleyen zamanlarda çok azda olsa alcaltma düşüncem var aracı.

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Beklemek ne zor birşey ya. Jantlarım kargodaymış şübeye akşam ulaşıcak :( Bir aksilik çıkmazsa yarın montajını yapıyoruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Barış Nışancı

Çok Yakışmış Az daha basıldımı on numara olur bu hali ile biraz tuhaf durdu bastıktan sonra jantlar kendini gösterecek   ;) bence lipi sökmeye de gerek yok varsın sürtsün  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Çok Yakışmış Az daha basıldımı on numara olur bu hali ile biraz tuhaf durdu bastıktan sonra jantlar kendini gösterecek   ;) bence lipi sökmeye de gerek yok varsın sürtsün  :biggrin:

Jantlardan sonra 1 cm yakın araç yükseldi o nedenle artık sürtmez eskisi kadar  :biggrin:  İlk etapta sadece arkaları 2 cm basıp önle eşitlemeyi düşünüyorum.

Daha sonrada bütçe ayırabildiğim zamanda önlere coilover takıp arkadalıda 2-3 cm daha basmayı düşünüyorum.

Canlı canlı bukadar leylekmiş gibi durmuyor ama resimlerde çok sırıtıyor.

Yorum bağlantısı
Barış Nışancı

Bilmem Belki de fotografta öyle gözüküyodur daa , coilover  takarsan tam senlik olur çarşıdayken bas köydeyken yükselt ohh  ;)  bu far ayarında felan sıkıntı olur mu peki tekrar ayarlanması gerekebilrr  :rolleyes: 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...