Kerim Bilge 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 (düzenlendi) Evet değerli forum üyeleri, İşte karşınızda 4 yıldır sorunsuz bindiğim ve çok sevdiğim aracım. Fotoğraflar araç zır stockken çekilmiştir. Şu an üzerinde 3 numaralı koyu 3M cam filmi ve 5 cm H&R yay vardır. İyi seyirler... (maaşallahları unutmayalım ) photo sharing software screencapture green screen image image shack how to take screenshots images hosting screen shot on windows screen capture tool screen capture program image free hosting screenshot upload image online free photo share 18 Temmuz 2013 tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 Renault deyip kestirip atanların surat ifadeleri çok komik oluyor 140 hp ile abi... Ayrıca bir yönden haklılar. Tamam Bursa'da üretilen meganeler ciddi anlamda kalitesiz ithallere göre. Ama sen gel gör ithale bin ondan sonra konuş yani. Hep derim en güzel renault ithal renaulttur. (Clio IV hariç) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 (düzenlendi) Hayırdır satılık mı ? 18 Temmuz 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Maşallah kardeşim temiz bakmışsın, km kaç oldu bu arada ? Araç gözüme Lansman rengi ile her zaman farklı ve güzel gelmiştir. Kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Hmmm . Güzel arabaynış . Kardeş Antalya da kar ı nereden buldun . Arabayı gömecek kadar . Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 :nazar: Maşallah tek kapının önü çok güzel. :nazar: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Güzel araba. Arka difüzör fiber mi plastik mi? Şunların 4 kapılısı için ve ithaller için olanını bi türlü bulamadım. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Megane olacaksa coupe olmalıydı; benim için. Sadece ayaklarına kaba bir jant olaymış, "tamam işte, istediğim megane bu megane" diyecektim. Tek kelimeyle harika güle güle kullan kardeşim Yorum bağlantısı
Önder Kuru 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 (düzenlendi) Hmmm . Güzel arabaynış . Kardeş Antalya da kar ı nereden buldun . Arabayı gömecek kadar . Ben de öyle düşünmüştüm başta plakayı görünce ama profilde "Van"ı görünce "tamam" dedim :D Bu arada bu yazdığım 1000. mesaj oldu, başka konuda verdiğim yanlış anons yüzünden özür dilerim 18 Temmuz 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Maşallah. Şimdi Van'a geldiğimizde bunu deneye biliyor muyuz? Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Süper,sokakta gördüğümde hayranlıkla baktığım arabalardan biri. Maşallah... Yorum bağlantısı
Recommended Posts