Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Arkadaşlar, Abim Megane2 Aracını satıp 2010 Model Lancer almaya karar verdi ancak sıkıntısını duyan oldumu yada sağdan soldan kulaktan dolma bilgileriniz nelerdir.Araştırıyorum ama sizede bir danışmak istedim.Sizler ne dersiniz alınacak bir araba mıdır? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 sıkıntısını bilmemde çok karizma bi araba 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 1.5 motoru beni sarmamıştı. aracın içinde biraz fazla mekanik ses geliyordu. evo kit güzel oluyor ama 1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 sıkıntısını bilmemde çok karizma bi araba önden ve arkadan gerçekten karizmatik çizgiye sahip bir araba 1.5 motoru beni sarmamıştı. aracın içinde biraz fazla mekanik ses geliyordu. evo kit güzel oluyor ama Bizide 1.5 motor olması cezbediyor torku 1.6 motorlardan daha fazla dediginiz gibi evo kit ile şaheser yaratabiliryorsunuz.Peki motor nasıldır japon diyor atlıyoruz ama okadar para verip atlamamak lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 2. el rakamlarını bilmiyorum ama motoru 1.6 dan torklu derken? 1.6 motor kadar gözüküyordu kağıt üzerinde değerler yanlış olmasın ama 100küsür ps e 150 civarı tork. 1.5 olmasının bir espirisi bence yok. ne yakıt olarak ne performans olarak. 1.8 motorları ve bir versiyonu vardı spor gibi ilk geldiklerinde onlar daha güzel bana göre. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 2. el rakamlarını bilmiyorum ama motoru 1.6 dan torklu derken? 1.6 motor kadar gözüküyordu kağıt üzerinde değerler yanlış olmasın ama 100küsür ps e 150 civarı tork. 1.5 olmasının bir espirisi bence yok. ne yakıt olarak ne performans olarak. 1.8 motorları ve bir versiyonu vardı spor gibi ilk geldiklerinde onlar daha güzel bana göre. 1.8 motorların fiyatları bizi aşıyor malesef yoksa çok daha güzel Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 sanırım 1.5 yerine 1.6 ya geçmişler daha sonra. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 sanırım 1.5 yerine 1.6 ya geçmişler daha sonra. onu bilmiyorum olabilir ama bizim bütçe 2010 1.5 motora endeksli Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 Dediginiz gibi onun için evo var 358 beygir bunla yapılacak tek sey evo body kiti oturtup spor bir filtre kiti yapıp sağ şeritten tısır tısır gezmek ışıklarda ateşli yanglar(Gençler) geldigindede ışıklarda dururken el frenini çekip 1.vitese takıp arka kısmı hoplatıp 2 defa devir kesip yandakini gazlayıp,Işık yeşil yanıncada 1.vitese takıp efendi gibi gidip yandakinin 10 liralık yakıtını boşa harcamasını saglamak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Tipi güzel, motor yetersiz, uzatmadan, alırsa arabadan çabuk soğur, kalıbı gibi gidemiyor çünki, gideni bu sadece Kit değil, harbi evoX Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 bu arada aracın orjinal motor sesi ve devirlenmesi sportif sürüş sergiliyor. yani güçlü araba sürüyormuş gibi hissediyorsunuz 1.5 motorda bile. taki sizin yanınızdan sakin sakin geçen bir aile babasını görünceye kadar bazı arabalar vardır gitmez ama gidiyor gibi hissettirir. bu onlardan gibi gelmişti bana. sloganı güzeldi "köpek balığı karaya çıktı" Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 Tipi güzel, motor yetersiz, uzatmadan, alırsa arabadan çabuk soğur, kalıbı gibi gidemiyor çünki, gideni bu sadece Kit değil, harbi evoX bu arada aracın orjinal motor sesi ve devirlenmesi sportif sürüş sergiliyor. yani güçlü araba sürüyormuş gibi hissediyorsunuz 1.5 motorda bile. taki sizin yanınızdan sakin sakin geçen bir aile babasını görünceye kadar bazı arabalar vardır gitmez ama gidiyor gibi hissettirir. bu onlardan gibi gelmişti bana. sloganı güzeldi "köpek balığı karaya çıktı" O kadar mı sıkıntılı ya motoru Söledikleriniz valla serçe filan bizi tokat manyagı yapacakmış hiissi yarattı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 ortalama bir kullanıcıyı üzmez ama şekil şemal yapıp caddade boy gösterince makara konusu olunabilir seviyede bir performans vardı. tabi bunlar benim görüşüm. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Gidiyor ama sadece gidiyor, sıkıntısı yok diye biliyorum, serçede zor tokatlar, yavaş ama o kadarda değil 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 serçeyi hor görmeyin slx motor atılmışı denk gelir madara eder 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Ooo birde porş atılmışı varki hiç sorma Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 porş motorunu tosbaaalara atıyorlar serçenin hası slx motor atılmışı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 porş motorunu tosbaaalara atıyorlar serçenin hası slx motor atılmışı doğruya, alaman motor alaman tosbaaa ya, tırt italyan motor tırt italyana, haklısın Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 kaç para 2010 ları? 28 ile 33 arası degisiyor temizligine göre daha Yorum bağlantısı
Samet Daş 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Kullanan arkadaşım mekanik olarak çok sağlam bir araç olduğunu, sorun çıkardığını hiç hatırlamadığını söylemişti. Ondaki de 2010 model. 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Yeni 1.6 benzinli motoru hocamda vardı inanırmısınız çok rahat bir araçtı. Ayrıca dizelleri kıskandıracak şekilde yakıt tüketimi vardı atmosferik arabada. Bir de inanılmaz bir üst devir makinesi idi. 2 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 Kullanan arkadaşım mekanik olarak çok sağlam bir araç olduğunu, sorun çıkardığını hiç hatırlamadığını söylemişti. Ondaki de 2010 model. teşekkürler hocam cevap için Yorum bağlantısı
Mustafa Turgut 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Görüntü sokakta kafaların dönüp bakmasını sağlıyor özellikle kırmızı. Ama sürmediğim için performans yorumu yapamıyorum:) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 (düzenlendi) Biraz hantal sayılır ama sağlam ve rahat arabadır, klasik japan, ayrıca Toyota Mitsunun yanında amatör kalır, adam gibi modellerini getirseler zaten toyota satamazlar memlekette, o yüzden üvey evlat muamelesi görüyor, Mitsubishi SA yapmadılar gitti 3 Temmuz 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts