İçeriğe Yönlendir

Yeni Mitsubishi Lancer'ı Nasıl Bilirsiniz?

Mert Çakar

Recommended Posts

Mert Çakar

Arkadaşlar, Abim Megane2 Aracını satıp 2010 Model Lancer almaya karar verdi ancak sıkıntısını duyan oldumu yada sağdan soldan kulaktan dolma bilgileriniz nelerdir.Araştırıyorum ama sizede bir danışmak istedim.Sizler ne dersiniz alınacak bir araba mıdır?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1.5 motoru beni sarmamıştı. aracın içinde biraz fazla mekanik ses  geliyordu. evo kit güzel oluyor ama :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Çakar

sıkıntısını bilmemde çok karizma bi araba 

önden ve arkadan gerçekten karizmatik çizgiye sahip bir araba 

1.5 motoru beni sarmamıştı. aracın içinde biraz fazla mekanik ses  geliyordu. evo kit güzel oluyor ama :D

Bizide 1.5 motor olması cezbediyor torku 1.6 motorlardan daha fazla :) dediginiz gibi evo kit ile şaheser yaratabiliryorsunuz.Peki motor nasıldır japon diyor atlıyoruz ama okadar para verip atlamamak lazım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

2. el rakamlarını bilmiyorum ama motoru 1.6 dan torklu derken? 1.6 motor kadar gözüküyordu kağıt üzerinde değerler yanlış olmasın ama 100küsür ps e 150 civarı tork.

1.5 olmasının bir espirisi bence yok. ne yakıt olarak ne performans olarak.

1.8 motorları  ve bir versiyonu vardı spor gibi ilk geldiklerinde onlar daha güzel bana göre.

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

2. el rakamlarını bilmiyorum ama motoru 1.6 dan torklu derken? 1.6 motor kadar gözüküyordu kağıt üzerinde değerler yanlış olmasın ama 100küsür ps e 150 civarı tork.

1.5 olmasının bir espirisi bence yok. ne yakıt olarak ne performans olarak.

1.8 motorları  ve bir versiyonu vardı spor gibi ilk geldiklerinde onlar daha güzel bana göre.

1.8 motorların fiyatları bizi aşıyor malesef yoksa çok daha güzel :s 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sanırım 1.5 yerine 1.6 ya geçmişler daha sonra.

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

sanırım 1.5 yerine 1.6 ya geçmişler daha sonra.

onu bilmiyorum olabilir ama bizim bütçe 2010 1.5 motora endeksli :)

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Dediginiz gibi onun için evo var 358 beygir :) bunla yapılacak tek sey evo body kiti oturtup spor bir filtre kiti yapıp sağ şeritten tısır tısır gezmek :) ışıklarda ateşli yanglar(Gençler) geldigindede ışıklarda dururken el frenini çekip 1.vitese takıp arka kısmı hoplatıp 2 defa devir kesip yandakini gazlayıp,Işık yeşil yanıncada 1.vitese takıp efendi gibi gidip yandakinin 10 liralık yakıtını boşa harcamasını saglamak :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Tipi güzel, motor yetersiz, uzatmadan, alırsa arabadan çabuk soğur, kalıbı gibi gidemiyor çünki, gideni bu sadece :)

Kit değil, harbi evoX

16077_Mitsubishi-Lancer-Evo-X-RS_4.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bu arada aracın orjinal motor sesi ve devirlenmesi sportif sürüş sergiliyor. yani güçlü araba sürüyormuş gibi hissediyorsunuz 1.5 motorda bile. taki sizin yanınızdan sakin sakin geçen bir aile babasını görünceye kadar :)

bazı arabalar vardır  gitmez ama gidiyor gibi hissettirir. bu onlardan gibi gelmişti bana.

sloganı güzeldi :p "köpek balığı karaya çıktı"

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Tipi güzel, motor yetersiz, uzatmadan, alırsa arabadan çabuk soğur, kalıbı gibi gidemiyor çünki, gideni bu sadece :)

Kit değil, harbi evoX

bu arada aracın orjinal motor sesi ve devirlenmesi sportif sürüş sergiliyor. yani güçlü araba sürüyormuş gibi hissediyorsunuz 1.5 motorda bile. taki sizin yanınızdan sakin sakin geçen bir aile babasını görünceye kadar :)

bazı arabalar vardır  gitmez ama gidiyor gibi hissettirir. bu onlardan gibi gelmişti bana.

sloganı güzeldi :p "köpek balığı karaya çıktı"

O kadar mı sıkıntılı ya motoru :) Söledikleriniz valla serçe filan bizi tokat manyagı yapacakmış hiissi yarattı  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ortalama bir kullanıcıyı üzmez ama şekil şemal yapıp caddade boy gösterince makara konusu olunabilir seviyede bir performans vardı. tabi bunlar benim görüşüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gidiyor ama sadece gidiyor, sıkıntısı yok diye biliyorum, serçede zor tokatlar, yavaş ama o kadarda değil  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

serçeyi hor görmeyin :D slx motor atılmışı denk gelir madara eder :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

porş motorunu tosbaaalara atıyorlar :p serçenin hası slx motor atılmışı :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

porş motorunu tosbaaalara atıyorlar :p serçenin hası slx motor atılmışı :p

doğruya, alaman motor alaman tosbaaa ya, tırt italyan motor tırt italyana, haklısın  :D

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

kaç para 2010 ları?

28 ile 33 arası degisiyor temizligine göre daha

Yorum bağlantısı
Samet Daş

Kullanan arkadaşım mekanik olarak çok sağlam bir araç olduğunu, sorun çıkardığını hiç hatırlamadığını söylemişti. Ondaki de 2010 model.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Yeni 1.6 benzinli motoru hocamda vardı inanırmısınız çok rahat bir araçtı. Ayrıca dizelleri kıskandıracak şekilde yakıt tüketimi vardı atmosferik arabada. Bir de inanılmaz bir üst devir makinesi idi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Kullanan arkadaşım mekanik olarak çok sağlam bir araç olduğunu, sorun çıkardığını hiç hatırlamadığını söylemişti. Ondaki de 2010 model.

teşekkürler hocam cevap için

Yorum bağlantısı
Mustafa Turgut

Görüntü sokakta kafaların dönüp bakmasını sağlıyor özellikle kırmızı. Ama sürmediğim için performans yorumu yapamıyorum:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Biraz hantal sayılır ama sağlam ve rahat arabadır, klasik japan, ayrıca Toyota Mitsunun yanında amatör kalır, adam gibi modellerini getirseler zaten toyota satamazlar memlekette, o yüzden üvey evlat muamelesi görüyor, Mitsubishi SA yapmadılar gitti  :angry:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...