Ergün Ekinci 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 3 aydır kafayı iyice bozdum ve halen araştırmadayım Yeni kasa Mondeo almak için (powershift olandan ) Dün işde dönerken hemen önümde bir mondeo geçti yaklaşık 150 - 160 km yapıyordu.Bir adan karşısına çıkan turiste vurdu ( allah rahmet eylesin) Fren bastığında yaklaşık 100 metrede zor durdu. ( ama çok oturaklı durdu savrulmadan) Neyse Araçın halini size göstermek istiyorum,Airbagler hiç biri patlamamıştı ve direksiyon yerinden çıkma noktasına kadar gelmişti resmen parçalanma noktasına gelmişti. Airbaglerin neden patlamadığını uzman arkadaşlardan fikir alma şansımız varmı?ve bu hale gelmesi aracın mondeo olarak sizce normalmi? bu arada araç 06 plakalıydı. ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN. LÜTFEN HIZ YAPMAYALIM EĞER 80 - 100 İLE GİDİLSEYDİ BU OLAY OLMAYACAKTI. 25 Haziran 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Darbenin geldiği noktaya göre Hava yastıklarının açılmaması normal. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Tampon neredeyse hiç zarar görmemiş. Airbag açılmaması normal. Yorum bağlantısı
Ergün Ekinci 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 peki hasar bu kadar olması normalmi ? birde bu araç pert olurmu? Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) Araç darbe nedeniyle değil fren kuvvetiyle durmuş, hava yastıklarının patlaması için yeterli negatif ivmeyi oluşturacak bir kütle ile çarpışmamış. Tabi derseniz yayaya çarptı da bu hale geldi, inanması çok zor. Düzenleme: Ekleme 25 Haziran 2013 tarihinde Mehmet Emin Taşdelen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Kaput neden bu kadar kötü olmuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Offf, çok fena, kaputun o hale gelmesi çok normal, ama tavanın o hale gelmesi... çarpılana yazık olmuş, tavanı o hale getirecek güç fena... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Yanlış anlamadıysam 150 km hızla çarpmış. Böyle olması normal bence.. Hava yastıkları vs açılmadığı için pert olmaz büyük ihtimalle.. Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Böyle adamları gördükçe arabadan soğuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Adananın neresinde oldu. Çok kötü olmuş. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 usta bu nasıl bir kaza adama vurunca tavanamı çarptırmış nasıl olmuş vurması anlayamadım Yorum bağlantısı
Serkan Turan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Yazık valla üzüldüm ölenin ailesine Rabbim sabır versin. Al işte ne oldu hız yaptında başın göğemi erdi. Hayatının sonuna kadar vicdan azabıyla yaşayacak yazık.. Bu bize ibret olmalı arkadaşlar.. Daha fazla dikkat etmeliyiz arkamızda bırakacakları düşünmeliyiz her daim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Kontrolsüz güç'e vahim bir örnek olmuş. Hayatını kaybeden insanı düşündükçe aracın içindekine (insan demeye dilim varmıyor) nefretim, kızgınlığım artıyor. Trafikte hedefsiz mermi gibi dolaşıyor, kendilerine hedef arıyorlar. Ne yazık ki sistemimiz masum insanları bu canilerden koruyamıyor. 150 km hızla su bidonuna bile çarpsa bu hasar kaçınılmaz gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Ergün Ekinci 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Evet kaza adanada olmadı ALANYA'da bir turiste oldu , ve önümde oldu herşey halen aklıma geliyor, Ölen kişinin ciddi sıkıntıları ve bedeninden ayrılan yerleri oldu fazla yazmak istemiyorum ama çok sıkıntılı bir durumdu.. Vefat eden yaklaşık kilosu 120 civarlarındaydı. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Merhuma rahmet diliyorum mevladan... Darbeyi direk kaputtan aldığı için airbagların açılmaması normal bir durum...keşke biraz daha yavaş gitseymiş Yorum bağlantısı
Ergün Ekinci 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Arabanın içindede 2 çocuk arka koltukta 8-10 yaşlarında önde sürücü ve karısı vardı onlara bişe olmadı sadece sürücünün suratında cam izleri vardı kesilmişti direksiyon darbeside unutmamak lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Ne aracı nede sürücüyü zerre kadar düşünmüyorum, Allah öleni (gayri müslim dahi olsa ) inşallah rahmeti ile yargılar, geride bıraktıklarına sabırlar verir. Kaza Alanya çevre yolunda mı oldu ? 7 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Arabada ailesi varken?... Cehaletten başka birşey değil. 2 Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 tam bilmiyorum ama bazı araçlarda emniyet kemeri takılı olmayınca da airbag açılmıyor. Belki bir ilgisi vardır. 1 Yorum bağlantısı
Ergün Ekinci 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Servet Aydın yazdı: Ne aracı nede sürücüyü zerre kadar düşünmüyorum, Allah öleni (gayri müslim dahi olsa ) inşallah rahmeti ile yargılar, geride bıraktıklarına sabırlar verir. Kaza Alanya çevre yolunda mı oldu ? D400 KONAKLI MEVKİSİ ALANYAYA 15 KMTRE KALA Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Rıdvan Kanbaş yazdı: tam bilmiyorum ama bazı araçlarda emniyet kemeri takılı olmayınca da airbag açılmıyor. Belki bir ilgisi vardır. fordda öyle birşey yok,kemer takmazsan da açılır Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bu kazada,legend olsaydı,bi ihtimal yaya ölmeyebilirdi. Kaputta yaya güvenliği için airbag var çünkü. Ağaca çarp,duvara çarp,arabaya çarp,ama insana çarpma Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Allah rahmet eylesin. Köpeğe çarptığınızda da hayret içinde kalabiliyorsunuz. saab almamdaki en büyük etken bu videodur. http://www.youtube.com/watch?v=2OmhxMf5oYc http://www.youtube.com/watch?v=brCYMtWTeRU Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Aracında çoluk çocuğu varken nasıl bu hızlara çıkılabiliyor anlamak mümkün değil... Turistin o şekildeki ölümü ise içler acısı, çok vahim bir durum. Hiç bir insan başka bir insan(!) tarafından bu şekilde öldürülmemeli... Yorum bağlantısı
Recommended Posts