Tufan Günaydın 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 Hocam bravo en iyisini yapmissiniz. On duzeni sokmusken viraj demiri lastikleri travers burclarini filan degistirseydiniz keske. Bende o mildeki ve rotkolu baglanti yerlerindeki bosluktan dolayi direksiyon kutusunu sokturup tamir ettirdim ama takan hiyar afedersiniz kutu yag hortumlarini adam gibi sabitlememis ses yapiyor. Uygun bir zamanda bende bir kanal bulup elden gecirecegim. Kalitesiz iscilik yuzunden isi gucu birakip tamirci olacagiz zorla. hocam butun burçları lastikleri gözden gecirdim Yorum bağlantısı
Mücahid Çabuk 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 Direksiyon kutusundaki boşluk, tıkırtı şikayetlerim sebebiyle direksiyon kutusu sökülerek tamir edildi. Sökülmesi, tamir edilmesi ve yeniden takılması toplam da 3 saat sürdü. Sonuç gayet güzel oldu.Yan rüzgar veya önden gelen sert rüzgarda boşluk yüzünden arabanın gezinmesi çok rahatsız ediyordu. Özellikle uzun yol seyahatlerinde beni huzursuz eden boşluk durumu ortan kalktı. Dönüşlerde duyduğum tıkırdama sesi kayboldu. Toplam maliyet 300 TL oldu. Bu arada araba lifte kaldırılıp travers sökülmeden direksiyon kutu ve tertibatı yerinden çıkmıyor. 2006 1.6 TDCI Focus Ghia Yorum bağlantısı
Recommended Posts