Mert Çakar 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Merhabalar,Mehmet Özyürek Abim e sesleniyorum burdan abi çok araştırdım gece kuşunda filan ama kendi sitendede okudum anlamadım tam olarak şu olayın yapımını amatör işi anlatmanı rica edicektim abi yani bu olayı dün keşfetmiş biri olarak mondeo 2009 da var bizim çokta hoş gözüküyor ancak isminin bu oldugunu sonradan yapıldıgını yeni ögrendim 1-O led standart piyasada bulunan led mi? 2-içine iyice gömmek mi lazım yoksa göz alır mı? 3-Açısını nasıl ayarlamak lazım ne önerirsin? 4-daha basit bir çözümü var mıdır? 5-ne renk kullanmalıyım sizce?Tecrübelerinizi amatör şekilde bekliyorum tam cahil anlatımı rica ediyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 konuyu bana özel açarsan, düğünden sonrasını beklersin. Forumda bunu yapan veya yapabilecek onlarca arkadaşım var . Kısaca Sıradan ledlerden değildir. İçeri gömmelisin yoksa göz alır. Açısını deneyerek bulacaksın. 15 Derece açılı 3 mm led al.. rengi sana kalmış. Ben yeşil seviyorum. Telefondan bu kadar. : 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Servet ve Oktay burayı okursa gerekenleri yazacaklardır. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 gece kuşuna koptum geceucuşu değil miydi o 3 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 gece kuşuna koptum geceucuşu değil miydi o her neyse musatafa işte gece kuşuda olurmus ama konuyu bana özel açarsan, düğünden sonrasını beklersin. Forumda bu yapan veya yapabilecek onlarca arkadaşım var . Kısaca Sıradan ledlerden değildir. İçeri gömmelisin yoksa göz alır. Açısını deneyerek bulacaksın. 15 Derece açılı 3 mm led al.. rengi sana kalmış. Ben yeşil seviyorum. Telefondan bu kadar. peki o kullanılan led ne olarak geçiyor ismi cismi nedir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 her neyse musatafa işte gece kuşuda olurmus ama peki o kullanılan led ne olarak geçiyor ismi cismi nedir 15 derece açılı led Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 15 derece açılı led tamamdır Mehmet abi ama detaylı anlatımla yardımcı olucak kişiler hala bekleniyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Bu olay uzun zamandır benimde aklımda, gece vites kısmı çok karanlık oluyor. Connect'te uygulayan oldumu daha önce acaba? en uygun nereye monte edebilirim karar veremiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 ben kablosunu çektim duruyor led bulup delmedim halen Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Bende en basından beri istiyorum ama delip yapmak istemiyorum. Hurdacıdan gidip alayım diyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 focus II için olanı vardı hurdacılarda adam para kasasının içinde saklıyordu pazarlık ettim sen bunu kaç para olduğunu biliyon mu geyiği yaptı fiyatını söyleyip bozdum kitlendi Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Detaylı bilgi mevcut olması lazım bu konuda. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/161162-bir-led-nanesi-de-benden/?p=1043509 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 focus II için olanı vardı hurdacılarda adam para kasasının içinde saklıyordu pazarlık ettim sen bunu kaç para olduğunu biliyon mu geyiği yaptı fiyatını söyleyip bozdum kitlendi Sana diyorum heryer de yapma şunu diye Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 birisi kartal sanayidekileri örgütlemiş zaten. tüm ford çıkmacılar ağız birliği yapmış bilmesem forumdan tanıyorlar beni sanacam Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Bende en basından beri istiyorum ama delip yapmak istemiyorum. Hurdacıdan gidip alayım diyorum Bende fazla var, submarine light'ı aldığım fiyattan vereyim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Bende fazla var, submarine light'ı aldığım fiyattan vereyim. Abi özelden resmini gönderebilirmisin? ÖM atıyorum.. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 Bende fazla var, submarine light'ı aldığım fiyattan vereyim. abi resmi ve fiyatı yazarsan sevirinirim Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Satılıklar bölümüne ilanı ekledim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Benim tahmin ettiğim ise mkIV fiestaya uymaz. Satılıklar bölümüne ilanı ekledim. geç kalmışım yazmaya Yorum bağlantısı
Hami Erışık 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Merhabalar,Mehmet Özyürek Abim e sesleniyorum burdan abi çok araştırdım gece kuşunda filan ama kendi sitendede okudum anlamadım tam olarak şu olayın yapımını amatör işi anlatmanı rica edicektim abi yani bu olayı dün keşfetmiş biri olarak mondeo 2009 da var bizim çokta hoş gözüküyor ancak isminin bu oldugunu sonradan yapıldıgını yeni ögrendim 1-O led standart piyasada bulunan led mi? 2-içine iyice gömmek mi lazım yoksa göz alır mı? 3-Açısını nasıl ayarlamak lazım ne önerirsin? 4-daha basit bir çözümü var mıdır? 5-ne renk kullanmalıyım sizce? Tecrübelerinizi amatör şekilde bekliyorum tam cahil anlatımı rica ediyorum gece kuşumu,yosa gece uçuşumu 1 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 gece kuşumu,yosa gece uçuşumu pardon düzeltme olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 1-O led standart piyasada bulunan led mi? 2-içine iyice gömmek mi lazım yoksa göz alır mı? 3-Açısını nasıl ayarlamak lazım ne önerirsin? 4-daha basit bir çözümü var mıdır? 5-ne renk kullanmalıyım sizce? Led.. standart bir led değildir... kendisi ne kadar küçük ışığı ne kadar kuvvetli, açısı ne kadar dar ise o kadar iyidir.. Ben 3 mm, yeşil 15 derece açılı kullanıyorum... İçeriye gömmek lazım.. ledin kendisini görmemek gerekir.. ledi görürsen rahatsız eder.. Önce lede göre delip, hatta deliğin içini siyaha boyamak sonra ledi açısını kaybetmeyecek kadar geriye çekip açısını da istediğin yöne çevirerek sabitlemek gerekir.. Açısını deneyerek ayarlayabilirsin.. Benim tercihim, klima düğmeleri, teyp, vites çevresi de dahil olmak üzere kol dayamaya kadar bir alana loş bir ışık vermektir.. En ucuz en basit çözüm budur.. Ben yeşil severim.. orjinali genelde turuncudur.. Gerekli malzeme, 2 metre kablo, 1 adet led, 1 kohm çeyrek watt direnç.. Delik için matkap, ledi sabitlemek için tercihen silikon, lehim tabancası, lehim, pasta, yan keski, bıçak vb.. 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Hepsi iyi güzelde ledi takacağımız parçayı sökmek.. Aklımda var ama tırnakları kırmaktan korkuyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Focusta vidalıdır.. Mondeo 3 te, doğru yerden çekince çıkar.. Mondeo 2 de vidalı diye hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Pikapta da vida yerleri görünmüyor malesef muhtemelen tırnaklı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts