Mert Çakar 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Merhabalar arkadaşlar, Sİzden Jant olarak tavsiye istiyorum aşağıda linkleri var.Resimleri Kopyalayamadığım için direk link verdim.Siz olsanız hangisini takardınız? Uploaded with ImageShack.us 1.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kampanyali-14-jant-4x108-takim-sadece-475-tl-128127879/detay 2.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kampanyali-14-jant-4x108-takim-sadece-475-tl-128121794/detay 3.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kampanyali-14-jant-4x100-108-takim-sadece-475tl-128006789/detay 4.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kampanyali-14-jant-4x100-108-takim-sadece-475tl-128006789/detay 5.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kyowa-14-inch-4x100-108-jant-takimi-124424979/detay 6.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-14-inc-jant__kampanyali-4x100-ve-4x108-ford__muzaffer-ticaret-122432282/detay7.Seçenek: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-14-inch-jant-et35-4x108-bijon-olcusunde-yeni-110566169/detay 8.Seçenek : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-14-pejo-citroen-uyumlu-jant-106560235/detay Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Bence 1 ilkay abi sende benim gibi spooncusun galiba Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 ilkay abi sende benim gibi spooncusun galiba Bu tip hoşuma gidiyor benim. Araban da basık gibi hoş durur. Sıkıldığında boyarsın olur biter Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Bu tip hoşuma gidiyor benim. Araban da basık gibi hoş durur. Sıkıldığında boyarsın olur biter aynen ilkay abi oda mantıklı Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Bence 4 yada 8 güzel dururdu. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Ben üstündekileri bayağı beğendim. Öyleki linktekilere bile bakma gereği duymadım nedense Yorum bağlantısı
Hami Erışık 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 ben arabamın üstündeki orijinal jantları çıkarıpta ; hiç bir zaman replika takmam,şekli nasıl olursa olsun,jantta orjinalligi seviyorum nedense. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 (düzenlendi) 5 veya 8 18 Haziran 2013 tarihinde Oktay Temiz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 o kadar çok çeşit konulmuş ki herkes farklı bi jant beğeniyo Mert kardeşim zevk renk olayı giriyo işin içine ama bence sen öncelikle kendin beğendiğin en çok 2-3 seçeneği çıkar ortaya sonra onların arasında seçim yapman daha kolay olur diye düşünüyorum. ( bu arada bence de 7 ) karar veremiyorumki sanki üzerindekilerde güzel gibi benim 1. secenek hosuma gitti ama arabanın yapısına hangisi daha uygun karar veremedim Eğer araç üstündeki jantlarda; eğik, kaynak, düzeltme, aşırı derin çizik yoksa bence değiştirme. Baktığın jantların hepsi çin malı, dayanıksız ürünler. Bir kaç hafta önce bende konu açtım jant tavsiyesi diye, o kadar araştırdım, hep aynı yorum, orjinal her zaman daha iyidir... yok abi eğik degil jantlar sapasalgam. göbek kısmında plastik yerinde boya atmaları var sadece diyorum yada hepsini temizce boyatsam nasıl olur ben arabamın üstündeki orijinal jantları çıkarıpta ; hiç bir zaman replika takmam,şekli nasıl olursa olsun,jantta orjinalligi seviyorum nedense. abi sende doru diyorsun hepsi çin malı karar veremedim Yorum bağlantısı
Canberk Eken 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Ebat değişmeyecekse bence üstündekilerle yola devam. 1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Bana kalırsa; jantları güzelce boyat, geriye kalan parayla da eğer lastik ihtiyacın varsa onu karşıla, yoksa aracına ekstra parçalar alabilirsin... ramazan abi lastiklerim yeni 2 aylık daha michelin almıstım ara P.Ç lastik diye geciyormus tama ara lastik bulana kadar göbegim çatladı 700 tl saydım yoksa jantları büyütmeyi düşünüyordum ama lastikleride çöpe atamam galiba dedigin gibi boyatmak daha güzel Ebat değişmeyecekse bence üstündekilerle yola devam. ebatı degistirmicem kardesim lastiklerim yeni çünkü daha yazık yani Yorum bağlantısı
Canberk Eken 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 ramazan abi lastiklerim yeni 2 aylık daha michelin almıstım ara P.Ç lastik diye geciyormus tama ara lastik bulana kadar göbegim çatladı 700 tl saydım yoksa jantları büyütmeyi düşünüyordum ama lastikleride çöpe atamam galiba dedigin gibi boyatmak daha güzel ebatı degistirmicem kardesim lastiklerim yeni çünkü daha yazık yani O zaman bence hiç gerek yok,güzelim arabanın sadeliğini replica için bozmayın derim 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Sırasıyla: 8,7,5 Aslında 7 ve 8 karasız kaldım aslında 7 daha güzel CC jantına benziyor ama 15 ve 16" lerde çok güzel oluyor. En olmamsı gerekende 1. bence gümüş gri araca beyaz jant kötü durur. Gümüş grisini bulsan bile en çok apaçi şahinlerde görüyorum bu tip jantları o sebeple beğenmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Sırasıyla: 8,7,5 Aslında 7 ve 8 karasız kaldım aslında 7 daha güzel CC jantına benziyor ama 15 ve 16" lerde çok güzel oluyor. En olmamsı gerekende 1. bence gümüş gri araca beyaz jant kötü durur. Gümüş grisini bulsan bile en çok apaçi şahinlerde görüyorum bu tip jantları o sebeple beğenmiyorum. eyvallah kutay abim tavsiyeler için Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 (düzenlendi) Rica ederim nedemek, Birde hazır jant değiştirmişken ebat büyüt diyenlere katılıyorum. Yani güzel gözüksün diye yapıyorsun bari tam yap:) özellikle 7 numara 15-16" ile harika durur, ama lastikler dediğin gibi yeni ise üstündeki jantlarda plastik değil heralde... Lastik bitene kadar devam eski jantlarla devam yada lastiklere iyi bir müşteri bulup kalkışabilirsin... Mesela ben bi ara şöyle yapmayı düşünüyordum ama kışlık lastik alıp treni kaçırdım.. Önce kışlık yoktu önce kışlıkları büyütüp eski jantlarıda yazlıklarla kullanıp hemde balans ayarı tak sök dert olmadan daha sonra yazlıklar bitince yazlıklarıda büyük alınabilirdi. Şimdi tam tersini bekleyip yazlıkların ömrü 15bin filan kaldı bitince yazlıkalrda bu işi yapabilirim. Çünkü orjinal jantımda 16" titanium jantı.. Aynı sendeki durum, mevcutlar kötü değil bari değiştirmişken boyutta büyüsün dedim 17" CC jantı çok yakışır diye tahmin ediyorum. 18 Haziran 2013 tarihinde Kutay Akçar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 18 Haziran 2013 Yazar Paylaş 18 Haziran 2013 Rica ederim nedemek, Birde hazır jant değiştirmişken ebat büyüt diyenlere katılıyorum. Yani güzel gözüksün diye yapıyorsun bari tam yap:) özellikle 7 numara 15-16" ile harika durur, ama lastikler dediğin gibi yeni ise üstündeki jantlarda plastik değil heralde... Lastik bitene kadar devam eski jantlarla devam yada lastiklere iyi bir müşteri bulup kalkışabilirsin... Mesela ben bi ara şöyle yapmayı düşünüyordum ama kışlık lastik alıp treni kaçırdım.. Önce kışlık yoktu önce kışlıkları büyütüp eski jantlarıda yazlıklarla kullanıp hemde balans ayarı tak sök dert olmadan daha sonra yazlıklar bitince yazlıklarıda büyük alınabilirdi. Şimdi tam tersini bekleyip yazlıkların ömrü 15bin filan kaldı bitince yazlıkalrda bu işi yapabilirim. Çünkü orjinal jantımda 16" titanium jantı.. Aynı sendeki durum, mevcutlar kötü değil bari değiştirmişken boyutta büyüsün dedim 17" CC jantı çok yakışır diye tahmin ediyorum. tamam abim o güzel tavsiyelerin için teşekkür ediyorum en iyi dokunamyıp boya yaptırıp böyle kullanmak ona harcıcagım parayıda başka şeyler ayırabilirim Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 tamam abim o güzel tavsiyelerin için teşekkür ediyorum en iyi dokunamyıp boya yaptırıp böyle kullanmak ona harcıcagım parayıda başka şeyler ayırabilirim Boyayı kaça yaptırırsan yazarmısın? Bende boyatacaktım çok çizikli lakin 200 TL bir fiyat çıkardılar. İlk başta çok fazla diyecektim ama düşününce araba 1-2 gün takozda duracak bide zaten sök tak balans bile 40TL Ankarada. Belki kışlık değişimde boyatırım artık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts