Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 (düzenlendi) Önce sistemin nasıl çalıştığını görelim: Burada cihaz serbest halde, yani aracımıza bağlı durumda iken kilit mekanizmasının durumunu görüyoruz. Şimdi ise açma anahtarını yerleştirince ne oluyor onu görelim. Görüldüğü gibi anahtar mekanizmayı içeri çekti ve cihazı çıkarırken takılacak bir şey kalmadı. Şimdi de anahtarları yapalım. Kalıp bu (cep telefonu ile bu kadar) Anahtarları plakacıların kullandığı ince cr ni sacdan yapacağız. İki tanesini delip, normal anahtarlıklarda kullanılan halkalardan takıyoruz. Cihazı çekmek için lazım olacak. Anahtarların takılma yönü çok önemli!!! Takmadan önce, Taktıktan sonra; Sökerken mutlaka 4 anahtarın da takılması gerekiyor. Bir de nasıl oluyormuş görelim. http://www.youtube.com/watch?v=dAiG_2F2SJY Araç üzerinde deneyelim. http://www.youtube.com/watch?v=rAmjh2jFRdk Haydi kolay gelsin. ÖNEMLİDİR: Sökme aparatı mutlaka 4 adet olmalı ve sökme işlemi için mekanizmaya tam olarak yerleşmelidir. Aparatı yerleştirdikten sonra cihazı yerinden ayırmadan aparatı çıkarmak mümkün değildir. Eğer aparatınız geri geliyorsa yerine oturmamış, kilidi açmamış demektir. 18 Haziran 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 çok detaylı anlatmışsınız elinize sağlık böyle birşey arıyordum teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Abi ellerine sağlık, süper paylaşım Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eline sağlık abi güzel paylaşım olmuş.Sanırım bıçak da oluyordu bu işler için Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eline sağlık abi güzel paylaşım olmuş.Sanırım bıçak da oluyordu bu işler için Meyve bıçağını şekillendirebilirsen çok güzel olur. Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Meyve bıçağını şekillendirebilirsen çok güzel olur. Eğe ile olur sanırım ama tam nerden çentik açılacağına bakmak lazım Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eline sağlık Mükremin abi...son derece faydalı bir çalışma araç teybimin lensi kirlendiğinde bende çok araştırdım bu aparat'tan...net hariç,satan bir yer bulamamıştım.en son bir teyp tamircisine gidip söktürdüm.lensi temizledikten sonra,olur ya tekrar sökmek gerekebilir diyerek ten bende bir kalıp çıkarmıştım.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eğe ile olur sanırım ama tam nerden çentik açılacağına bakmak lazım Düz kenardan 1 cm. ölç, gönye ile çiz ve ve hallet. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 geçenlerde bende cd çaları sökmeye uğraştım sonunda söktüm dediğiniz gibi mekanizma basit ama çıkarıp incelemeden insan bir karara varamıyor güzel anlatım olmuş ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 tebrikler, süper çalışma.. hemen uygulanacaktır.. (önce iyice bir uyunup dinlenilecek.. uyunmayacak.. ) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 ellerine sağlık güzel çalışma. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Ben 2 tanesi ile cikartiyorum genelde Elinize saglik bu arada. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Ellerine sağlık,harika anlatmışsın. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Mükremin abi için... Uzman arkadaşlara bir sorum olacak, Forodaki anten girişinin üzerindeki siyah ve beyaz plastik parçalar nedir? ne işe yarar? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts