Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Bugün aracınız için ne yaptınız konusunda Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Dün akşam can sıkıntısından dolayı plakalık lambaları gün ışığı renginde idi, pertinaks üzerine beyaz led döşenerek ampül yapıldı ve yerine monte edildi.Ayrıca bugün arabamı alalı 3 yıl 1 gün olmuş ve sigortası yenilendi..... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Aynısından istiyorum Ehtiyar. İlk buluşmamızda hay hay kardeşim.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Bu proce benimdir ) Ellerine saglik agam . Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Bu proce benimdir ) Ellerine saglik agam . Telif hakkı olarak isteğiniz nedir acaba sevgili Mod'um Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Arkadaslar Sahin sefimle Serhan Abimizin arabasina suikasti gerceklestirmis bulunuyoruz.... Hayirli olsun abi iki tarafa da.... Cok sevdigim bir dostumuza nasip oldu, o da yakinda uyelerimiz arasinda detayli bilgileri paylasacaktir.... 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Arkadaslar Sahin sefimle Serhan Abimizin arabasina suikasti gerceklestirmis bulunuyoruz.... Hayirli olsun abi iki tarafa da.... Cok sevdigim bir dostumuza nasip oldu, o da yakinda uyelerimiz arasinda detayli bilgileri paylasacaktir.... Sizden korkmayan ne olsun emi 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Sizden korkmayan ne olsun emi Abi biz cesetcilerden ne beklenir ki:-)isimiz cenazeyi gerekli yere bir an evvel teslim etmek... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Abi biz cesetcilerden ne beklenir ki:-)isimiz cenazeyi gerekli yere bir an evvel teslim etmek...Hahahahhh Allah iyiliginizi versin başka da bir şey demiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Abi hayirli olsun. Alan kiside en az senin kadar kiymet bilecek bir abimiz... İlgin icin de cok tesekkur ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 İnanmıyorum ya Telif hakkı olarak isteğiniz nedir acaba sevgili Mod'um Haklarımız yalan oldu an itibari ile Arkadaslar Sahin sefimle Serhan Abimizin arabasina suikasti gerceklestirmis bulunuyoruz.... Hayirli olsun abi iki tarafa da....Cok sevdigim bir dostumuza nasip oldu, o da yakinda uyelerimiz arasinda detayli bilgileri paylasacaktir.... Hayırlı olsun diyorum,hakettiği yerde olmaya devam edecek inşallah.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 (düzenlendi) Abi hayirli olsun. Alan kiside en az senin kadar kiymet bilecek bir abimiz... İlgin icin de cok tesekkur ederim. Teşekkürler kardeşim, nasıl bir iş oldu hala anlamadım ama şu an damdan düşmüş gibiyim sabah olmaz herhalde bugün. Bu benim 21'nci arabamdı hiç gecenin 23:00' ında araba satmamıştım Alan arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah iki tarafıda.... 3 Haziran 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Sizden korkmayan ne olsun emi Ben bile korktum Teşekkürler kardeşim, nasıl bir iş oldu hala anlamadım ama şu an damdan düşmüş gibiyim sabah olmaz herhalde bugün. Bu benim 21'nci arabamdı hiç gecenin 23:00' ında araba satmamıştım Alan arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah iki tarafıda.... Gece gece iş bitiriyorsun ağam,helal olsun vallahi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Alana hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok temiz bakımlı güzel el bebek Gül bebek bakılmış bir araç aldı. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. Serhan abi senin içinde hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Alana hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok temiz bakımlı güzel el bebek Gül bebek bakılmış bir araç aldı. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. Serhan abi senin içinde hayırlısı olsun. Allah razı olsun kardeşim, amin..... 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Teşekkürler kardeşim, nasıl bir iş oldu hala anlamadım ama şu an damdan düşmüş gibiyim sabah olmaz herhalde bugün. Bu benim 21'nci arabamdı hiç gecenin 23:00' ında araba satmamıştım Alan arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah iki tarafıda....Amin abicigim. Bende sevdigim arabami satinca sersemliyorum normal abim 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Abi cok tesekkurler, hayirli olsun ikinizi de.... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2014 Yazar Paylaş 5 Haziran 2014 Abi cok tesekkurler, hayirli olsun ikinizi de....Amin kardeşim, gerçekten Muhterem kardesimiz de beğenerek aldı gitti, güle güle kullansın. ... 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Amin kardeşim, gerçekten Muhterem kardesimiz de beğenerek aldı gitti, güle güle kullansın Valla abi bence kullanmalı bu temizlikte sınıf üstü araç bulunmuyor maalesef 1-2 lira fazla verip alcak başı hiç ağrımayacak...Hayırlı olsun tekrar abim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Alanada satanada hayırlı olsun diyerek eski arabam olan 33 AD 346 sayfasını kapatmak istiyorum. Sanırım büyük ihtimalle aracı alan arkadaşımızda foruma üye olacak, kendisi yeni bir konu ile devam eder artık. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum, Allah cümlemizi her zaman sizler gibi güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 İki tarafada hayirli olsun terkrardan.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts