Hakan Arslaner 14 Mart 2014 Paylaş 14 Mart 2014 Bu eksantrik zincir değişimi sonrası, aracın yakıtında bir düşüş söz konusu oldu mu? Bende de aynı sorun var, aracı yaptıracağım merak ettim doğrusu.. Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Abi bu egzoslar kaça mal oldu? çok orjinal duruyor, süper valla. Birde yaylar 16 jant için sanırım ama sanki hiç etki etmemiş gibi. eski ve yeni halinin resimleri var mı? bende aynen böyle bir imaj vermeyi düşünüyorum aracıma Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2014 Yazar Paylaş 8 Nisan 2014 Abi bu egzoslar kaça mal oldu? çok orjinal duruyor, süper valla. Birde yaylar 16 jant için sanırım ama sanki hiç etki etmemiş gibi. eski ve yeni halinin resimleri var mı? bende aynen böyle bir imaj vermeyi düşünüyorum aracıma Teşekkür ederim eksozlar 250 TL ye mal oldu ama fiyat seçeceğiniz eksoz uçlarına göre değişkenlik gösteriyor, yaylar ise zaten dizel araçlar için üretilen 3,5 cm Eibach marka işin aslı istediğim gibi bir düşüş oldu seviyede ne tam sıfır ne yüksek. Resimler de çok belli değil gibi ama araca otururken çok net hissedilebiliyor. Nerede yaşadığınız görünmüyor profilinizde Mersinde iseniz şayet yardımcı olabilirim..... 3 Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Teşekkür ederim eksozlar 250 TL ye mal oldu ama fiyat seçeceğiniz eksoz uçlarına göre değişkenlik gösteriyor, yaylar ise zaten dizel araçlar için üretilen 3,5 cm Eibach marka işin aslı istediğim gibi bir düşüş oldu seviyede ne tam sıfır ne yüksek. Resimler de çok belli değil gibi ama araca otururken çok net hissedilebiliyor. Nerede yaşadığınız görünmüyor profilinizde Mersinde iseniz şayet yardımcı olabilirim..... Teşekkür ederim abi, Maşallah diyelim nazar değmesin, birde imkanınız varsa bence en az 17 jant alırsanız harika olur. Bu arada ben Ankara'dayım, burada bende bir fiyat alacağım inş. uygun olur. Sizin fotoğrafları baz alarak bir çalışma yapabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Allah nazarlardan saklasın. Giderek daha da yakışıklı oluyor bu focus. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Yaylar ve eksozlar harika olmuş Serhan abi...güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Yaylar ve eksozlar harika olmuş Serhan abi...güle güle kullan..Teşekkür ederim Cengiz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Sevdiğim bir kardeşimin Mercedesine ayak ve bagaj aydınlatması yaptım ve tavan lambalarını lede çevirdim... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Al sana gelmeme bir bahane daha Itina ile araçlara led aydınlatma yapılır )) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Al sana gelmeme bir bahane daha Geçerken beni de al, yemek yerken bakarız iyi led çekiyor mu diye Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Geçerken beni de al, yemek yerken bakarız iyi led çekiyor mu diye Bak bak bak nasılda dökülüyorlar sizi gidi ledciler sizi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bak bak bak nasılda dökülüyorlar sizi gidi ledciler sizi Bu haftasınu bizim Fâkir'e yaptırdım ben de, Kerem için sadece ya. Yoksa başka ne olacak Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Bu haftasınu bizim Fâkir'e yaptırdım ben de, Kerem için sadece ya. Yoksa başka ne olacak Fakir kardeşimin ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Fakir kardeşimin ellerine sağlık Sana çook selamı var. Gidelim de o kırmızı sudan alalım diyor Yorum bağlantısı
Ali Eren 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Benim torpidoya led takacaktık ya abi, hep unutuyoruz. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Benim torpidoya led takacaktık ya abi, hep unutuyoruz.İlk buluşmamızda ilk işimiz olsun olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 İlk buluşmamızda ilk işimiz olsun olur mu ? Abiled bahane dostluk şahane. Bence muhabbete dalınca kesin unuturuz. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Abiled bahane dostluk şahane. Bence muhabbete dalınca kesin unuturuz. Bu sefer ikisinide halledecez gör bak sen..... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Haziran 2014 Yazar Paylaş 1 Haziran 2014 (düzenlendi) Bu ara kendi arabama bir şey yapamıyorum temizlikten başka ama geçen Mercedes'e yaptığım led aydınlatma işinden sonra bugün de oğlumun kivresi ve çocukluk arkadaşımın arabasına WV Caddy e, tavan, ön ve arka ayak ve bagaj aydınlatması işini yaptım. Beğenildi ve güle güle kullanılması temenni edildi 1 Haziran 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts