Serhan Gürbüzol 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 Eline sağlık Serhan abi...çok güzel olmuş abi aparat işini nasıl hallettin Serviste söktürdüm ama giderken üst taraf geri oturdu, sonra da tırnak törpüsü ile kolayca çıkardım. Çok basitmiş valla. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2013 (düzenlendi) 3 Temmuz 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Canlı kanlı gördüğüm, içi dışı cillop olan araçlardan biri 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 Maşallah çok güzel görünüyor. kazasız belasız. . . 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2013 Bu çıkan balatamız Volant'ımız Bu yeni Volant'ımız Buda yeni balatamız Eski bilye Yeni bilye Değişim kilometremiz Ve kapanış Sadık ve Uğur bey 7 Yorum bağlantısı
Cahit Erdim 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 abı bu arka koltuk aydınlatmaları hakkında bıraz bılgı vermen mumkunmu acaba:)) Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 Bunlarda yeni ampüllerimiz ve görüntüleri. Xenon işinden vazgeçtik sağolsun arkadaşlarım bu ampülleri önerdiler bizde uyguladık 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 abı bu arka koltuk aydınlatmaları hakkında bıraz bılgı vermen mumkunmu acaba:)) Selam, kardeşim öncelikle aracında ön ayak aydınlatmaları varsa oradan arka koltukların altına birer kablo çekip ucunada şerit ledlerden bağlayınca olur, şayet önlerde ayak aydınlatması yoksa tavan aydınlatmasından sağ kapıya ( tavan kaplamasının altından ) ve oradan hem önlere hemde arkalara kablo çekip uçlarına ister mantar ledlerden devre yapıp istersen şerit ledlerden bağlayıp ( bu daha basit ) tavan lambası ile aynı anda yanıp sönmesini sağlayabilirsin. Bir sıkıntın olursa yardımcı olurum tekrar..... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 Kısa ve uzunların duvar görüntüleri ben var çok beğenmekkk Teşekkür ediyorum sağolun 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 Ciksss olmuş ama değil mi ? Nasıl çizgiler hoşuna gittimi Ustam... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Sol kesilme çizgisi ters gibi ama ? Fotodan kaynaklı sanırım. Hiza olarak tamam 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 mercekten Serhan abi Xenon lazım bağıra bağıra kırmızı değil ama pempe veririz 30 bin kelvin haha 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 İstanbul' a geldiğimizde ilk adres Bixenon.comtr kardeşim, biraz hevesimiz gitsin ok Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Maşallah güle güle kullan Serhan. keşke xenon taksaydın. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 Maşallah güle güle kullan Serhan. keşke xenon taksaydın. Abi işin aslı buralarda bu tür işlerden anlayan pek kimse yok, xenonu bağlıyorlar ama öylesine işte. Bir kaç yere sordum ayar konusunda falan '' o ne abi ya '' dediler bende o yüzden bunları aldım, ama dediğim gibi nasip İstanbul'a gelirsem ilk adres Süha olacak...... 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Maşallah güle güle kullan Serhan. keşke xenon taksaydın. Kör oldum 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Abi, seninde sol far düşük ayarlı Servet o eski resim abim, yeni resim eklememişim. Abi işin aslı buralarda bu tür işlerden anlayan pek kimse yok, xenonu bağlıyorlar ama öylesine işte. Bir kaç yere sordum ayar konusunda falan '' o ne abi ya '' dediler bende o yüzden bunları aldım, ama dediğim gibi nasip İstanbul'a gelirsem ilk adres Süha olacak...... şiddetle tavsiye ederim Serhan. Kör oldum daha alışamadınmı? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Kısa ve uzunların duvar görüntüleri Teşekkür ediyorum sağolun Abi çok güzel olmuş....güle güle kullan. Abi, seninde sol far düşük ayarlı Servet abi...benim çizgiler nasıl ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Abi çok güzel olmuş....güle güle kullan. Servet abi...benim çizgiler nasıl ? Ayarlayan işi biliyormuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts