Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2013 Yazar Paylaş 6 Haziran 2013 Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için Rabbim herkesi görünmez kazalardan belalardan esirgesin, tekerimize taş değdirmesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Abiciğim güle güle kullan. Canlı canlı görmüşlüğümüz oldu. Rabbim nazardan saklasın. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Maaşallah Allah nazarlardan saklasın 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 :nazar: Maşallah...sonax sonrası harika olmuş....iyi günlerde kazasız belasız kullan Serhan abi..... 1 Yorum bağlantısı
Burak Değer 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Çok diri duruyor maşallah Kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Maşallah.Satılık mı? Eksiksiz noksansız mükemmel Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Haziran 2013 Yazar Paylaş 7 Haziran 2013 Maşallah.Satılık mı? Eksiksiz noksansız mükemmel Teşekkür ediyorum da şu anda değil Adnan, satılık olursa ilk adres burası nasılsa 1 Yorum bağlantısı
Kerim Yurdgulu 7 Haziran 2013 Paylaş 7 Haziran 2013 Aracınız çok güzel...Kazasız belasız , mutlu mesut kullanın inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Ehtiyar, güle güle kullan. eline sağlık, Maşallah çok şık olmuş. emin ol Mersin'de gördüğüm en güzel ikinci Focus seninkisi. Diğeri de beyaz inci 33 ST mi yoksa ? Ona da Maşallah diyelim :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Salih Uzun 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Benim focusu satıp bundan bir tane alasım geldi miss gibi maşallah nazar değmesin 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 hay Maşallah, senin elinden neler gelirmiş ehtiyar, tebrikler, kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 (düzenlendi) Operasyon başladı Arabamı aldığımdan beri beni en çok gıcık eden görüntü idi teybin aydınlatmasının gece görünüp gündüz görünmemesi idi, neyse şükür bugün onuda hallettim şükür 8 Haziran 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 temizlikmi yaptın, ekstra birşeymi ekledin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 temizlikmi yaptın, ekstra birşeymi ekledin. Temizlik abi, gündüz hiç görünmüyordu ekran Hakan Erken'de yapmıştı benimde aynı işlemi yapma ihtiyacı doğunca hallettik şükür, inşallah gündüz görünecek bundan sonra..... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Temizlik abi, gündüz hiç görünmüyordu ekran Hakan Erken'de yapmıştı benimde aynı işlemi yapma ihtiyacı doğunca hallettik şükür, inşallah gündüz görünecek bundan sonra..... Abi yarın size çaya geliyorum Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş. Çok temiz olmuş. Aslında benimkininde ihtiyacı var. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 Abi yarın size çaya geliyorum Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş. Çok temiz olmuş. Aslında benimkininde ihtiyacı var. Baştacı kardeşim, kahvaltıya bekleriz en afillisinden daha güzel olmazmı ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Baştacı kardeşim, kahvaltıya bekleriz en afillisinden daha güzel olmazmı ? Kahvaltı yemek bahane sohbet muhabbet şahane.Bu aralar il dışı sıkıntılı biraz. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 diğeri değil, Birincisi :nazar: Tamam ehtiyarsın bir şey demedik ne var sanki, Rabbim kaza bela vermesin 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 ehtiyar zaten güzel, güzelleşmeye ihtiyacı yokki. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 abi kızınca çok güzel oluyorsun be, e ben de seni güzelleştirmeye çalışıyorum. Estağfurullah kızmak ne kelime, yan yana gelince zaten güzellşiyoruz be hele ki beyaz ST ile Fırtına gri AD yanyana gelince daha bir güzel oluyor değil mi? Maşallah her ikisinede :nazar: ehtiyar zaten güzel, güzelleşmeye ihtiyacı yokki. Eyvallah abim, o senin güzelliğin 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Operasyon başladı Arabamı aldığımdan beri beni en çok gıcık eden görüntü idi teybin aydınlatmasının gece görünüp gündüz görünmemesi idi, neyse şükür bugün onuda hallettim şükür ] gerekli bir işlem bende yapmıştım aynısını herkese tavsiye olunur 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Eline sağlık Serhan abi...çok güzel olmuş abi aparat işini nasıl hallettin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts