İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim Focus'um / Yeni Resimler 7. Sayfada

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Aranıza katıldığımdan beri bu bölümde arabamı tanıtmamışım, arabamla ilgili yaptığım değişikliklerin de resimlerini bir araya toplamak için bu konuyu açıyorum. Hepinize sevgilerimle.

Arka ayak aydınlatması, torpidonun içine aydınlatma ( malum orjinali sadece kapağı aydınlatıyor ) ve üçüncü stop lambasına FOCUS yazısı

XKRHJl.jpgY5Gbal.jpgN8BZN7Hl.jpg

Daha sonra benim arabamda olmayan yan aynalardaki sinyal olayına kendim el attım ve gerçekleştirdim

BA0Sfl.jpg4EZAXl.jpg

Ardından tavan ön ve arka aydınlatmalarına yeniden el atıp şerit led' ten normal led' dönüş yaptım

vjx0LaOl.jpg

Ardından Motor iç koruma kapağı yoktu, alınca TDCİ yazısının cansız olduğunu ve biraz hareketlendirmek olduğunu düşündüm ve

Rzk6JkOl.jpg

İki numara cam filmi, boya koruma, kontak anahtarını karbon kaplama ve cam rüzgarlıkları

GWiV9xXl.jpg

1UEQYyJl.jpg

Sağ ön koltuk kafalığına Monitörlü kafalık, çocuklar için

Ttulpjnl.jpgRpJMY7El.jpg

En son olarakta SONAX'ta iç detaylı temizlik ve I Love My Focus sticker'ı ve APP plakalarım...

FFnRJxpl.jpgqlm9Udxl.jpgJ5tEUool.jpgtHn0KsYl.jpg

tarihinde Cem Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 15
Yorum bağlantısı
Mehmet ERTEKİN
:nea: :nea: :nea: Göremiyorum göremiyorum Nayır Nolamaz :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Güle güle devirin kilometreleri :) Kazasız belasız :nazar: :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kusura bakmayın bu '' Not ımplonted '' midir nedir onun sayesinde böyle iki parça oldu :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
:nazar: :nazar: maşallah, şu şöyle olmalıydı veya buda olsa daha iyi olurdu diyebileceğim bir şey bulamadım :good1:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:nazar: :nazar: maşallah, şu şöyle olmalıydı veya buda olsa daha iyi olurdu diyebileceğim bir şey bulamadım :good1:

Eyvallah kardeşim teşekkürler...

Rengi yeter..... :nazar:

Harbiden rengi yeter be kardeşim.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

hakıkaten Çok Cafcaflı olmuş güzel günlerde kullanın :nazar: :nazar: :nazar: Şu mugen tipi rüzgarllıkdan bende almak istiyorum ama ses yaparmı düşüncesi frenliyor.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Maaşallah Allah nazarlardan saklasın, rengi yeter beya, Focus'a en çok yakışan renk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

hakıkaten Çok Cafcaflı olmuş güzel günlerde kullanın :nazar: :nazar: :nazar: Şu mugen tipi rüzgarllıkdan bende almak istiyorum ama ses yaparmı düşüncesi frenliyor.

Cam'a yapıştırma işlemi düzgün yapılınca ses problemi olmuyor o konuda sıkıntınız olmasın....

Yorum bağlantısı

İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar:

Ellerine sağlık. :good1: Kaputa demir destekler yapılmış,hayırdır çarpışan oto savaşımı var? :p:D

Bu kadar parlatmaya böyle görüntü normal değil mi?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Kocaman maşallah, Allah kaza bela göstermesin :nazar: Bu arada rengi gerçekten süper :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Herşeyiyle harika abi iyi günlerde kullan... :nazar: Bi-xenon diye yalvarıyor ama... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Serhan abi bu ne güzellik böyle yaaaaa.... güle güle güle kullan,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Pardon pardon, yanlış yazmışım Serhan abi hiç güzel değil bu yaaa, gel satalım bunu...:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Herşeyiyle harika abi iyi günlerde kullan... :nazar: Bi-xenon diye yalvarıyor ama... :)

İnşallah tatilde İstanbul düşünüyorum, gelirsem Süha ile halledeceğiz bakalım hayırlısı......

güzel araç hayırlı olsun . sigorta tablasındaki kablo zil telimi süha kardeş görmesin... ayrıca sizin daha önce 1.4 fiestanız olmadı değilmi? :)

Yok zil teli değil de, Cat 6 internet kablosu buna kızmaz inşallah :D Teşekkürler....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...