Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 (düzenlendi) Aranıza katıldığımdan beri bu bölümde arabamı tanıtmamışım, arabamla ilgili yaptığım değişikliklerin de resimlerini bir araya toplamak için bu konuyu açıyorum. Hepinize sevgilerimle. Arka ayak aydınlatması, torpidonun içine aydınlatma ( malum orjinali sadece kapağı aydınlatıyor ) ve üçüncü stop lambasına FOCUS yazısı Daha sonra benim arabamda olmayan yan aynalardaki sinyal olayına kendim el attım ve gerçekleştirdim Ardından tavan ön ve arka aydınlatmalarına yeniden el atıp şerit led' ten normal led' dönüş yaptım Ardından Motor iç koruma kapağı yoktu, alınca TDCİ yazısının cansız olduğunu ve biraz hareketlendirmek olduğunu düşündüm ve İki numara cam filmi, boya koruma, kontak anahtarını karbon kaplama ve cam rüzgarlıkları Sağ ön koltuk kafalığına Monitörlü kafalık, çocuklar için En son olarakta SONAX'ta iç detaylı temizlik ve I Love My Focus sticker'ı ve APP plakalarım... 6 Haziran 2013 tarihinde Cem Işık tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Abi maşallahı var cidden...güzel günlerde kullan,son resimler harika... Yorum bağlantısı
Mehmet ERTEKİN 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 :nea: Göremiyorum göremiyorum Nayır Nolamaz 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Güle güle devirin kilometreleri Kazasız belasız :nazar: 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2013 Yazar Paylaş 6 Haziran 2013 Kusura bakmayın bu '' Not ımplonted '' midir nedir onun sayesinde böyle iki parça oldu Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Hayırlı olsun.Yapılanlarda güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Maşallah, kazasız ve cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 :nazar: maşallah, şu şöyle olmalıydı veya buda olsa daha iyi olurdu diyebileceğim bir şey bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2013 Yazar Paylaş 6 Haziran 2013 :nazar: maşallah, şu şöyle olmalıydı veya buda olsa daha iyi olurdu diyebileceğim bir şey bulamadım Eyvallah kardeşim teşekkürler... Rengi yeter..... Harbiden rengi yeter be kardeşim..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 hakıkaten Çok Cafcaflı olmuş güzel günlerde kullanın :nazar: Şu mugen tipi rüzgarllıkdan bende almak istiyorum ama ses yaparmı düşüncesi frenliyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Maaşallah Allah nazarlardan saklasın, rengi yeter beya, Focus'a en çok yakışan renk 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2013 Yazar Paylaş 6 Haziran 2013 hakıkaten Çok Cafcaflı olmuş güzel günlerde kullanın :nazar: Şu mugen tipi rüzgarllıkdan bende almak istiyorum ama ses yaparmı düşüncesi frenliyor. Cam'a yapıştırma işlemi düzgün yapılınca ses problemi olmuyor o konuda sıkıntınız olmasın.... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 İyi günlerde kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile binmeni diliyorum. Ellerine sağlık. Kaputa demir destekler yapılmış,hayırdır çarpışan oto savaşımı var? Bu kadar parlatmaya böyle görüntü normal değil mi? 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Kocaman maşallah, Allah kaza bela göstermesin Bu arada rengi gerçekten süper 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Herşeyiyle harika abi iyi günlerde kullan... Bi-xenon diye yalvarıyor ama... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Serhan abi bu ne güzellik böyle yaaaaa.... güle güle güle kullan, 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Pardon pardon, yanlış yazmışım Serhan abi hiç güzel değil bu yaaa, gel satalım bunu... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2013 Yazar Paylaş 6 Haziran 2013 Herşeyiyle harika abi iyi günlerde kullan... Bi-xenon diye yalvarıyor ama... İnşallah tatilde İstanbul düşünüyorum, gelirsem Süha ile halledeceğiz bakalım hayırlısı...... güzel araç hayırlı olsun . sigorta tablasındaki kablo zil telimi süha kardeş görmesin... ayrıca sizin daha önce 1.4 fiestanız olmadı değilmi? Yok zil teli değil de, Cat 6 internet kablosu buna kızmaz inşallah Teşekkürler.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts