Eray Sireli 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 (düzenlendi) İnternet satışlarının bir çoğunda böyle avantajlar var.Haklısınız. Çalıştığım işyerinde arkadaşlar,güneş lekeleri için krem satın alıyorlar.5 senedir alışverişi aynı eczaneden yapıyorlar.Toplu alım yaptıkları için satış fiyatı ürün başına 70 tl ye geliyor.Geçen sene internetten aynı marka ürünü yaklaşık %35 indirimli satın aldılar.Sonuç:Fiyasko. Bir çoğunda cilt problemleri ortaya çıktı.Yaptıkları işten çok pişman oldular.Bu sene tekrar aynı yerden siparişe devam ediyolrar. Bende kızım ve ailem için alışverişi eczaneden yapıyorum.Diş fırçası,şampuan,krem ve kozmetik v.b. ürünleri çok zorda eczaneden almaya çalışıyorum.Siz aradaki fiyat farkını düşünmeyin.Bildiğiniz ve güvendiğiniz ürünlerden şaşmayın.Sonra keşke şöyle yapsaydım dememek için size nacizane tavsiyemdir. Ben almam yazmıştım zaten tamamen haklısınız. 6 Haziran 2013 tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Tanıdık bir eczacı yok mu internet fiyatına yakın fiyattan alırsınız 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 15 Haziran 2013 Yazar Paylaş 15 Haziran 2013 çukurambardaki e-bebebek mağazasından aldım 500 ml 22.90 tl ilgilenen tüm arkadaşlara teşşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts