İçeriğe Yönlendir

Bebek Şampuanı Fiyat Dengesizliği

Özcan Keskin

Recommended Posts

Özcan Keskin

arkadaşlar başlığı çok düşündüm aklıma bu geldi

şimdi sorun şu

9 aylı kızımda bazı cilt problemleri yaşıyoruz doktora gittik alerji testleri yapıldı ama ciddi bişey çıkmadı

ama doktorun bazı önerileri var

ilk olarak şampuanını değiştirin dedi kullandığımız şampuan dandik bişiy değil ama nedense kullanmayın dedi

velhasıl kelam soluğu eczanede aldık

sebamed adlı şampuan

elimde yok ama 1-2 saate getirtirim dedi bende siz getirin ben işe gidecem yarın sabah alırım dedim

250 ml için 22 TL, 500 ml için 40 tl dedi bende mecbur alacaz siz getirin dedim ama doğrusu pahalı geldi dedim oda kampanyaları varmı bi sorayın dedi aradı sordu 250 ml için 1 alana 2. si %50 indirimli dedi iyi barı dedim 250 ml + 250 ml = 500 ml 35 TL te geliyordu.

eve gelince aklıma geldi netten bi araştırayım dedim resmen şok oldum internetteki satış fiyatları yarı yarıya daha uygun

bende satış sitelerindeki fiyatları print screen yaparak resimleri telefonuma attım ve eczaneye gittim.

sizin 40 tlye sattığınız şampuan burada 18,50 tl dedim adam internete ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bu fiyat çok uygun bence ordan alın dedi.

şimdi aklıma takılan şu neden bu kadar çok fiyat farkı var eczanede 250 ml 22 TL internette 500 ml 18,5 tl

inanın parasında değilim yavruya kurban olsun 3 paket sigara parası ama kazıklanmak zoruma gider doğrusu 2 katına alırsam sizce ne yapmalıyım

ürünün linkleri bunlar

http://www.akakce.com/bebek-bakim-urunu/en-ucuz-sebamed-baby-500-ml-sampuan-fiyati,267039.html

http://www.eczanemizde.com/?urun-8568-Sebamed-Baby-Sampuan-500-ml.html

buda yavru :)

6766_10151483068788790_1165374242_n.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Volkan özyurt

bu kadar kar marjı olacağını hiç sanmıyorum. internette bulduklarınız eski maldır yada sahte olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

benimde aklıma gelmiyor değil ama 10 15 tane sitede fiyatlar hemen hemen aynı 17 TL ila 20 TL arasında

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

maşallah :nazar: tüm şampuanlar kurban olsun ona :)

İnternet ile mağaza arasında elbette fark olacak. Kira var, elektrik su, çalışanların maaşı vs. İnternet stoksuz çalıştığı için maliyetleri daha düşük vs. Bu tarz sağlık/gıda gibi ürünleri ben ucuz da olsa internetten almam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

maşallah :nazar:

yakınlarınızda e bebek gibi büyük bebek mağazaları varmı, oralardan almaya çalışın genelde kampanyaları oluyor. bizim hanım çok güzel takip ediyor kampanyaları bulduğum zaman alıyorum.

http://www.e-bebek.com/arama?page=1&f_subcategory=sampuan_ve_sabun buradan bir bakın fiyatlara isterseniz 500 ml 22,90 tl görünüyor. buradaki ürünler genelde yeni ürünler oluyor çünkü sürkilasyonları fazla,

bir de eczacı arakdaş acaba ürünleri karıştırmış olabilirmi banyo köpüğü diye bir üründe var aynı şampuan gibi onun fiyatı bunun hemen hemen iki katıdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Konuya hiç vakıf değilim fakat ufaklığı görünce maşallah demeden geçmek istemedim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin
(düzenlendi)

maşallah :nazar:

yakınlarınızda e bebek gibi büyük bebek mağazaları varmı, oralardan almaya çalışın genelde kampanyaları oluyor. bizim hanım çok güzel takip ediyor kampanyaları bulduğum zaman alıyorum.

http://www.e-bebek.c...ampuan_ve_sabun buradan bir bakın fiyatlara isterseniz 500 ml 22,90 tl görünüyor. buradaki ürünler genelde yeni ürünler oluyor çünkü sürkilasyonları fazla,

bir de eczacı arakdaş acaba ürünleri karıştırmış olabilirmi banyo köpüğü diye bir üründe var aynı şampuan gibi onun fiyatı bunun hemen hemen iki katıdır.

e bebek mağazalarına bi bakıyım abi

ürünü eczanede gördüm karışmaihtimali yok abi

cevaplar için teşşekkür ederim

edit : burası yakın sayılır abi olmazsa burdanda alabilirim çok teşşekkür ederim yardımlarınız için

Ankara ebebek

Adres: Çukurambar 1425. Cadde No:17 Ankara

Telefon: 0 312 284 73 34

Faks: 0 312 284 53 51

Çalışma saatleri: 10:00 - 21:00

tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

bu

Konuya hiç vakıf değilim fakat ufaklığı görünce maşallah demeden geçmek istemedim. :)

karpuz yemesi bi başka güzel abi

2 dişiyle küçücük koparıyor

:baby:

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

Eczaneden alınan kozmetik ürünleri genelde dışarıya göre pahalı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maşallah yavruya....arkadaşlarında dediği gibi,bilindik yerden almak daha mantıklı...türkiyede imitasyon olayı bayağı bayağı meşhurdur...

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Maşallah yiğenimize... Ben de internetten çok daha ucuza parfüm buluyorum ama dandik çıktı yazıyorlar. Cesaret edip alamıyorum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar internette her fiyata güvenilmez ama sağlam siteler de var..İnternetten bir çok şeyi çok uygun fiyatlara alıyorum.Beklerim acelesi yok diyorsanız 3-5 gün internet alışverişi doğru tercihtir.Yalnız hep şunu söylerim..İnternetten bilmediğiniz malı almayın.Yani alacağınız malı başka bir yerde inceleyin görün ondan sonra internetten araştırıp sipariş verin.Yoksa ürün gelir aa bunun rengi böylemiymiş fotoğrafta daha sarı duruyordu, aa bu bu kadar küçükmüymüş fotoğrafta dev gibi duruyordu falan dersiniz..Netice de internet alışverişinden memnun kalmazsınız ve birdaha tövbe edersiniz.Sonuçta da yine siz kaybetmiş olursunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

maşallah :nazar: tüm şampuanlar kurban olsun ona :)

İnternet ile mağaza arasında elbette fark olacak. Kira var, elektrik su, çalışanların maaşı vs. İnternet stoksuz çalıştığı için maliyetleri daha düşük vs. Bu tarz sağlık/gıda gibi ürünleri ben ucuz da olsa internetten almam.

İnternet satışlarının bir çoğunda böyle avantajlar var.Haklısınız.

Çalıştığım işyerinde arkadaşlar,güneş lekeleri için krem satın alıyorlar.5 senedir alışverişi aynı eczaneden yapıyorlar.Toplu alım yaptıkları için satış fiyatı ürün başına 70 tl ye geliyor.Geçen sene internetten aynı marka ürünü yaklaşık %35 indirimli satın aldılar.Sonuç:Fiyasko.

Bir çoğunda cilt problemleri ortaya çıktı.Yaptıkları işten çok pişman oldular.Bu sene tekrar aynı yerden siparişe devam ediyolrar.

Bende kızım ve ailem için alışverişi eczaneden yapıyorum.Diş fırçası,şampuan,krem ve kozmetik v.b. ürünleri çok zorda eczaneden almaya çalışıyorum.Siz aradaki fiyat farkını düşünmeyin.Bildiğiniz ve güvendiğiniz ürünlerden şaşmayın.Sonra keşke şöyle yapsaydım dememek için size nacizane tavsiyemdir.

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Maşallah :nazar: Ben artık Islak mendili bile internetten alıyorum, unnado.com a baktınızmı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kaliteli sitelerden alınan ürünlerde sıkıntı olmuyor.Ben e-bebek sitesini çok kullandım.Hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.Ben şu an şampuan olarak nivea nın ürünün kullanıyorum.Krem olarak da onu kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.Bazı bebeklerde ister istemez farklılıklar olabiliyor.Bazen denemek gerekiyor farklı ürünleri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yerim o yavruyu ya :nazar:

Sebamed çok iyi bir markadır. Senelerce ailece kullandık. Biraz pahalıdır dediğiniz gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maşallah. 3 yıla yakın zamandır nivea kullanıyoruz ufaklık için çok memnun. Biz de kokusundan çok memnunuz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yanlış anlaşımasın.İnternet alışverişi yapmayın demedim.Sadece bildiğiniz bir ürünü kullanın dedim.Kullanıcı yorumları çok önemli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

www.cosmofresh.com, ben buradan alıyorum bebeğimizin ürünlerini, hem piyasaya göre biraz hesaplı hem de 50 TL üzeri kargo bedava. Dalin.com'dan alışveriş yapacağınız zaman otomatik buraya yönlendiriliyorsunuz zaten.

ör: Dalin 6 kg. bebe çamaşır yumuşatıcısı dışarıda 18 lira iken bu sitede 12 lira idi hatırladığım kadarıyla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

e bebek mağazasına gidip görerek ve son kullanma tarihine bakarak alacam

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

az önce telefonla aradım normanle 32 TL şuan indirimli 22 tl dediler 500 ml için

eczane de 40 tl neden bu kadar fiyat farkı var dedim

orjinal ürün güvenerek kullanabilirsiniz dediler

Yorum bağlantısı

İnternet siteleri eğer belli bir satış adedinin üzerindelerse indirimli veya bedava ürün alabiliyorlar. Yani adam günde 50 şampuan satıyor. Sebamed de diyor ki (veya toptancısı bölge bayii) arkadaş sen benden 500 tane mal al bi 500 de benden hediye. Adam da fiyatı ona göre verebiliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...