Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Olmaz diye birşey yok....yeterki iste..... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 HK yazacaktınız galiba Yok terbiyeye sana gönderecekti. İlkinde öyle yazdı. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Benim adım tatar ramazannnn....ben bu mangalı yakarımmmm :D HK yazacaktınız galiba Yoo doğru yazdık Ve güneş enerjisi ile çalışan mangal türü.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Balık yakalamak, balıkçının işidir, Ocakbaşında et yemek, fctr'nin işidir, Gel inat etmesin kocan, Bu işin sonu göbeğin şişliğidir.. Çok yakar yiğenim, kokusu davığın üstüne siner :bravo: Emmi görmesin bunu.Bu aralar güneş enerjisi olayına yöneldi. Bunu kesin bağ evine kurar 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 ilk mesajı okuduktan sonra aradaki mesajları hiç okumadan buraya direk yazıyorum, kardeşim sizin başka işiniz yok mu? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 ilk mesajı okuduktan sonra aradaki mesajları hiç okumadan buraya direk yazıyorum, kardeşim sizin başka işiniz yok mu? Birileri bu işle ilgilenmeli ama Elimizi taşın altına soktuk biz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mangal Ahha yerini az çok buldum sayılır, şantiyeye gelirsem bir anda senin orayı basabilirim ona göre 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ahha yerini az çok buldum sayılır, şantiyeye gelirsem bir anda senin orayı basabilirim ona göre Ali abi haber vermezsen babamları basarsın babamların balkon. Keşke gelsen. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ali abi haber vermezsen babamları basarsın babamların balkon. Keşke gelsen. Yapma ya, olsun selamını söyler mangala dalarım gelince haberleşiriz o zaman, ziyaretine geleyimde şu senin tırt fiat tada bir bakayım, düşmediyse moturuna bir el atarım artık Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yapma ya, olsun selamını söyler mangala dalarım gelince haberleşiriz o zaman, ziyaretine geleyimde şu senin tırt fiat tada bir bakayım, düşmediyse moturuna bir el atarım artık Yok daha düşmedi Güzel olur abi buyur gel 0-100 yaparız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Ekonomimle ezerim seni 5 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) bu mangalı tek geçerim. katlanır yer kaplamaz. 27 Mart 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 bu mangalı tek geçerim. katlanır yer kaplamaz. Abi bundan istiyorum Bagajdan hiç çıkarmam 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Beyaz etciyiz biz Bileydim yaparmıydım ya laaa Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ekonomimle ezerim seni SEnin araba güzel abi görmüştüm resmini maşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ya şimdi çok güzel mis gibi kebap kokusu geliyor :( Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Emmi görmesin bunu.Bu aralar güneş enerjisi olayına yöneldi. Bunu kesin bağ evine kurar Burası bir espanyol ülkesi...newşehere gelip gidiyorlarmış ilk mesajı okuduktan sonra aradaki mesajları hiç okumadan buraya direk yazıyorum, kardeşim sizin başka işiniz yok mu? Hocam yaza sıkı bir giriş yapalım istedik Abi bundan istiyorum Bagajdan hiç çıkarmam Nerden istiyorsun mk ? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ya şimdi çok güzel mis gibi kebap kokusu geliyor :( İnsan pis boğaz olunca,balata kokusu bile kebap kokusu oluyor değilmi... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ya şimdi çok güzel mis gibi kebap kokusu geliyor :( Bu taraftan geliyordur, Kızılayda mangallar yanmaya başladı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mangalda kül bırakmadınız be Dünyada mangal style kalmadı ne varsa bu konuda Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Nerden istiyorsun mk ? Nerde satılıyorsa adres alalım Ben bunu bagajda gezdiririm İnsan pis boğaz olunca,balata kokusu bile kebap kokusu oluyor değilmi... Beni başkasıyla karıştırma. Benim damak tadım iyidir Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu taraftan geliyordur, Kızılayda mangallar yanmaya başladı Mükremin abi yapma etme gazlama mk'yı geçen bir yedi 1 gün boyunca kendine gelemedi :D Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi bundan istiyorum Bagajdan hiç çıkarmam hocam en ucuzu burda galiba. http://www.indirdik.com/Mr-Cook-Katlanir-Pratik-Mangal Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Nerde satılıyorsa adres alalım Ben bunu bagajda gezdiririm Eminönün de buluruz sorun yok Beni başkasıyla karıştırma. Benim damak tadım iyidir Biz tobleroneciyiz...damakçılar hk nın yanına Yorum bağlantısı
Recommended Posts