Doğan Can Demir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 abi almanlar herşeyi Türkler'den öğrendiler..! Karpuzu bile önceden pişirip yiyorlarmış..! Sen düşün artık..! Alman larda bizden kalır yanları yok ama bizden 10 adım geride geliyorlar..! abi sen onu nasıl dolduruyorsun.. ? kuzuyu komple şişemi takıyorsun..? abi bi defada ne var ne yok pisirip sicak sicak yemek varken 2 3 defa yapip soguk mu yiyelim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Simdi benim mangalin resmini atcam gorgusuzluk olcak 1 metre krom malgal Doğan, krom mangal, krom mangal diyorsun kaç oldu bak.. Meraklandırıyorsun bizi. İlk etkinlikte mangalı alıp gelmezsen seni bulurum olan göre..(sol üst baştaki benim) Test edip deneyeceğiz. Yorumları burada paylaşacağız.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Doğan, krom mangal, krom mangal diyorsun kaç oldu bak.. Meraklandırıyorsun bizi. İlk etkinlikte mangalı alıp gelmezsen seni bulurum olan göre..(sol üst baştaki benim) Test edip deneyeceğiz. Yorumları burada paylaşacağız.. Ben demiştim Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Doğan, krom mangal, krom mangal diyorsun kaç oldu bak.. Meraklandırıyorsun bizi. İlk etkinlikte mangalı alıp gelmezsen seni bulurum olan göre..(sol üst baştaki benim) Test edip deneyeceğiz. Yorumları burada paylaşacağız.. tamamdir abi test ederiz ama sicakken yaklasmayin krom sogumuyor bizim otobus duraklarinin oturma yerleri krom kisin soguktan yazin sicaktan oturulmuyor sekilci belediye gecen fabrikada belediye sekil olsun diye krom klozet yaptirdi komedi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Konu ilginç mangallarsa ben de ilginç mangal tavsiyesi bekliyorum Malum sezon açıldı, şu açılır kapanır tarzda katlanınca arabanın arkasında yer kaplamasın devamlı dursun diye bir mangal almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz,çabuk yıpranmasın,ızgarası sağlam olsun istiyorum özellikle. http://www.hepsiburada.com/liste/ruby-pratik-katlanabilir-mangal/productDetails.aspx?productId=hrrubktlmng40235&categoryId=34001281 http://www.n11.com/pratik-katlanir-mangal-portatif-barbeku-P15080181 http://www.sanalpazar.com/Katlanabilir-Portatif-Mangal__isp19176063 http://www.sanalpazar.com/Katlanabilir-Portatif-Mangal-Barbeku-Katlanir__isp19143488 Bu tarz birşey arıyorum. Tecrübe edinen var mıdır acaba? buradan aldım sağlam çıktı diyen. Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Konu ilginç mangallarsa ben de ilginç mangal tavsiyesi bekliyorum Malum sezon açıldı, şu açılır kapanır tarzda katlanınca arabanın arkasında yer kaplamasın devamlı dursun diye bir mangal almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz,çabuk yıpranmasın,ızgarası sağlam olsun istiyorum özellikle. ... Bu tarz birşey arıyorum. Tecrübe edinen var mıdır acaba? buradan aldım sağlam çıktı diyen. Şimdiden teşekkürler Birkaç ufak tiyo veriyim. Buna göre birdaha araştır. - Öncelikle eitn pişeceği tek ile mangalın kömür yanan kısmı arasından mutlaka yükseklik ayarı olmalı. Aksi takdirde birçok olumsuzluk doğabilir. İlki, ilk parti etler yanar, ikniciler güzel pişer, hava almadığından ateş azalır ve üçüncü parti etler ya çiğ kalır, ya uzun sürer pişmesi yada ateşi gazlaman gerekir. Sürekli ateşi karıştırma yada yelleme ihtiyacı doğa vs vs.. Bunlarla uğraşmak istemiyorsan mujtlaka tel kademeli yükseklik ayarlı olmalı. - 2 çeşit tel ızgara mutlak olmalı. Geniş yüzeyli biftek, bonfile, pirzola, külbastı, beyti tarzlar için tekli ızgara. Ufak çaplı köfte, kanat, şiş vs tarzı etler içinde tost tipi sıkıştırmalı ızgara olmalı. - Kalın, yanmaz boyalı mangalların ömürleri daha uzun olur. Direkt paslanmazdan yapılanlar kısa sürede çürür. - Kömür yanan kısım çevresi mutlaka delikli hava alabilen bir şekle sahip olmalı. Yoksa yine ateş hava almaz, çabuk söner, sürekli yellemek yada ateşlemek gerekir. Basit kullanımlık mangal için ilk aklıma gelen, dikkat etmen gerekenler bunlar.. İstanbul dasın. Önce büyük Gross market, yapı market gibi yerlerde gez, görerek beğen alacağın mangalı. Fiyat araştır. Gerekirse aynı modelini netten bakıp alırsın Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Birkaç ufak tiyo veriyim. Buna göre birdaha araştır. - Öncelikle eitn pişeceği tek ile mangalın kömür yanan kısmı arasından mutlaka yükseklik ayarı olmalı. Aksi takdirde birçok olumsuzluk doğabilir. İlki, ilk parti etler yanar, ikniciler güzel pişer, hava almadığından ateş azalır ve üçüncü parti etler ya çiğ kalır, ya uzun sürer pişmesi yada ateşi gazlaman gerekir. Sürekli ateşi karıştırma yada yelleme ihtiyacı doğa vs vs.. Bunlarla uğraşmak istemiyorsan mujtlaka tel kademeli yükseklik ayarlı olmalı. - 2 çeşit tel ızgara mutlak olmalı. Geniş yüzeyli biftek, bonfile, pirzola, külbastı, beyti tarzlar için tekli ızgara. Ufak çaplı köfte, kanat, şiş vs tarzı etler içinde tost tipi sıkıştırmalı ızgara olmalı. - Kalın, yanmaz boyalı mangalların ömürleri daha uzun olur. Direkt paslanmazdan yapılanlar kısa sürede çürür. - Kömür yanan kısım çevresi mutlaka delikli hava alabilen bir şekle sahip olmalı. Yoksa yine ateş hava almaz, çabuk söner, sürekli yellemek yada ateşlemek gerekir. Basit kullanımlık mangal için ilk aklıma gelen, dikkat etmen gerekenler bunlar.. İstanbul dasın. Önce büyük Gross market, yapı market gibi yerlerde gez, görerek beğen alacağın mangalı. Fiyat araştır. Gerekirse aynı modelini netten bakıp alırsın Tavsiyeler için teşekkürler abi bu tip katlanan getirdi arkadaş geçen sefer de dediğin gibi çok yüksek kaldı ızgara son partide zor pisirdik en önemlisi o cidden. Dediğin gibi bi metrogross market yapmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Konu ilginç mangallarsa ben de ilginç mangal tavsiyesi bekliyorum Malum sezon açıldı, şu açılır kapanır tarzda katlanınca arabanın arkasında yer kaplamasın devamlı dursun diye bir mangal almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz,çabuk yıpranmasın,ızgarası sağlam olsun istiyorum özellikle. http://www.hepsiburada.com/liste/ruby-pratik-katlanabilir-mangal/productDetails.aspx?productId=hrrubktlmng40235&categoryId=34001281 http://www.n11.com/pratik-katlanir-mangal-portatif-barbeku-P15080181 http://www.sanalpazar.com/Katlanabilir-Portatif-Mangal__isp19176063 http://www.sanalpazar.com/Katlanabilir-Portatif-Mangal-Barbeku-Katlanir__isp19143488 Bu tarz birşey arıyorum. Tecrübe edinen var mıdır acaba? buradan aldım sağlam çıktı diyen. Şimdiden teşekkürler Ozan kesinlikle bundan al derim sana... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244700-birbirinden-ilginç-mangallar/?p=2300336 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Ozan kesinlikle bundan al derim sana... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244700-birbirinden-ilginç-mangallar/?p=2300336 Abi o da ayrı dert ya tüp falan taşı devamli ben kömür yakmaktan hoşlanıyorum bir de bu tarz ürünler bana göre değil o is çıkacak ete Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Abi o da ayrı dert ya tüp falan taşı devamli ben kömür yakmaktan hoşlanıyorum bir de bu tarz ürünler bana göre değil o is çıkacak ete 2 dakikada mangalın hazır...is derdi yok,saçlarının leş gibi kokma derdi yok Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Abi o da ayrı dert ya tüp falan taşı devamli ben kömür yakmaktan hoşlanıyorum bir de bu tarz ürünler bana göre değil o is çıkacak ete +1500 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 2 dakikada mangalın hazır...is derdi yok,saçlarının leş gibi kokma derdi yok Okudum abi zaten sizin bunun hakkindaki yazilarinizi ama ben is olsun istiyorum ne kadar is o kadar lezzet ezelden dumanciyiz pratik aslında ama hic bi sekilde kömür atesinde pişmiş kadar güzel olamaz diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 2 dakikada mangalın hazır...is derdi yok,saçlarının leş gibi kokma derdi yok Öyle mangalmı olurmuş Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Okudum abi zaten sizin bunun hakkindaki yazilarinizi ama ben is olsun istiyorum ne kadar is o kadar lezzet ezelden dumanciyiz pratik aslında ama hic bi sekilde kömür atesinde pişmiş kadar güzel olamaz diye düşünüyorum Kirlenmekte güzeldir,sana kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Kirlenmekte güzeldir,sana kolay gelsin. Kesinlikle Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Öyle mangalmı olurmuş Karışma sen bu olaya..kayınvalidene selamlar Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Karışma sen bu olaya..kayınvalidene selamlar Oooo. Gözün yükseklerde desene Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Oooo. Gözün yükseklerde desene Ne zaman aşağılarda gördün beni Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Mermer mangalı...4 adet tuğla,koca bir mermer (Kalabalığa göre çapı değişebilir) ve meşe odunu...Bu iş için yeterlidir... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Peki pişirme süresi ? Uzuuuuuuuuuuuuun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Peki pişirme süresi ? Kırmızı ette 15 dakika...tavukda 10 dakika...köftede 5 dakika... Uzuuuuuuuuuuuuun Alakası yok,mermerin ısısı rahat 400 derece vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Kırmızı ette 15 dakika...tavukda 10 dakika...köftede 5 dakika... Alakası yok,mermerin ısısı rahat 400 derece vardı Gayet iyi bir süre. Dediğin gibi mermerin ısısı çok yüksek. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Yani bagajda sürekli 1 kalıp mermer ve 4 tuğla taşımak yeterli olacak Öyle mangal çakmalarına gerek yok demekki Mermerin ısısı yüksekmiş. İyi yemişsiniz bu arada Yorum bağlantısı
Recommended Posts