Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Şansını zorlama bak yakarım Mangalımı? Yak geliyorum Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Sen bir gelsene bu tarafa... Görüşeceğiz Hay sen çok yaşa abi... İnşallah Abi. Bende istiyorum. Vayyy. Adam kayırma, taraf tutma Aşk olsun Mükremin abi.. Naptım ben sana Gelin arabam sorunsa çeker giderim uzaklara.. (H.E. yanına mangal bozmasını denemek için ) Nihahahah yırttım ben, canımsın Mükremin Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 İnşallah Abi. Bende istiyorum. Nihahahah yırttım ben, canımsın Mükremin Abi. Oooo. Angara dayanışması ha Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Mangalımı? Yak geliyorum Sana demek istedim ben Tahir Abi, Almanyada mangali sormustu... hazirliksiz gittik, ama fena olmadi..! Yer Baddürkheim denen üzüm baglarinin icerisinde dağlık bir köy..! Mesut sen ne yaptın yaa Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Yeter umsuruk ettiler beni yaaw ..! daha dur resim çekme alışkanlığım yoktu.. Artık var..! Forumun gazı çok iyi ya Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 öyle Bir Ara gaz veriyorki hic sorma.. Resim gördümmü, hele birde ballı ballı anlattılarmı..! Kendimi mangalda buluyorum..! :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Tahir Abi, Almanyada mangali sormustu... hazirliksiz gittik, ama fena olmadi..! Yer Baddürkheim denen üzüm baglarinin icerisinde dağlık bir köy..!Türk heryerde Türk. Boğazlar meselesi Afiyet olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Sağol abi, inşallah bir gün beraber yemekte kısmet olur.. Mesut, yeme ve yedirme şu Alaman sosisini. İçinde ne olduğu belli değil. Gerçek etten yap şu mangalı. Biftek bonfile pirzola, hiç olmadı köfte.. Yaktığın ateşe yazık Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 abi bilindik yerden Helal et.. türk marketinden alinma...! bugün acele oldu Abi..! Yoksa o dediklerin var..! Yok, o manada demedim. Helal et olduğuna eminim de içinde et yok bunların. Dana kuzu da olsa neresinden yapıldığı belli değil. Sonrası basıyorlar nişastayı, nitratı, kimyasalı. 1 kg sosisin içinde toplasan 200 gr safi et ya var ya yok Kalanını söylemiyim, afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Yok, o manada demedim. Helal et olduğuna eminim de içinde et yok bunların. Dana kuzu da olsa neresinden yapıldığı belli değil. Sonrası basıyorlar nişastayı, nitratı, kimyasalı. 1 kg sosisin içinde toplasan 200 gr safi et ya var ya yok Kalanını söylemiyim, afiyet olsun Okulunu okumak başka ya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Sağol abi, inşallah bir gün beraber yemekte kısmet olur.. Inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Kömür atesinde cay icen..? tabiki caydanlik bakir olsaydi daha Bir Güzel olurdu..! Burasida Mannheim Dan Bir piknik yeri,kocaman bir ormanın içidir.. İçinde geyikler tavşanlar bir dolu.. Gözünüze illaki çarpar.. : kışın burada kocaman ateşler yaktık, çaylar demledik..! Almanlarla halay çektik.. güzel yerdir..! Resimleri soldan sağa çektim... : Etleri göremedik Mesut Afiyet olsun kardeşim. Gerçekten çok güzel yerler.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Almanlarda varmı mangal,piknik kültürü Ben sordum daha önce, kralını yapıyorlarmış :D Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Ben sordum daha önce kralını yapıyorlarmış :D kralmı yasaklamış şimdi niye yapmıyolarmış Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 kralmı yasaklamış şimdi niye yapmıyolarmış Virgülü unutmuşum Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 abi açlıktan, aklıma gelmedi.. Ancak yedikten sonra çay faslına geçtikten sonra aklıma geldi..! Bunu genelde bir çoğumuz yaşarız,sonra aaa resim çekmeyi unuttuk deriz Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Simdi benim mangalin resmini atcam gorgusuzluk olcak 1 metre krom malgal Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 abi tam o mangalın resmini atacak yerdesin, çekinme at,at ..! yarin resmini cekip atayim o zaman 2 kisi anca kaldirabilir bosken bi kisi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Kömür atesinde cay icen..? tabiki caydanlik bakir olsaydi daha Bir Güzel olurdu..! Burasida Mannheim Dan Bir piknik yeri,kocaman bir ormanın içidir.. İçinde geyikler tavşanlar bir dolu.. Gözünüze illaki çarpar.. kışın burada kocaman ateşler yaktık, çaylar demledik..! Almanlarla halay çektik.. üzel yerdir..! Resimleri soldan sağa çektim... Almanların Mangal kültürü nasıl Mesut. Yoksa piknik alanları biz Türkler için mi açken sen, Sen değilsin..! kafa çalışmıyor abi, ancak yedikten sonra, beliriyor birşeyler..! Ben o yüzden ilk lokmayı almadan çekiyorum Yoksa sonu hiçte iyi olmuyor Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Almanların Mangal kültürü nasıl Mesut. Yoksa piknik alanları biz Türkler için mi Ben o yüzden ilk lokmayı almadan çekiyorum Yoksa sonu hiçte iyi olmuyor Bizim grupta yer alıyorlarmış...bildiğin yiyici işte Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Bizim grupta yer alıyorlarmış...bildiğin yiyici işte Yapıcı kim Yorum bağlantısı
Recommended Posts