Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Böyle bayılmaya can feda :DYutupe olaydı vidyosunu koyardım ama, şansına küs Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Yutupe olaydı vidyosunu koyardım ama, şansına küs Benim youtube her zaman kapalı Koysaydın da izleyemezdim :D Ev hariçti tabi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Kerem çok iddialı konuşma. Ben çooook iddialı konuştum Ağzımın payını aldım Süper oluyor. O taşlar kor oluyor. Mükremin abi sen inanıyormusun HE mangal yakacak peh peh peh. İstersen Yiğithanla sana bebelac mama alalım Ağzının payını aldın sus işte... Yakarım tabi ne var..balata spreyimde var.. Aptamil varsa getir.. Bu mangalı alınca yakacağına aklım kesiyor da, sanırım sadece ısınmak için yakacak. Çekmecenin amacını biliyon değil mi? Nargile amaçlı düşünüyorum abi... Çekmece takım çantası için ideal boyutlarda... Sucuktan kolyeye bayıldım +1 Ben bunun kemerinden istiyorum Tam benlik abi o zaman, bana bunun gibi küçük ama işlevli, dumansız ama lezzetli bir mangal lazım...! Hiç düşünme hemen al... Yutupe olaydı vidyosunu koyardım ama, şansına küs Vatsaptan yolla Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Bende bir mangal var 1 metre kromdan yaptim 1 defada butun etleri pisirip sicak sicak yiyebiliyorsun ama tek sorun krom sogumuyor ve cok buyuk mangal Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Resim olmadan inanmam http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/lol.gif Yok hocam öyle değil...ateş yanıyo kapalı ortamda oluşan buhardan pişiyor...su hiç yok...farklı birşeydi ya Hakan Abi biraz gec olsada Katlaninca kutuya sigiyor surekli c-max'in bagajinda Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 28 Mart 2014 Paylaş 28 Mart 2014 Hakan Abi biraz gec olsada Katlaninca kutuya sigiyor surekli c-max'in bagajinda Nerden ne kadara aldim bunu cok iyiymis alman lazim katla bagaja koy dursun Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Hakan Abi biraz gec olsada Katlaninca kutuya sigiyor surekli c-max'in bagajinda Mutfak masasında mı yaktın Mert Benimki kocaman, yuvarlak, ayaklı/ tekerlek.. Bagaja tam sığıyor ama yanına en fazla etler ve kömürü koyabiliyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Hakan Abi biraz gec olsada Katlaninca kutuya sigiyor surekli c-max'in bagajinda Mangalı eskitmiş öyle resmini koymuş yeni mangal istiyoruz pratikmiş ama.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 bende de canta gibi birsey var.. Hava Güzel hazirlik yapiyorum.. Gidiyorum, gelin antep isi Kebap yedireyim..! Ne tesadüf bende akşama çipura yapıcam... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Ne tesadüf bende akşama çipura yapıcam... Bana da hanım dışarıda yemek ısmarlayacak. Malum tüm paramı telefona verdim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 En iyi mangal doğal olandırKardeşş izcilikte kural toprakta ateş yakılmaz. O toprağı yakar ve toprak zarar görür. Yakmak zorundaysan altına taş sereceksin. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Ne tesadüf bende akşama çipura yapıcam... Hakan şimdi bende alabalık yedim ağzına layık superdi Hakan şimdi bende alabalık yedim ağzına layık superdimalum 4. Eleman yolda. Periyodik olarak haftada iki kez balık yemesi gerekiyor. Küçük içinde çok faydalı. Migros dan alınırsa orda pisiriyorlar süper bir hizmet. Zaten hatun küçücük benim hicbirsey de pisiremiyor (duymasin) Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Hakan şimdi bende alabalık yedim ağzına layık superdi malum 4. Eleman yolda. Periyodik olarak haftada iki kez balık yemesi gerekiyor. Küçük içinde çok faydalı. Migros dan alınırsa orda pisiriyorlar süper bir hizmet. Zaten hatun küçücük benim hicbirsey de pisiremiyor (duymasin) 4 bebeğe mi baksın, sana mangal keyfimi yapsın kadıncağız? Destek iyidir. Ya MK gibi dışarıda pişirtip alıcan, yada sen kolları sıvayıp giricen mutfağa Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 4 bebeğe mi baksın, sana mangal keyfimi yapsın kadıncağız? Destek iyidir. Ya MK gibi dışarıda pişirtip alıcan, yada sen kolları sıvayıp giricen mutfağa o da daha yetenekli olsun kardeşim kanarya diye mi besliyoruz onu biz ford uyuz o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 o da daha yetenekli olsun kardeşim kanarya diye mi besliyoruz onu biz ford uyuz o kadar Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 En iyi mangal doğal olandır mert ne yenir bunlar uf be.... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Makinayı kurdum ve denedim...sonuç süper Bundan sonra boş durmaz bu mangal Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Kızılcahamam'da denenmedikten sonra mangal demem ona ben. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Makinayı kurdum ve denedim...sonuç süper ... Bundan sonra boş durmaz bu mangal Bende denemeden inanmam. Şuan için fikrim= TIRT Kömürsüz mangal, mangal değildir. Olsa olsa ... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Ulen ne mangallar varmış valla şaştım. Ama Mesut'un mangal güzelmiş. Bir tarafta köfte ızgara diğer taraf ta şiş yap. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Kızılcahamam'da denenmedikten sonra mangal demem ona ben. Bende denemeden inanmam. Şuan için fikrim= TIRT Kömürsüz mangal, mangal değildir. Olsa olsa ... Mert, sana kıyamam da , Kerem bir gün bu mangalların da yanımızda olduğu bir ortamda bir araya gelmek nasip olursa elimden çekeceğin var. (bizim oralarda seni meletmezsem ne olim denir) Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Kızılcahamam'da denenmedikten sonra mangal demem ona ben. Sen bir gelsene bu tarafa... Bende denemeden inanmam. Şuan için fikrim= TIRT Kömürsüz mangal, mangal değildir. Olsa olsa ... Görüşeceğiz Mert, sana kıyamam da , Kerem bir gün bu mangalların da yanımızda olduğu bir ortamda bir araya gelmek nasip olursa elimden çekeceğin var. (bizim oralarda seni meletmezsem ne olim denir) Hay sen çok yaşa abi... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Mert, sana kıyamam da , Kerem bir gün bu mangalların da yanımızda olduğu bir ortamda bir araya gelmek nasip olursa elimden çekeceğin var. (bizim oralarda seni meletmezsem ne olim denir) Vayyy. Adam kayırma, taraf tutma Aşk olsun Mükremin abi.. Naptım ben sana Gelin arabam sorunsa çeker giderim uzaklara.. (H.E. yanına mangal bozmasını denemek için ) Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Vayyy. Adam kayırma, taraf tutma Aşk olsun Mükremin abi.. Naptım ben sana Gelin arabam sorunsa çeker giderim uzaklara.. (H.E. yanına mangal bozmasını denemek için ) Şansını zorlama bak yakarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts