Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Ne zaman geliyorsun abi... http://www.youtube.com/watch?v=fv2SgjweEwk Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fv2SgjweEwk Ağam çok romantiksin... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 İhtiyar heyeti için hazırlık yapıyor, stajyer olacak ya o bakımdan. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 İhtiyar heyeti için hazırlık yapıyor, stajyer olacak ya o bakımdan. Abi bir seferlik yine seni mangalın başına alırız,hem öğretirsin hemde yedirirsin son kez Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Abi bir seferlik yine seni mangalın başına alırız,hem öğretirsin hemde yedirirsin son kez Kendin yiyemiyon mu? Sen hazırla pişir, ben kendim yerim, senin yedirmene gerek yok canım. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Kendin yiyemiyon mu? Sen hazırla pişir, ben kendim yerim, senin yedirmene gerek yok canım. Yok abi sen pişirirsin bizde güzelce yeriz anlamında yazdım onu...yedirirsin demem o manada... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Çıks.. Olmamış. Kömürsüz mangala mangal denmez.. Güle güle kullan. Üzerinde pişenleri de başka konularda görmek isteriz Kerem çok iddialı konuşma. Ben çooook iddialı konuştum Ağzımın payını aldım Süper oluyor. O taşlar kor oluyor. İhtiyar heyeti için hazırlık yapıyor, stajyer olacak ya o bakımdan. Kendin yiyemiyon mu? Sen hazırla pişir, ben kendim yerim, senin yedirmene gerek yok canım. Mükremin abi sen inanıyormusun HE mangal yakacak peh peh peh. Yok abi sen pişirirsin bizde güzelce yeriz anlamında yazdım onu...yedirirsin demem o manada... İstersen Yiğithanla sana bebelac mama alalım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Kerem çok iddialı konuşma. Ben çooook iddialı konuştum Ağzımın payını aldım Süper oluyor. O taşlar kor oluyor. Mükremin abi sen inanıyormusun HE mangal yakacak peh peh peh. İstersen Yiğithanla sana bebelac mama alalım Bu mangalı alınca yakacağına aklım kesiyor da, sanırım sadece ısınmak için yakacak. Mükremin abi.. 4. resimdeki olayı anlamadım orasını tam takıyorum ama delik ortada duruyor... Çekmecenin amacını biliyon değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 1-Bu mangalı alınca yakacağına aklım kesiyor da, sanırım sadece ısınmak için yakacak. 2-Çekmecenin amacını biliyon değil mi? 1-Annesi ısrar ederse yakar 2-Tarif ettim sen yine de ara anlat abi Kömürde pismis gibi tad verirmi ? Test ettim sonuç başarılı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 vallahami abi,benimde bulmam lazim, balkonlarda genelde izin vermiyorlar, dumandan dolayi.. Burda varmıdır acaba..? Bakmam lazım..! Mesut bu yaz biz (Hakan Erken, Hakan Kurt, Mükremin abi ben) Yedigöllere pikniğe gittik. Yol kaybettik Neyse 11:30 gibi piknik alanına vardık. Kahvaltıda sucuk ekmek vardı. Ben sucukları dilimleyene kadar Mükremin abi mangal tamam sucuklar dedi Yetiştiremedik O kadar sei ve hızlı oluyor. Temiz ve güzel. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Tam benlik abi o zaman, bana bunun gibi küçük ama işlevli, dumansız ama lezzetli bir mangal lazım...! Mesut hocam Almanya'da mangal işi oluyor mu ya ? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 la valla krize soktunuz beni....Ahanda malzeme almaya çıkıyorum..Terasın tozunu attıracam.... Ayıp ediyon abi, Kralı'nı yapıyoruz vallaha..! Resim koydurma bana şimdi, hayır o değil, iştahım açılacak şimdi...! bir dahaki gittiğimde resimleriyle konu açıp gösteririm..! Mesut ankaradan geçerken haber ver kardeşim uğramadan geçme..... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Ayıp ediyon abi, Kralı'nı yapıyoruz vallaha..! Resim koydurma bana şimdi, hayır o değil, iştahım açılacak şimdi...! bir dahaki gittiğimde resimleriyle konu açıp gösteririm..! Kokoreç var mı oralarda Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Ooooo o zaman tamam yaşanır oralarda :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Tam benlik abi o zaman, bana bunun gibi küçük ama işlevli, dumansız ama lezzetli bir mangal lazım...! Gönderimi kolay birşey olsa canın sağolsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 düşünüyorum, abi...! Burdan bakayım bulamazsam yaza minibüslere koyar gönderirsin artık..! Hallederiz kardeş.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 la valla krize soktunuz beni....Ahanda malzeme almaya çıkıyorum..Terasın tozunu attıracam.... Mesut ankaradan geçerken haber ver kardeşim uğramadan geçme..... Terasın var ve duruyon ha? Yazık yazık. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Kerem çok iddialı konuşma. Ben çooook iddialı konuştum.. Ağzımın payını aldım.. Süper oluyor. O taşlar kor oluyor...... Yok yok hocam. Etin yağı kömüre damlayıp, duman çıkartmazsa, o kömürün kokusu ete sinmezse mındar giderler sonra. Olmaz o olmaz. En azından test etmem lazım Kokoreç var mı oralarda Biri kokoreç mi dedi Her tür mangal, kokoreç, döner, sucuk, et, çiğköfte vs bilimum işleri itina ile yapılır Der, kaçarım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Yok yok hocam. Etin yağı kömüre damlayıp, duman çıkartmazsa, o kömürün kokusu ete sinmezse mındar giderler sonra. Olmaz o olmaz. En azından test etmem lazım Biri kokoreç mi dedi Her tür mangal, kokoreç, döner, sucuk, et, çiğköfte vs bilimum işleri itina ile yapılır Der, kaçarım Sen geleneksel yöntemlere devam et canım. Kokoreçlerin tam ortasında dikey olarak gelen teller ne işe yarar? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Sen geleneksel yöntemlere devam et canım. Kokoreçlerin tam ortasında dikey olarak gelen teller ne işe yarar? Kokoreç ağırlık merkezi aşağıya gelip sürekli aynı yer pişmesin diye.. Profesyoneliz ama demekki okadar değil Kerem Yaza inşallahİnşallah Mehmet abicim.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Sucuktan kolyeye bayıldım Meşhur 5 i bir yerde pişince daha çok bayılıyorsun Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Meşhur 5 i bir yerde pişince daha çok bayılıyorsun Böyle bayılmaya can feda :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts